- Konu Sahibi ataturkcuyumben
-
Erkek kardeşimi görsen dibin düşecek demekki :) şaka bir yana bence çok abartılacak bir durum yok. Aşık olamamışsın henüz, karşına öyle biri çıkarki gözün başkasını görmez...
Hahaha senı okuyunca gulesım geldi sende kendımı gördümBenim gözlerim çok oynar erkek olsam gercekten çapkın bırsey olurmusum. Gördünmü yakısıklı bakarım yani çok çapkınımdır o konuda. Bunda uzulcek bırsey yok güzele bakmak sevaptır. Özellikle esmer hafif sakallı koyu gözlü hafif vucutlu bi erkegi gördün mü bana da haber ver beraber bakalım
kızlaaarr sakın dalga geçmeyin yaaa küçümsemeyin de .. beşer şaşar demişler..ben bu aralar acayip şaşırmış durumdayım.
kızlar 1 haftadır aynı anda ya da farklı zamnlarda farklı farklı kişilerden hoşlanıyorum. aslında görüştüğüm biri var duygusal anlamda ama onu yıllardır görmedim . aslında uzaktan başladı bizim durumumuz üniden arkadaştık. o askere gittiği için görüşme fırsatımız da olmadı başladığımızdan beri (1 ay oldu) biraz karışık bi durum lütfen eski konularıma göz atın.
kafam allak bullak. üstelik ben bir eğitimciyim yaşım da küçük değil 25 yaşındayım. biri bana teklif etmişti ondan belki geçici de olsa hoşlanmıştım. geçenlerde ısrarla yemeğe çıkma teklifi etti . neyse ki nefsime hakim olup onu savuşturdum çünkü olmayacak bi iş hem de görüştüğüm biri var.
bugün de eskiden hoşlandığım bi öğretmen arkadaş vardı onu gördüm eski duygularım depreşti. onu geç yolda yakışıklı birini görsem de bakakalıyorum.
kızlar ne diyorsunuz bu durumavalla kendimi bi erkek kadar çapkın ve kudurmuş hissediyorum:44::44::44:
ayy ben de esmer irkeklere hiç dayanamıyorum. tabi bir de boyu uzunsa, vücutluysa,gamzeliyse,kirpikleri uzunsa... anam var ya hormonlar tavan yapmış goşun gızlar yanıyom beeennnn
ayrıyeten demeyi unuttum. haftaiçi de okulda bi hoca var onu görünce hoşlanma değil ama beğenme durumu oluyor. o da bna bakıyor ben bakınca. ayy nolcam be yeeaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?