- 26 Şubat 2015
- 3.527
- 2.975
- 333
Biraz önce bir gorusmemi noktaladim. Nedeni işten çıkış saati belli o saatten sonra is yerindeyse fazla mesai parası alıyor. Bugun bir buçuk saat daha kalmış is yerinde mesai parası işlesin diye. Bi de evde sikiliyormus. Bu bana ters geldi söyledim . Bunu söyleyince artık dananin kuyruğu koptu neymiş ben çok soru soruyormusum ne yaptın, kaçta çıktın iş yerinden, arkadasimla dertlestik dedi niye dertlestiniz hayırdır ne derdiniz var dedim bunu bile sormam onu sorguya cekiyormus gibi hissettirmis. Daha önce de bunu başka bir şeyde söyledi. Beni paranoyak gibi hissettirdi kendime. Evet çıkış saatlerini merak ediyorum çünkü bazen erken bazen 10 lara kadar kalıyor is yerinde. Sen beni böyle görüyorsan ve sorularimdan rahatsız oluyorsan biz yapamayız dedim çünkü ben tanımak için ve merak ettigim için soruyorum dedim. Böylece bitirdim. Bu insan evlilik amaçlı tanistirildigim biriydi.
Olmuyor, ben evlenemiyorum ya sorun bende mi arkadaşlar. Ne yapmalı. Nasip diyeceksiniz evet nasip ama sorun biraz da ben de mi bilmiyorum. Ben nerelere gideyim off
Olmuyor, ben evlenemiyorum ya sorun bende mi arkadaşlar. Ne yapmalı. Nasip diyeceksiniz evet nasip ama sorun biraz da ben de mi bilmiyorum. Ben nerelere gideyim off