- Konu Sahibi kardelennim
-
biliyorum tepkilerinizde son derece haklisiniz ben olsam belki dahada kötü tepkiler verirdim hepiniz her sekilde bana hakaret edebilirsiniz ama bir durun ve düsünün dört duvar arasinda neler yasandigini kimse ´bilmez bir laf vardir cok hosuma gider"hic günahi olmayan ilk tasi atsin"diye....
Selam arkadaslar lafi uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum cünki sizin yorumlarinizin her birinin ayri bir yardimi var bana.14 yasinda bir kizim var ve kizim cok büyük bir hatanin esiginden döndü cok sür allahima hatasina gelince gece biz uyurken disari cikmis ve erkek arkadasiyla görüsmüs ama daha bir kac gün olmus tanisali cocukla ve bazi seyler yasamis bu durumu kuzenine anlatmis kizim kuzenide beni arayip teyze böyle böyle olmus sana anlatmam gerek dedi tabi ben sok kizima sordum sucunu kabullenerek herseyi anlatti ve ben yine sok yinede ona bu hatayi konduramamistim taki kendi anlatana kadar ertesi sabah ilk isim doktora götürmek oldu allahima sükür korktugum basima gelmemisdi doktora gitmeden önce cok düsünerek esime anlatmak zorunda kaldim esim kizimin babasi degil ikinci esim o an hic birsey söylemedi sabah doktordan geldikten sonra eee ne yapmayi düsünüyorsun dedi dedim ben bu kizla bas edemiycem babasini arayip onunla kalmasini söylicem ama sanmam babasi kabul etmez dedim cünkü esi istemiyor bunu defalarca söylediler cocuklarla görüsmüyorlar bile simdiki esimde dediki eger babasi almazsa ozaman ne genclik evine yollayacaksin dedi ya bu evden o gidecek yada ben dedi bende dedim babasi almazsa genclik evine yollayama ha oraya yollamisim ha sokaga atmisim hic bir fark yok dedim sen olsan atabilirmisin dedim ses etmedi ozaman daha kötü olur dedim.Kizimi cagirdi yanina sana hic birsey demiyorum kizmiyorumda dedi ama bundan sonra adinla cagirmiycam seni dedi mesela su mu istiyorum O....pu bana bi su ver benim beynimden kaynar sular bosaldi o an esim ickide iciyordu ne yapacagi belli olmaz dedim ses etmedim neyse sonra yanima geldi kararin ne dedi dedim atamam cocugumu sokaga ozaman dedi kusura bakma yarindan itibaren ev ariyorum kendime dedi ben artik cekekmem dedi ve gitti yatti bende salonda yattim normalde her sabah onu ise ben götürürüm ve aksamda ben aöirim ama bugün beni uyandirmadan gitmis ne düsünecegimi sasirdim ama kizimida veremem genclik evine ne olur yorumlariniza ihtiyacim var.
Hiç bir yorumu okumadan cevap yazmak istiyorum.
Siz Allah aşkına nasıl bir annesiniz, bırakın nasıl bir insansınız. Evladınıza, kanınıza, canınıza nasıl böyle davranır ve davrandıttırırsınız. 14 yaşındaki bir çocuğu nasıl bekaret kontrolüne gönderirsiniz, birde "Allaha şükür korktuğum olmadı" diye şükredersiniz, babası olmayan ikinci eşinize çocuğunuzun özelini açıp o adi adamın evladınıza bu şekilde davranmasına, böylesine kötü laflar etmesine nasıl müsade edersiniz, kızınız gençliğin verdiği bir hatayı yaptı diye nasıl baş edemem ben deyip babasına göndermeye kalkarsınız, kocanız kızınıza o lafı söylerken içki içiyor mazeretiyle nasıl susarsınız (ki susmanızın anlamı bence içki içmesi değil kocanızı kaybetmek istememenizdir) .
İnsanlar bir evlat sahibi olmak için varlarını yoklarını ortaya dökerken, siz sahip olduğunuz bir evlada bunu nasıl yaparsınız.
O çocuğun psikolojisini nasıl böylesine berbat edersiniz.
Yaaa anlamıyorum inanın anlamıyorum, dilime gelenleri dökemiyorum çünkü buradaki arkadaşlara ayıp etmek istemiyorum.
burbuk abla adam eşide değil beraber yaşadığı sevgilisi!
Yazımı yazdıktan sonra geriye dönerek sayfaları taradım ve malesef beraber yaşadığı biri olduğunu öğrendim canım. İşte bu beni dahada kızdırdı.
Büyük konuşmaksa büyük konuşuyorum, benim değil birlikte yaşadığım herif kendi kocam olsa kendi öz çocuğuna bile bu lafı etse iş bitmiştir benim için.
Oturup hala ne yapacağım diye düşünmem. Evladım o benim yaaa, 9 ay karnımda taşıdığım kanımla beslediğim, bakıp büyüttüğüm yavrumu hiçbir şeye değişmem.
bunlar şaka değilmi inanamıyorumm...
kızınız daha 14 yaşında ve size çok büyük bir dürüstlük örneği gösterip yalan atmamış ama siz onu bekaret kontrolüne götürmüşsünüz ve onun bu özelini eşinize anlatmışsınız bence ne kadarda büyük bir yanlışşş!! kızınızın şuan ne çektiğini düşünemiyorum bile ..
baştan yapmanız gereken bunu öğrendiğinizde kızınızla karşılıklı konuşup bedeninin ne kadar önemli olduğunu ve ona değer vermesi kullandırmamasını öğütlemek ve sonrasında da onu belkide farkettirmeden takip edip koruyup kollamanız gerekirdi kimseye duyurmadan aranızda sır kalmalıydı ama siz onun bu yaşında o küfürü bile duymasına sebep oldunuz üstüne onu göndermeyi düşünüyorsunuz bide eşiniz gidecek diye üzülüyorsunuz yazık bence KIZINIZA ALLAH KOLAYLIK VERSİN
SİZDE NOLUR MANTIKLI DÜŞÜNÜN O SİZİN CANINIZ ONDAN DAHA KIYMETLİSİ VARMI?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?