- Konu Sahibi kardelennim
-
Bir dakika o kimki kalkip sizin kiziniza o kelimeyi söyleyebiliyor?
14 yasinda bir cocuk o...tabikide hatalari olucak cahillikler yapicak...ne demek ya..
Inanin cok sinirlendim...sizden nasil evladinizla onun arasinda secim yapmanizi bekler? ve sizde nasil onun agzinin payini vermediniz pess dogrusu..
Bu evden gidecek bir tek kisi var o da sensin derdim yerinizde olsam...siz kizinizi sokaktami buldunuz allah askina..??benneyaptımki
Hic kafaniza bile takmayin...kizinizla ilgilenin onun size suan cok ihtiyaci var...o terbiyesiz adamda defolsun gitsin...
cok seyler demek istedim ama o an gözü dönmüs gibi bakiyordu kendimden korkmadim kizimdan korktum onun icin o an susmayi tercih ettim ,
inanın bir annenin gözüyle bakıyorum , bir göz yaşına kıyamıyorum.
bir annenin görevi yavrusunu sevgiyle büyütmektir. doğruyu yanlışı öğretmektir. yeri geldiğinde anne yeri geldiğinde kardeş olmaktır
beni yanlis anladin kizimla konusurken anne dedi yarin doktordan randevum var karnim agriyor acaba baska biseymi var dedi bende dedim yarini bekliyemeyiz beraber hemen gidelim cünkü hendide bilmiyor nasil seyler yasadigini bi kan geldi diyor bi görmedim diyor yani zorlamadim onu asla kendi istegiyle gittik esime söyleme konusuna gelince kizimin ciktigi cocuk 20 yasindaymis buda suc ve benim polise gitmem gerek sikayetci oldum o kisiden bütün bunlari esimden gizli nasil yaparim ögrenince daha beter olaylara yol acmiycakmi diye cok düsündüm ve sonra söylemeye karar verdim esim gitmek istiyorsa gider bu onun karari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?