Ne olacak bilmiyorum...

yani tüm iyi niyetlerimi çöpe attım şuan
sonuncu sayfada yazıldığına göre berabermi yaşıyormuş adamla ve kızına söylettiği lafa bak elim ayağım titriyor
allah böyle insanların müstehakını versin
yeter çocukları dünyaya getirip ona buna yem yapıyorlar
kendi rahatları uğruna küçücük çocukları harcıyorlar
böyle insanların varlığı yüzünden ben insanlığımdan utanıyorum..

Bütün sayfaları okuyamadım ama şunu bir kez daha anladım geçmişte üvey anneme çok kızardım beni arkadaşlarıma sık göndermezdi korumak adına " Küçüksün başına bir şey gelirse bak üvey anne değilmi takip etmedi derler" derdi o zamanki aklımla asla onu anlayamazdım şimdi anneyim ve 7 yaşındaki kızıma bedeninin kendisine özel olduğunu anlıyabileceği şekilde anlatmaya çalışıyorum ve üvey annemi de daha iyi anlıyorum. Okuduğum konudaki ise bir öz anne aradaki farka inanamıyorum pes doğrusu.

ya inanamıyorum bir anne nasıl öz evladını elin adamına böyle rezil eder aklım almıyor.neden kendiniz kızınızın kulağını çekmediniz.sizin eşiniz bile olsa kız için elin adamı.içkide kullanıyormuş,size yada kızınıza zarar vermesinden korkmadınızmı.herkezin sevgilisi var kimse evladını geçlik evimidir nedir onuda sizden duydum oraya vermiyor.yanlış sizde kocanıza hissettirmeden çekecektiniz kızınızın kulağını.herşey düzelse adam tamam dese ne gözle bakacak o kıza zaten söylemiş.ayıp ya kahroldum yazık kıza.tüm suç sizde.

bide nikahıdamı yokmuş yazıklar olsun anne diye geziyolar.hayvanlar bile sizden daha merhametli yavrusuna devlete şikayet edip aldırtmak lazım kızı ya.kötükedihüso

Geriye doğru baktım konu sahibi hallettim diye yazmış ama fazla açıklık getirmemiş. Umarım burada hepimizin dediği gibi bir çözüm getirmiştir. herkesin özel hayatı kendine ama bu konu buraya yansıdığına göre özeli kalmadı diye düşünüyorum. Biraz daha net yazarsa hepimizin merakı giderilecektir. Çünkü söz konusu olan küçük bir kız ve geleceği.

Böyle konulara yazmayı tercih etmem genelde ama çok üzüldüm. Bir 'sinek kadar kocam olsun başımda dursun' sendromu daha. Ben o ahlaksız üvey babayla kızımı aynı evde tutmam. Ama bunun çözümü kızımı babasına göndermek değil, o adamın evden gitmesi olurdu. Kızınızın babasıyla evli olsaydınız böyle bir durumda başedemem deyip kime göndericektiniz. O kız sizin çocuğunuz olmayı tercih etmedi, siz o çocuğu her şartta, sıkıntıda yanında olmayı kabullenerek dünyaya getirdiniz. Ve kızınızın özelini, ona baba şefkati taşımayan bir adama anlatıp nasıl küçük düşürürsünüz. Elin adamı demlenirken kızıma o.. dicek ben de susup oturucam. Yazık valla. Bu çocuklar ziyan olup gidiyor böyle anneler elinde. O çocuk oraya buraya gönderilecek paket değil. Ben anlamıyorum gerçekten erkek bu kadar önemli mi. Canınızdan daha değerli nasıl oluyor, ne yediriyor bu adamlar size çözemedim. Yazık Allah o çocuğa yardım etsin. Bu arada on senelik konuymuş kendime kızdım. Sabah sabah girmicem bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…