Ne olacak bilmiyorum...

off yaa cok aceleci davranmıssınız kızınız bekaret konturolune nasıl gitti itiraz felan ettimi kormustr yavrum noluyo demiştir ben evlendikten sonra ilişkiye girememiştim 2 ay sonra ilk defa bi doktora gitmiştim kadın doktor sorunum için bakmıstı ama deprosyona girmiştim eşimle konuşmuyodum içe kapanık olmustum herseye sinirleniyordum tecavüze uğranmıs kirlenmiş gibi hissettim :1no2:yani hastalık için gittigimde bile beni alt üst etmişti tabi gide gele alışamadım gitti o pis catala :1no2: kızınıza cok üzüldüm 14 yasında yapmıs bi hata dürüstce anlatmıs ama sizinde dogal olarak içinize kurt düşmüş umarım konusa konusa birtakım seyler söyleyerek oksayarak kendisinin iyliği çin muane olacagını anlatarak kızında senn gönlün rahat olsun diye isteyerek gitmiştir insallah nebilim obile kötü ama evden kacmasaydı erkek arkadasıyla :1no2:annesinin gönlü rahat olması için başka care yokki napsın kadın yani anlıycagın iki ucu boklu deynek bende neyazdıgımı bilmiyorum
sıra geldi diğer hatanıza keske öz olmayan babasına söylemeseydiniz kızınızla senin aranda kalsaydı ve kızına bu kötü günleri unutmaya calıssaydın ama sen dahada kabartmıssın eşine söylemekle kızını kendi öz kızını rezil etmişsin ayy yavrum ya şimdi ne durumdadır maffolmustur bi cahillik yaptı ve oro...sbulukla suclanıyo zor değilmi yazık değilmi o yumakkadar yavruya o yavru sizden uzzaklasmazmı kendini severmi o daha kücücük aklı bile cogu seye yetmiyo evden kacmasına bile sebeb olabilir sizin bu davranısınız kendisini nasılda rahatsız kötü hissediyodur bi anneye yakıstıramadım ben başedemem demişsiniz kızınız ne yaptıki başedemezsiniz ilgilenseniz kızınızı sevseniz arkasında oldugunuzu hissettirseniz başedersiniz bu ne biçim bi kelimedir yazık:1no2:
lütfen panik yapmayın ve kendinize gelin düşünerek adım atın kızınızı affedim kendinizi affettirmenizi sagl:1no2:ayın cünkü sizin hatanızın hattı hesabı yok öz annesisiniz sizden başka kimi varki sizde yoksanızfisfisfis
eşiniz ya kızınız ya ben demiş evden cıkmasını söylemiş LÜTFEN KIZINIZA SAHİP ÇIKIN
televizyonlarda haberlerde filmlerde gercek hayatta kulaklarımızla duydugumuz okadar kötü seyler varki hatta kk da bile itirraf edenler var eşinizede dikkat edin bütün herseyinizi söyleyecek kadar güvenmeyin
kendinize ve kızınıza iyi bakın saglıcakla kalına.s.

dünde sordum size arkadaşım...
bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz??

Benimde anlatmaya çalıştığım işte tam olarak bu. Biz burada çoğunluk olarak hanımefendiye kızının yaptıklarından sen sorumlusun diye yüklenmedik. Kızının yaptığı hatayı tartışmadık. Nasıl bir ortamda yetişirse yetişsin mutlaka ergenlik döneminde hatalar olacaktır. Bazı durumlarda aileler mesuldur çocukların yaptıklarından, onları konunun dışında tutuyorum. Hepimiz ergen olduk, hepimiz hatalar yaptık. Tepkimiz bir annenin; kızına yapılan çirkin benzetmeleri hazmetmesi ve bunu yapan kişi ile kızının arasında gelgit yaşaması. Umarım anlaşılmışdır.

Hanımefendi lütfen söyler misiniz; daha önce de sordum cevap alamadım.
Kızınıza yapılan o çirkin söylemi nasıl hazmettiniz ? Niçin tepki vermediniz? Yaşadığınız hangi durum buna mani oldu?

sizin anlattıklarınızla yorum yapıyoruz.Kendi açımdan kızınıza orospu dedirtmeniz ve başedemiyorum nereye yollasamda birlikte yaşadığım adam sorun çıkarmasa diye konu açmanız yorum yapmama yeterli.

Dün o adamı bekliyordunuz en son ,hala ya o gidecek ya ben diyordunuz!! siz bırakın günahlarıda ,ne yaptınız dün onu söyleyin

dünde sordum size arkadaşım...
bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz??

özür dilerim dün islerimin yogunlugundan cevap yazamadim kimseye dünde yazmistim ben kararimi vermisdim diye sadece kimsenin hakki kalmasin üzerimde diye buraya yazarak sizlerin yorumlarini istemisdim ve okuduktan sonra emin oldum bana esde cocuklarima babada zor günlerimde lazim ama ne yazikki yine bosa kürek sallamisim,yapacaklarim belli defter kapandi ve cöpe gitti simdi yeni bir defterle yeni hayata yine yeniden basliyoruz cocuklarimla

hiç üşenmedim 37 sayfayı okudum

öncelikle bu konunun gerçek olduğuna inanıyorum
hanfendinin yorumlar hoşuna gitmeyince bu arkadaşımın nicki dediğini düşünüyorum
yoksa kim kime ayy gir benim ismimle yaz derki hem zaten böyle birşey yasak

hanfendi siz nasıl bir annesiniz,öncelikle bir anne çocuğuna bir şeyler öğretmek istiyorsa ona örnek olmalıdır
ama siz nasıl bir örneksiniz çocuğunuzun gözünde?
evlenmeden bir adamla yaşayamayı gayet normal karşılayan bir anne!
sizin kızınıza üstelik 14 yaşında ergenlik çağında,babasından ayrı annesinin sevgilisyle aynı evde yaşayan bir çocuğa eşim dediğiniz adamın o..demesine müsade ediyorsunuz
kızınız bir hata yapmış olabilir ama bunu sevgilinizle değil kızınızın babasıyla paylaşmanız gerekir (yani aklı başında bir anne böyle yapar)
kızıma babasından çok babalık yaptı diyorsunuz
2-3 kuruş para vermekle,üstüne bişeyler almakla babalık yapılmaz
evinde o kadar yaşadığı,askerlik parasını biriktiren kadının çocuğa 3 kuruşluk şey almak dokunmaz o adama zaten
kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez hesabı...
babalık yapan,o çocuğu evladı gibi gören adam,o kız bir hata yaptığında ona o.....demez,alır karşısına yaptığının yanlış olduğunu,neyin doğru olduğunu anlatır
evden atalım,ya o ya ben demez,daha çok sahip çıkar daha çok korur kollar
siz hala kızınıza o...diyen adamla nasıl beraberim benim kızıma nasıl böyle birşey der,kızımı evden atmayı düşünür bu nasıl adam diye düşüneceğinize işe gitmiş beni uyandırmamış,beni öpmeden gitmezdi diye sızlanıyorsunuz
kediler bile yavularını en ufak bir kötülükten korumak için biri yaklaştığında hemen cırmalamaya kalkar ama siz hala sevgilinizin derdindesiniz ya pes diyorum size...

umarım osizi değil siz onu terk etmişsinizdir
cocuklarınızla size bir ömür mutluluklar lütfen onları koruyun sevgi gösterin sevgiye doysunlar sevgi onların gelecegi için cok önemli bi rol oynuyo sizin sevginizle gercek sevgileri dogru yolları bulucaklar a.s.

kimsenin kimseyi terkettiğini sanmıyorum...beraber yaşadığı adamla barıştılar ve konu kapandı diye çok kuvvetli bir his var içimde bu his de gaipten gelmiyor konu sahibinin duruşundan kelimeleri kullanışından anlıyorum...

yapacak birşey yok.

benim için bu topik kapanmıştır.

evet bencede büyük ihtimal böyle olmuştur
burdaki tepkilere göre yorum yaptığınndan böyle yazmayı uygun gördü bence

Ben size neden inanmıyorum acaba...
Konu kapansın diye edilmiş sözler gibi geldi bana... dilerim ben yanılıyorumdur..

Ayyy bende istiyorum ama olmuyor benneyaptımki
Birileri bana yardımcı olsunsenağlama
Mause çıkışa "X" basmayı bırak yanaşmıyor bile senağlama

Sizin samimiyetinize inanmıyorum kardelen Sardunya'nın dediği gibi sevgilinizle barıştınız ve 3 gün önce nasılsanız o durumdasınız gibi geliyor bana...

Dün akşam o kadar çok etkilenmiştim ki ağlayarak anneme anlattım olayı o da çok üzüldü... Keşke bu durumdaki çocuklarımız için yapabilecek bir şeyler olsa...

eğer yapabiliyorsanız bu yeni hayatınızda,
hiçbir erkeğe yer vermeyin...
kızlarınızla eminim ki daha düzenli ve sevgi dolu bir
yaşantınız olacaktır...
siz, size düşeni yaparsanız,çocuklarınız da
sizi hiç yalnız bırakmazlar...
dediğim gibi,hepimiz insanız ve hatalar,
yanlışlar bizler için ve bu hatalardan,yanlışlardan eğer
ders çıkarıp tekrarlamıyorsak,mutluluk bizlerin..
inşallah bundan sonraki hayatınızda, kızlarınızla beraber mutlu olursunuz,
ve lütfen hiçkimsenin kızlarınıza kötü hareket ya da kötü söz
söylemelerine fırsat vermeyin,aslan gibi kükreyin gerekirse...
çocuklarımız bizim herşeyimiz,onların kılına zarar gelse,
tabiri caizse dünyayı yıkmamız gerekirse yaparız...
unutmayalım ki,onlara doğruyu da,yanlışı da bizler öğretiyoruz
sevgiler...

arkadaşlar doğru ya da yanlış,
her koyun kendi bacağından asılır...
burada derdini yazmış,bizde olabildiğince yorumlar yazdık...
sonuçta yalan bile olsa,bizi değil,
kişi kendini kandırır..hayat onun hayatı...
ama hiçbir anne,bir başka erkek için herhalde kızını harcamaz,
yani öyle olmasını umuyorum...
sevgiler...

hakkıyla bakamayacaksanız niye çocuk yapıyorsunuz ki
alkol, küfür vs. içinde kızınızın dürüst olmasına şükredin

hiç bişey değilde 14 yaşında bi kıza, üveyde olsa çatısı altında yaşayan kızına o..u demiş ya ben hala ordayımbenneyaptımki

inanamıyorum okuduklarıma
kızınız mı
istedi sizin "annesi" olmanızın
o mu seçti dünyaya gelmeyi
hataları yanlışları olacak büyüyor dünyayı tanıyor
siz neden varsınız neden annesiniz bir düşünün lütfen
nasıl ayrılıp bir gençlik evine veya babasına göndermeyi geçirirsiniz aklınızdan
size en çok ihtiyacı olan zamanda lütfen onu yalnız bırakmayın
bir tek annesi olsun ona bişey olmaz lütfen
inanın gözlerim dolu dolu
sahip çıkın kızınıza onun dünyası minnacık kötü eller dokunmasın yüreğine
o kötü elleri kırın siz annesiniz
insan kaç yaşında olursa olsun anne desteğine ihtiyaç duyar
ben kızıma öz babası bile azarlarken haklı olsa bile dayanamam siz nasıl o sözü kızınıza söyletiyorsunuz
aklınızı başınıza alın eş nedir ki sizsiz de olur sizde onsuz
özür bile dilemiş olsa sırf yavrunuza o kelimeleri kullandığı için bütün yaptıklarını eksilemiştir o adam
bu zihniyetteki adamdan hiç bir şey olmaz
çocuğunuza şimdi 2 kat 5 kat daha sahip çıkın
çünkü düşman sizin yatağınızda..

evet canım dün sabahtan beri bizde inanmadık..
inşallah bu olay gerçek değildir..
gerçekse yazık o kızcağıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…