Ne olacak bilmiyorum...

o kadar üzgünüm ki şu anda
bu konu beni çok yaraladı
bir annenin bu kadar çaresiz duruma düşmemesi gerekir
çocuğuyla kimseyi kıyaslayacak konuma gelmemesi gerekir
zevki sefa anında çocuk yapıp ortada bırakmak ne demektir
bir yanlış yaptığında onu evden göndermek istemek nasıl bir vicdana sığar
14 yaşında ve istenmediğini çok iyi anlamış durumda şu anda
bu en kötüsü aslında kimbilir neler düşünüyor ağlayacağınıza onu sarın sarmalayın koklayın yanında olduğunuzu bilsin
yazılacak o kadar şey varki size kendimi frenliyorum yazık bunca yaşınıza
kızınızı kocanıza tercih konumuna gelmişsiniz ya
yazık sizin yıllarınıza ...

ınanılır gibi değil anlatılanlar.Bir an önce kızınıza ilginizi yönlendirin.Kızınız ilgiye muhtaç.Şimdiki eşiniz için yorum bile yapmıycam.Ne demek kızı göndermek.Size ağıza alınmayacak şeyler söylemek.Ne haddineymiş..

hiç günahı olmayan ilk taşı atsın heemirmirmirmir
bu lafı senin söylemen ne kadar ironik, trajikomikCADIARZU
kızının yaptığı hatada neden bu lafı getirmedin aklına
ayrıca bende zerre kadar inanmadım sevgilini terkettiğine
sevgiline toz konmasın diye nick arkadaşımında şöylede böyle diye düşünüp çabalayana kadar kızınla ilgilenseydin o da evden kaçıcağına kuzu kuzu ""sıcacık yuvasında"" uyurdu

Ayyyy simdi orta yerimden çatlıcam yaaaa konuya bakmim dyorum ama girmedende edemiyorum yorum yazmim diyorum ama bu seferde daha çok hınçlanıyorum....

14 yaşındaki çocuğunuz 20 yaşında biriyle çıkana kadar aklınız nerdeydi....ne kadar ilgisizsinizki kızınız böyle bir hataya düşmüş eminim evdeki sevgi eksikliğinden gitmiş öyle biriyle birlikte olmuş...daha 14 yaşında!!!
bazı insanlar çocuk sahibi olabilmek için neler feda ediyor bazılarıda sizin gibi malesef hiç haketmiyor!!!kötükedihüso
çocuğunuzu çocuk esirgeme kurumuna verin bence devlet sizin bakabileceğinizden iyi bakar en azından!!!!!

Hiç bir yorumu okumadan cevap yazmak istiyorum.
Siz Allah aşkına nasıl bir annesiniz, bırakın nasıl bir insansınız. Evladınıza, kanınıza, canınıza nasıl böyle davranır ve davrandıttırırsınız. 14 yaşındaki bir çocuğu nasıl bekaret kontrolüne gönderirsiniz, birde "Allaha şükür korktuğum olmadı" diye şükredersiniz, babası olmayan ikinci eşinize çocuğunuzun özelini açıp o adi adamın evladınıza bu şekilde davranmasına, böylesine kötü laflar etmesine nasıl müsade edersiniz, kızınız gençliğin verdiği bir hatayı yaptı diye nasıl baş edemem ben deyip babasına göndermeye kalkarsınız, kocanız kızınıza o lafı söylerken içki içiyor mazeretiyle nasıl susarsınız (ki susmanızın anlamı bence içki içmesi değil kocanızı kaybetmek istememenizdir) .
İnsanlar bir evlat sahibi olmak için varlarını yoklarını ortaya dökerken, siz sahip olduğunuz bir evlada bunu nasıl yaparsınız.
O çocuğun psikolojisini nasıl böylesine berbat edersiniz.
Yaaa anlamıyorum inanın anlamıyorum, dilime gelenleri dökemiyorum çünkü buradaki arkadaşlara ayıp etmek istemiyorum.

burbuk abla adam eşide değil beraber yaşadığı sevgilisi!

burbuk abla adam eşide değil beraber yaşadığı sevgilisi!

Yazımı yazdıktan sonra geriye dönerek sayfaları taradım ve malesef beraber yaşadığı biri olduğunu öğrendim canım. İşte bu beni dahada kızdırdı.
Büyük konuşmaksa büyük konuşuyorum, benim değil birlikte yaşadığım herif kendi kocam olsa kendi öz çocuğuna bile bu lafı etse iş bitmiştir benim için.
Oturup hala ne yapacağım diye düşünmem. Evladım o benim yaaa, 9 ay karnımda taşıdığım kanımla beslediğim, bakıp büyüttüğüm yavrumu hiçbir şeye değişmem.

kesinliklee
öz babası olsa bile bitmiştir benim için

Zaten bişi diyimmi kesinlikle ayrılmadılar konuyu açtığı saate bakın bide herşey bitti gitti artık dediği saate bakın bi kere burdan ele veriyo kendini ki bi an önce konu kapansın die yazılmış bişey.
VE SEVGıLı DıCEM AMA SEN BENıM GÖZÜMDE SEVGıLı SIFATINI BıLE HAKETMıYOSUN EVET KONUYU AÇAN BAYAN(GÜYA ANNE)SıZ SEVGıLıNıZı EVDEN GÖNDERMEZSENıZ O HANı DEMıŞSıNıZ YA ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR DEDıĞıNı OLAY OLACAK..SONRA ARTIK NAPARSIN MERAK EDERıM

Ya valla aboneliğimi sileceğim bu topikten. Gördükçe inim cinim tepeme çıkıyor. ıster istemez aynı yaştaki kendi kızım geliyor aklıma... of yani... akşam gidip daha bir sarıp sarmalayacağım yavrumu yemin ederim. ıçim acıdı yaa....

ay ewet ya kıza cok buyuık bı haksızlık olmus bu ınanamıorum.bı daha sıze nasıl guvenır nasıl ınanır.cok buyuk bı hayal kırıklıgı ve guven sorunu yasayacak uzun bı sure.ustelık ergenlık donemının hemen hemen basları.annede olsa hata yapmıssınız bence ozur dılemelısınız.ben cocuk gelısımcıyım ve her turlu psıkolojıyı okuduk.cok buyuk bı yıkım onun ıcın.ustelık oz babası olmayan bı erkege soylemenız ve onunda kızınızı boylesı bısekılde rencıde etmesı cok buyuk olay yanı.2 kere hata.ılerde daha buyuk sorunlara gebe olmaması acısından kızınızla en yakın zamanda konusun bana kalırsa

ya pardon ama bu da mı yalan yoksa baska bıseymı donuo ne oluo anlamadım ya.sadece konuyu okuyup yorum yapayım dedım ama bırı acıklar mı lutfen.gene mı oyuna geldık

bu ne zor şeydir ya.ortada boşanma dolayısıyla mahvolan bi çocuk,hayatını ikinci kez yanlış adama bağlamış bi kadın var.ben buradan insanlara aman boşanmayın diye bu yüzden yazıyorum işte.kimsenin sevdiği limseye kalmasın.baba baba değil,anne ne yapacağını şaşırmış durumda.Allah yardımcınız olsun.
ama bi dakika bile o adamla kızınızı bir arada tutmayın.kızınıza o gözle bakan bi adamdan her şey beklenir

ya sınırden kopuruorum.oncekı sayfalarada baktım.anlamadım noluo ya kadın evlı bıle degılmıymıs.ya kızlar aydınlatın benı ofkeden ne okudugumuda anlamıorum.

AGIR OLUCAK AMA..... yazıklar olsun sizin anneliğinize yazıklar olsun... başka ne diyebilirimki. nasıl bir hayat tarzı nasıl bir yaşam. benimde 3 yaşında kızım var. her ergen hata yapabilir. biz şimdiden baen babasıy bunları bile konuşuyoruz. önce siz örnek olacaksınız kızınıza. nasıl bir annelik nasıl bir duygudur bu. öz babası olmayan birine bunu nasıl anlatırsınız. bence bundan daha öncede siz kızınızın her açıgını bu insana anlatıyosunuzdur. sizin gibi insanlara bilmem ne delisi derler agır olacaka ama öyle. yazıklar olsun. utanıyorum sizin gibi insanlara anne dendiği için. kültür seviyenizi yaşınızı sormıcam. ÇÜNKÜ ANNELıK DUYGUSU NE KÜLTÜRLE NE MADDıYATLA NEDE BAŞKA BıŞEYLE ALAKALIDIR. BENCE KIZINIZI GENÇLıK EVıNE VERıN EMıN OLUN SıZıN O SAGLIKSIZ ORTAMINIZDAN DAHA SAGLIKLI BÜYÜR

AGIR OLUCAK AMA..... yazıklar olsun sizin anneliğinize yazıklar olsun... başka ne diyebilirimki. nasıl bir hayat tarzı nasıl bir yaşam. benimde 3 yaşında kızım var. her ergen hata yapabilir. biz şimdiden baen babasıy bunları bile konuşuyoruz. önce siz örnek olacaksınız kızınıza. nasıl bir annelik nasıl bir duygudur bu. öz babası olmayan birine bunu nasıl anlatırsınız. bence bundan daha öncede siz kızınızın her açıgını bu insana anlatıyosunuzdur. sizin gibi insanlara bilmem ne delisi derler agır olacaka ama öyle. yazıklar olsun. utanıyorum sizin gibi insanlara anne dendiği için. kültür seviyenizi yaşınızı sormıcam. ÇÜNKÜ ANNELİK DUYGUSU NE KÜLTÜRLE NE MADDİYATLA NEDE BAŞKA BİŞEYLE ALAKALIDIR. BENCE KIZINIZI GENÇLİK EVİNE VERİN EMİN OLUN SİZİN O SAGLIKSIZ ORTAMINIZDAN DAHA SAGLIKLI BÜYÜR

en Öenmlısı kızınıza nasıl bÖyle hıtap etırırsınız. Benım kızıma Öz babası bunu dese boŞanırım o karaktersızden. Ahlaksız terbıyesız ınsanlar sızı

size ve sizin gibilere diyecek kelime bulamıyorum Allah ya kahretsin ya islah etsin böylelerini.........

Tekrar tekrar arkadaşın bu topiği açmış olduğu mesajı okudum.Şimdiki eşim yazmış.Madem nikahlı değilsin.Hayat arkadaşım diyebilirsin.Ama böyle çelişkiler pek hoş bir durum değil.Böyle bir adamın ne söz hakkı oluyormuş kızının üstünde tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…