ne olacak böyle?

civilenginar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
333
653
103
merhabalar hanımlar..
sabahın bu saatinde oturmuş ne düşünüyorum derken dedim konu açayım belki fikir alırım.. 9 aydır gayet güzel devam eden bir ilişkim var. erkek arkadaşım okulunu bitirmiş şu an çalışıyor. bense henüz üniversite 2. sınıfta, 20 yaşındayım. Allah var bugüne kadar erkek arkadaşım tarafından üzülmedim, en başından beri de ileride bir evlilik düşüncemiz var. yani arada konusu geçiyor ikimiz de bu duruma sıcak bakıyoruz. erkek arkadaşımın annesi ilişkimizden haberdar, okuduğum için ben evlilik düşüncesini en az okul bittikten 2 yıl sonra düşünüyorum. malum kyk kredim var. annesi de gayet anlayışlıydı son zamana kadar. ama son zamanlarda işte adı koyulsun böyle sevgili olarak olmuyor demeye başlamış.(kendisiyle tanışmadım, konuşmadım. ailem tanışmadan da tanışmayı düşünmüyorum) şöyle ki akrabalarından birinin oğlu daha evleniyormuş işte bir sen kaldın falan demiş. yani anlatamıyorum galiba dedim en sonunda. hali hazırda bitirmem gereken çok büyük bir istekle okuduğum okulum var, kaldı ki ben salaklık edip evlilik düşünsem ailem karşı çıkar haklı olarak. kadın oradan konuştukça sevgilimin modu düşüyor, biliyorum anlıyorum seni diyor ama farkındayım annesi bariz canını sıkıyor. ne olacak böyle 4 yıl boyunca annesi sürekli baskı mı yapacak anlamıyorum ki:110:

Taviz vermeyin ,sevgilinizde buyusun biraz anasinin her lafina modu dusmesin,evlenince nolacak kv konusacak es baski kuracak,fragman hic eglenceli degil

merhabalar hanımlar..
sabahın bu saatinde oturmuş ne düşünüyorum derken dedim konu açayım belki fikir alırım.. 9 aydır gayet güzel devam eden bir ilişkim var. erkek arkadaşım okulunu bitirmiş şu an çalışıyor. bense henüz üniversite 2. sınıfta, 20 yaşındayım. Allah var bugüne kadar erkek arkadaşım tarafından üzülmedim, en başından beri de ileride bir evlilik düşüncemiz var. yani arada konusu geçiyor ikimiz de bu duruma sıcak bakıyoruz. erkek arkadaşımın annesi ilişkimizden haberdar, okuduğum için ben evlilik düşüncesini en az okul bittikten 2 yıl sonra düşünüyorum. malum kyk kredim var. annesi de gayet anlayışlıydı son zamana kadar. ama son zamanlarda işte adı koyulsun böyle sevgili olarak olmuyor demeye başlamış.(kendisiyle tanışmadım, konuşmadım. ailem tanışmadan da tanışmayı düşünmüyorum) şöyle ki akrabalarından birinin oğlu daha evleniyormuş işte bir sen kaldın falan demiş. yani anlatamıyorum galiba dedim en sonunda. hali hazırda bitirmem gereken çok büyük bir istekle okuduğum okulum var, kaldı ki ben salaklık edip evlilik düşünsem ailem karşı çıkar haklı olarak. kadın oradan konuştukça sevgilimin modu düşüyor, biliyorum anlıyorum seni diyor ama farkındayım annesi bariz canını sıkıyor. ne olacak böyle 4 yıl boyunca annesi sürekli baskı mı yapacak anlamıyorum ki:110:
Böyle önemli bir konuda başkalarının etkisinde kalıyorsa ileride nasıl olur bilemedim.
Anne ben evlenmeyi düşünmüyorum daha erken demek çok mu zor? Neden sizi arada bırakıyor. Hem de daha tanışmadan.

İyi artik.Herseyi annesinin istemesine bağli yarin evlensen bile millet cocuk yapti sen kaldin da der.Ipler annesinde çok üzülürsün sonra tavrıni koy.

Bu ne acele anlamadım kadın bir tuhaf değişik geldi bana ben ogullarimin 30 yaşından önce evlenmesini hiç istemem hayatta ne değişik insanlar var kulak asmayın önce okul ve iş evlilik herzaman olur.

İlişkisine annesinin lafına göre yön verecek adamdan bir cacık olmaz. Annesi böyle olmuyor dediğinde, yoo gayet güzel oluyor diye kestirip atsın. Şuncacık şeye bile karşı duramayacaksanız, hayat sizi yorar. Annesinin ne istediği değil sizin ne istediğiniz önemli, çünkü bu hikayede başrol sizin. Ayrıca 20 yaş ne ya? Dünün bebesisin daha. 3 sene sonra bakalım aynı şekilde mi düşüneceksin. Kısaca; aceleye gerek yok, kimin ne düşündüğüne göre de hareket etme.

Anneci adam evlerden ırak. Senin dert edinceğin bir konu değil bence kafana takma 3 sene demişsin senin için konu kapanmıştır. O zamana kadar fikrin Cook değişir.

Bu yaşta hala her şeyi annesiyle paylaşan, evlilik gibi anayı ilgilendirmeyen konuda onun lafıyla şimdiden baskı kurmaya çalışan erkek kişisi. Arkana bakmadan kaç derim. Ciddiyim. Siz daha liseyi bitireli 2 yıl olmuş, gözünüz açılmadan kapatmaya çalışmak ne?
Biraz hayat tecrübeniz olsun, kendi paranızı kazanın, gezin tozun, ailenize biraz faydanız olsun, iş hayatını öğrenin, hayattan ne istediğinizi anlayın, hayalinizi gerçekleştirin. Bu ne? Evlilik her zaman olur.

Sevgiliniz sizin şartlarınızı biliyor ve kabul ediyorsa, annesine kesin bir dille ben onunla evlenmeyi istiyorum ve bekleyeceğim diyecek. Bu kadar.
Annedir, başkaları çocuklarını evlendirdikçe, o da istiyor, heves ediyordur. Oğlunun evlendiğini görmek isteyebilir. Bunda bir şey yok. Sevgilinizin vereceği cevap ve tavrı önemli olan.

20 yasinda evlilik....Ve okuyorsun yapma.Fikirlerin degisir hayata ve sevgiline bakis acin degisir eyvahh dersin.25 yas ideal kadin icin.Ayrica annem annem diosa kacccc evlilik ikinizle olmuo canim bir tik anne karakteri baskinsa sen bir tik geride kalirsin

Kadınla tanışmadıysanız bu lafları size erkek arkadaşınız söylüyor.
İkiniz beklemeye karar vermişken laf taşıması çok yanlış. Ayrıca daha hem ilişki 9 aylık hem kendisi yeni çalışmaya başlamış hem siz okuyorsunuz.
Azıcık beklemeyi göze alamayacaksa ben külahları değişirdim

merhabalar hanımlar..

erkek arkadaşın ne iş yapıyor, okumamış gibi geldi nedense bana, hani okumuş kız bulduk genç çıtır kaçırmayalım gibisinden. 20 yaşında ancak ne giyeceğini seçersin, eş seçemezsin, 4 yıl beklemek doğru karar, baktın kabul etmedi ayrılırsın. gözun açılmadan seni almaya çalışıyorlar gibi.

Back
X