Ne olacak bilmiyorum...

siz kızınızın hemen bir hatasında başaedemicem diye yeni eşinize dert yanıp ilgilenmeyen babasına göndermeyi düşünüyorsunuz, yani babası ilgilnemiş olsaydı direkt gönderecektiniz ve içiniz rahat edecekti öylemi

ben mi yanlış anlıyorum yoksa siz başka yazdınızda ben mi anlamadım

sabah doktordan geldikten sonra eee ne yapmayi düsünüyorsun dedi dedim ben bu kizla bas edemiycem babasini arayip onunla kalmasini söylicem ama sanmam babasi kabul etmez dedim cünkü esi istemiyor bunu defalarca söylediler cocuklarla görüsmüyorlar bile simdiki esimde dediki eger babasi almazsa ozaman ne genclik evine yollayacaksin dedi

siizn ağzınızdan böyle bir cümle bile çıkmamalı benceee

cok seyler demek istedim ama o an gözü dönmüs gibi bakiyordu kendimden korkmadim kizimdan korktum onun icin o an susmayi tercih ettim ,

yo yo bi anne bu kadar vicdansız olamaz.
bi anne evladı hakkınd aben bunla abaş edemicem diyemez.:1shok:
Rüyadaysam biri uyandırsın beni

kesinlikle diğer arkadaşlara katılıyorum sevgi satın alınmaz yada parayla verilmez
her ihtiyacını karşıladıysa zaten bunu bilerek evlenmedi mi siiznle
çocuğunuz olduğunu yarın bir gün bu kızın ergen olacağını bilerek evlenmedimi

Yazık çok yazık ok acıdım kızınıza sahip çıkma babasına göndereyim ben baş edemiycem demişsiniz ya inanamıyorum valla.....

Yazıklar olsun sized öz ve üvey babasınada.....

Elimde olsa o kızı alır kendim büyütürdüm....

inanın bir annenin gözüyle bakıyorum , bir göz yaşına kıyamıyorum.
bir annenin görevi yavrusunu sevgiyle büyütmektir. doğruyu yanlışı öğretmektir. yeri geldiğinde anne yeri geldiğinde kardeş olmaktır

Arkadaşlar,konu sahibi arkadaşımıza yol gösterelim,
olumlu ve doğru düşünmesini sağlayalım..
rica ediyorum....
çünkü,bu gerçekten çok ama çok önemli bir olay...
genç kızların neden evden kaçtığına,
güzel ve değerli olduğunu anlatan sözler duyduğunda,
hiç tanımadığı kollarda şevkati aramasına,
genç yaşta intiharlara neden olan konulara
bir örnek bence...
lütfen sizin o güzel yorumlarınız, tabiri caizse
doğruyu göstermekten yana olsun...
sevgiler...

Hangimiz ailemizin istemediği şeyleri yapmadık ki gizli kaçamak ? Bunun adı ne zaman O.... luk oldu ?
Anneler; babalar; siz ergen olmadınız mı? Hiç mi hatanız olmadı? Mükemmel miydiniz?
14 yaşında bir kız çocuğu; nasıl olurda kızınıza o şekilde hitabetmesine izin verirsiniz?
Nasıl olur da böyle bir çelişki de kalırsınız aklım almıyor... Kızınızı nasıl o duruma düşürürsünüz?
Anne değilim; ama annem için; ne babam, ne başka bir adam, ne arkadaşım ne de başka birileri onu aşağılayıcı tek bir kelime sarf edemez.
KK' da beni bu kadar etkileyen hiç bir konu olmamıştı. Yazık ki; siz annelik duygularınızı yitirmişsiniz. Kızınıza O... diye hitabeden bir adamın hayatınızda nasıl bir yeri ve önemi olabilir ? Hani sahip çıkmak, hani koruma içgüdüsü, hani nerde annelik?
Siz yetişkin bir insansınız, öncelikle ANNESİNİZ ! 14 yaşındaki bir kız çocuğunu nasıl olurda bu kadar ağır yargılarsanız ! oooff oooff oooffffff, Sizin elinizde kalmasından sa gitmesi daha iyidir, Allah o yavruyu tüm kötülüklerden korusun :a015:

cok seyler demek istedim ama o an gözü dönmüs gibi bakiyordu kendimden korkmadim kizimdan korktum onun icin o an susmayi tercih ettim ,

Arkadasim bakin....yasadiklarinizi bilemeyiz mutlaka zor evlad büyütmek...birde üvey baba ile dahada zordur emimin....lakin ne olursa olsun....sizi 14 yasindaki evladinizla kendi arasinda secim yaptirmak isteyen bir adamin ben aklindan süphe duyarim......

Bu normal bir davranis degil, akli basinda olan bir insan bir anneye kizini genc evine yolla ya ben ya o dermi allah askina?? fisfisfis

Bir laf vardir cok severim....Nehire düstügün vakit nehire kabahat bulma....yani madem evlenmis ayrilmis coluklu cocuklu bir kadinla evlendi madem üvey baba olmayi kabul etti simdi kalkipta size secim yaptirmaya hakki yoktur....bu kadar...

Sizde sakin kizimla bas edemiyorum babasina yollayim gibi düsüncelere kapilmayin..gececek bu durumlar insallah..onun en deli dolu zamani simdi...2 sene sonra bu hallerinden eser kalmicak cok daha agir ve oturakli bir kiz olacak...fakat bu zaman icinde ona destek olmaniz lazim...siz onu simdi kalkip oraya buraya yollarsaniz sadece kizinizin nefretini kazanmis olacaksiniz

Allah yardimciniz olsun...umarim biran evvel bu zor dönemleri atlattirsiniz

dünya bi yana evladım bi yana...
ne olursa olsun kızım için önüme kim gelse es geçerim derim ben...
allah yardımcınız olsun!

Amam hanım efendi parayla büyüyor sanıyor çocuk ya sizin einiz olacak 5 para etmez adam nasıl kızınıza o... der ya ben olsam o an o lafı yedirirdim deffol git derdim kızıma sahip çıkardım....

terbiyesiz adam
adam kızınıza o.. diyor
siz hala ne diyorsunuz
bence alın kzınızı tutun bir ev kızınızla yaşayın
yarın öbür gün kusura bakmayın ama taciz bile edebilir kızınızı

çocuğu polise vermek belki tek doğru karar en azından küçük çocukların yanına belki bi daha yaklaşamaz ama kızınız o çocuktan daha kötü şeyler yaşıyor baştan söylediklerimin hepsini tekrar yazmayacağım tüylerim diken diken oldu lütfen kızınıza sahip çıkın ne nekadar zor yetişiyorlar ben kızım için dünyaları yakarım bana garip geliyo böyle şeyler

o adam şimdi orr... pu der içki içerken daha sonrada gel benim ol der töbe töbee adamı savunma arkadaşım sne burda..senin baş edemediğin çocuk 30 yaşında değil...14 yaşında...yetiştirseydn büyük hatalar yapmazdı.. sevgisizlik ilgiszlik boşluk küfür istenmemezlik acıyorum kızına gerçekten o kız 20 yaşına gelene kadarr biyrlerde barınsada sonra ayakları üstünde dursa kendisi kendne daha az zarar veriri sizin zaraınızın yanında

inanamıyorum bu yazdıklarınız doğrumu acaba?

yoksa burda konu açmış olmak için falan salııyomusunuz bunları eğerki öyleyse sizi tebrik ediyorum dehşet verici bir senaryo olmuş.

yok eğer doğruysa size söyliceğim cümleleri bile toparlayamıyorum zihnimde.. o kadar sinirlendim ve üzüldüm

allah hayatının baharındaki o kızcağıza yardım etsin.. sanırım büyük ihtimalle aileden dolayı şansı olmamış, bundan sonra bahtını güldürsün..

bu saatten sonra yapacağınız en ufak 1 yanlış gencecik bir kızın hayatını mahfedebilir. allah sizinde yardımcınız olsun..

ben akşam okuldan eve giderdim yada okulu asardı...annem daha aykakbımı çıkarmadan göz bebeğimden anlardı sen okuldan gelmiyorsun derdii bir şey söylediğimde halada öyle gözüme bak söyle der ve yalanmı doğrum söyledğimi anlar helekii böyle konularda anneme analtmasam bile o anlar böyle böylemi oldu der sen annesin kızın evden gidyor farkında değilsin çocuk bişyer yapıyor kızının söyleidğinden ne söylemek istediğini anlamıyorsun doktora götürüyorsunn..şoklardayımmm şoklardaaa
kızına gerçekten çok üzüldüm işyerinde ağlattın benii

Keşke okumasaydım konuyu ya çok kötü oldum, aklım hep o gencecik kızda.

Bak belki sende kendini çaresiz sanıyorsun ama yanılıyorsun, lütfen bir annenin evladından daha değerli ne olabilir... Onu ne babasına ne başkasına emanet edebilirsin, o hatalarıyla yanlışlarıyla senin kızın, ona sahip çık ve o terbiyesiz adamdan uzaklaşın bir an önce... Yoksa kızın bu sorunları neden yaşıyor sanıyorsun ki?

sende hata yapmıssın anne..
cocugunu evden gondermek ıstemekte ne oluyor
n'olursa olsun o senın evladın ve de sana durustce anlatmıs..
esının tepkisi cok yanlıs ama oda oyle gormus demek ki
onu hıcbıryere yollama..
sen annesin anne gibi davran..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…