ne olacak bu halim..her yakışıklıdan hoşlanıyorum!!!

ataturkcuyumben

mutluluk beni yakalasın:)
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013
364
4
16
İstanbul
kızlaaarr sakın dalga geçmeyin yaaa küçümsemeyin de .. beşer şaşar demişler..ben bu aralar acayip şaşırmış durumdayım.
kızlar 1 haftadır aynı anda ya da farklı zamnlarda farklı farklı kişilerden hoşlanıyorum. aslında görüştüğüm biri var duygusal anlamda ama onu yıllardır görmedim . aslında uzaktan başladı bizim durumumuz üniden arkadaştık. o askere gittiği için görüşme fırsatımız da olmadı başladığımızdan beri (1 ay oldu) biraz karışık bi durum lütfen eski konularıma göz atın.

kafam allak bullak. üstelik ben bir eğitimciyim yaşım da küçük değil 25 yaşındayım. biri bana teklif etmişti ondan belki geçici de olsa hoşlanmıştım. geçenlerde ısrarla yemeğe çıkma teklifi etti . neyse ki nefsime hakim olup onu savuşturdum çünkü olmayacak bi iş hem de görüştüğüm biri var.
bugün de eskiden hoşlandığım bi öğretmen arkadaş vardı onu gördüm eski duygularım depreşti. onu geç yolda yakışıklı birini görsem de bakakalıyorum.

kızlar ne diyorsunuz bu duruma valla kendimi bi erkek kadar çapkın ve kudurmuş hissediyorum:44::44::44:

Son düzenleme:
Erkek kardeşimi görsen dibin düşecek demekki :) şaka bir yana bence çok abartılacak bir durum yok. Aşık olamamışsın henüz, karşına öyle biri çıkarki gözün başkasını görmez...

Hahaha senı okuyunca gulesım geldi sende kendımı gördüm Benim gözlerim çok oynar erkek olsam gercekten çapkın bırsey olurmusum. Gördünmü yakısıklı bakarım yani çok çapkınımdır o konuda. Bunda uzulcek bırsey yok güzele bakmak sevaptır. Özellikle esmer hafif sakallı koyu gözlü hafif vucutlu bi erkegi gördün mü bana da haber ver beraber bakalım

Erkek kardeşimi görsen dibin düşecek demekki :) şaka bir yana bence çok abartılacak bir durum yok. Aşık olamamışsın henüz, karşına öyle biri çıkarki gözün başkasını görmez...

şu anda erkek kardeşini görmek isterdim çok. dedim ya kudurmuşum ben şaka yaa aklımda hala bugün gördüğüm eski hoşlandığım kişi var ay öyle yakışıklı ki kızlar . bana baktı baktı...ve gitti. bekliyorum ama hala bi adım yok

ayy ben de esmer irkeklere hiç dayanamıyorum. tabi bir de boyu uzunsa, vücutluysa,gamzeliyse,kirpikleri uzunsa... anam var ya hormonlar tavan yapmış goşun gızlar yanıyom beeennnn

antidepresan gibi ilaçlar hipofiz bezinin salgısını değiştirebiliyor.eğer kullanıyorsan dozajını düşür.bu hissettiklerin normal değil.

cnm sendekı bence alışkanlık olmuş hoşlanmasan bıle artık aklına yer edındıgı için kendını alıkoyamıyorsun bence ama geçer

Kuzum seni acilen evermemiz gerekiyor:))
Hadi kk hatunlari bu işe bir el atın:)
Bende erkek kardeş kalmadı:)

kusura bakma canım ama kendi kendime güldüm ya okurken

bence bu durum tamamen duygusal boşluktan kaynaklanıyordur. muhtemelen içinde biriyle sevgili olma isteği var. sevgili olacak birini arıyorsun.

birine gerçekten aşık olsan geçer.

ayrıyeten demeyi unuttum. haftaiçi de okulda bi hoca var onu görünce hoşlanma değil ama beğenme durumu oluyor. o da bna bakıyor ben bakınca. ayy nolcam be yeeaaaa

ayy ben de esmer irkeklere hiç dayanamıyorum. tabi bir de boyu uzunsa, vücutluysa,gamzeliyse,kirpikleri uzunsa... anam var ya hormonlar tavan yapmış goşun gızlar yanıyom beeennnn

Ahaha vallahi erkek kardeşim 186 boy yapılı vücut falanda çalıştı esmer yakışıklısı maşallah nazar değmesin kardeşcağızıma :)

ayrıyeten demeyi unuttum. haftaiçi de okulda bi hoca var onu görünce hoşlanma değil ama beğenme durumu oluyor. o da bna bakıyor ben bakınca. ayy nolcam be yeeaaaa

Bacım senin regl dönemin gelmiş olan biten o hiç takılma bak bacım ya etrafta güzel kız çok da yakışıklı erkek az, rastgeldi mi bak yani ben hiç affetmiyorum bir de içimden laf atıyorum

bende genelde yazları olur bu durum genelde kendimi çok popüler hissettiğimde başıma gelir yalnız değilsin yani geçer merak etme sadece hormanlarına kanıp yanlış işler yapma o kadar öpüldünnn

Bende yakışıklı bir erkek gördüğüm zaman refleks olarak kafamı çeviriyorum başka yere
Hani karşımdaki tedirgin oluyor acaba bende bişi mi var da ters ters bakıyor diye düşünüyordur eminim
Sen yine bakabiliyormuşsun bende oda yok bakmamak için kendime ceza veriyorum

slm arkadaşım şu an boşluktasın ... ve her gordugun kişiden hoşlanıyosun kalbini dolduracak sevgiyi aşkı hayatının erkegini buldugun zaman dunya yakışıklısı cıksa gozun gormez inşallah aşık olacagın biri tez zamanda cıkarda bu hallerine ben napmışım dersin....gulersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…