Ne olacak hayatım ?

meltemsayan3

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2019
45
22
8
30
Şimdi mevzu öyle uzun ki kısaltıcam mümkün olduğunca. Ailem beni 16 yaşımda 9 yaş büyük kuzenimle zorla nişanladı istemiyorum dedim iğreniyordum. ölsen kalsanda bu iş olcak dediler çocuktum boyun eğdim evlendik. İyi bişey gibi 2 de çocuk yaptık. Şimdi 24 yaşımda ne iğrenmem geçti ne de sevebildim. Bir ara boşanma fikrimi açıkladım çocuklarımla tehdit ettiler yine korktum oturdum yerime. Şiddet filan yok. Ama benim duygularım hala aynı. Gönülle olmayınca olmuyor işte. Okulum yarım kaldı hayallerim heveslerim yarım kaldı çocukken. Ara ara kendi dünyamı yarattım sahte hesap açıp bekar gibi takıldım güzel sözler hoşuma gidiyordu aşka hevesim vardı. Ruhum hiç okşanmamıştı. İki gün önce babam bu hesabımı buldu kapattı ne bana ne kimseye tek kelime etmedi. Normal davranıyor çok kötü hissediyorum kendimi. Ben çok mu kötü biriyim Gizli gizli ağlarım hala kimseler bilmez Ne eş olabildim ne evlat ölsem diyorum keşke 16 yaşıma geri dönebilsem keşke evden kaçardım bir ömrüm heba olmazdı Annem kızar arada bir eş olamadın diye

Maddi özgürlüğün varmi calisiyormusun? Bosanmayi dusunsen

Kurban nedir bilirmisin iste kadinlarda bu kulturun dinin gelenegin kurbanlari
Bana kalırsa şuan heveslerini nefsini dizginle çocuklarını büyüt kendini geliştir ayakları üzerinde durabilecek biri ol sonra hayatın için doğru olanı yap
Başkalarının sana yaptıkları hataları bari sen kendine yapma
Bu aykırılık felaketin olabilir

Liseyi bitirdim açıktan üni sınavına da başvurdum.. Böyle gizli hesaplar açtım ya çok mu kötü biriyim ben ? Nefret ediyorum kendimden hele şu aralar psikolojim tamamen çökük

Artık değiştiremeyeceğiniz şeyleri değiştirmeye çalışmayın. Durumu kabullenin ve var olanı kendiniz için güzelleştirin. Çok yakından tanıdığım biri vardı sizin gibi hayıflanıp durmakla ömrünü yedi bitirdi. En sonunda psikolojisi iyice bozuldu. Sizde kafaya takarak böyle olmasını mı istersiniz? Uyum sağlayın ve herşeyi kendi lehinize çevirin.

Bir hayat biçmişler terziligini anne ve babaniz yapmiş size de bu hayati giyinip yaşamasi kalmiş. Zorla güzellik ancak bu kadar oluyor. Gidebiliyorsaniz ardiniza bile bakmadan gidin diyecegim ki gidemem diyorsunuz . Bu mecburi hayati sürdüreceksiniz anlasilan.

O zaman evinizde yaşanabilir bir alani kendiniz oluşturacaksiniz. Mutlulugu dısardan birilerinde aramak o evden çikamadiginiz surece mutluluk getirmez aksine mutsuzluk getirir ve dogru da degil . Kendi ayaklarinin uzerinde duracak seviyeye gelmeye çalisin ve cocuklarinizi büyütün , maddi bagimsizliginiz oldugunda çocuklariniz buyudugunde kimsenin onayina ihtiyaciniz kalmaz boyun egmezsiniz.

Haklısınız kesinlikle.. Ben şu aralar hiç sağlıklı düşenemediğim için iyi hissetmiyorum. Teşekkür ederim

Liseyi bitirdim açıktan üni sınavına da başvurdum.. Böyle gizli hesaplar açtım ya çok mu kötü biriyim ben ? Nefret ediyorum kendimden hele şu aralar psikolojim tamamen çökük
Lütfen bir de siz kendinize haksızlık etmeyin, tabi ki sizin de çocukluğunuzu, genç kızlığınızı yaşamak hakkınızdı, ama maalesef haksızca elinizden almışlar, bence çok iyi bir insan olduğunuz bu kadar mutsuzken çocuklarınızı düşünüyor olmanızdan belli zaten. Yukarıda bir arkadaşın da yazdığı gibi yapabildiğiniz kadar kendinizi kurtarmaya, eğitime devam etmeye çalışın, inşallah kendi düzeninizi kurabilirseniz ileride hepsini bir bir geride bırakırsınız. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Niye kötü bir insan olasın? hayatını elinden almışlar sana istemediğin bir hayatı sunmuşlar sen de mutlu olmak için sahte bir dünya yaratmışsın kendine insansın ve mutlu olmak senin de hakkın tabi ki.. gerçekte evli ve çocuklu olduğunu unutmadan sahte dünyanda mutlu olmanda hiçbir sakınca yok bence bunun için kendini asla suçlama

Bir kızım bir oğlum var bu evlilikte ki en güzel şey onlar onlarsız nefes alamam. Evlattan geçilir mi

Bir kızım bir oğlum var bu evlilikte ki en güzel şey onlar onlarsız nefes alamam. Evlattan geçilir mi
Tabi geçilmez de, sizin güzel yüreğiniz bu kadar samimi yazım tarzınızdan bile belli demek istedim, sakın kendinizi suçlamayın olan biten hiçbir şey için, Allah evlatlarınızı size bağışlasın.

Zaten çocuklarımı kaybedecek hiç bir hata yapmam ben.. Canım onlar mutluluğum. Annem olsa neler sayar ahlaksızın önde gideni olurum.

Allah razı olsun çok teşekkür ederim beni anladığınız için kimseden destek görmedim böyle :/

İcim acidi , 16 yasinda cocuk 24 yasindaki adamin koynuna sokuluyor zorla
Keske seni ve cocuklarini o evden cekip cikaracak gucum olsa , keske istedigin hayati verebilecek gucum olsa
Cok uzuldum cok , lutfen dik dur , cocuklar buyuyunce bir ise gir , para biriktir sonra da bosan git baska sehire uzaklara , hepsinden uzaklas , insallah basarabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…