Ne olacak hayatım ?

Geçen yıl haberlerde görüyordum,kadinın rızası olsa bile 18 den önce evlendiyse kocasını hapse atıyorlar.ama sizin için bilemedim

Söylediklerine katiliyorum sadece dini işin icine katmamak lazim... kültürleri gelenekleri kismi evet öyle olabilir keske olmasa, ama islamda çocuklarınızı zorla istemedikleri biriyle evlendirin diye bir ayet hadis yok... Erginliğe ulaşmış çocuklarınıza evlenmek isteyip istemediklerini sorun deniyor ama zorla evlendirin demiyor...
Diger dediklerinde hemfikiriz...

Tarihi araştırın derim

Tarihi araştırın derim
Arkadaşım hangi tarihi araştırsin? Yobaz ve cahil bir anne babanın kurbanı değil de bu din ve kültürün kurbanısın diyorsun. E benim annem babam da iç anadolu insanı, namazında niyazinda sıradan tipler. Yemeyip icmeyip en iyi okullar da okuttular bizi. Kız başıma yalnız yurt dışlarina gönderdiler. En yakın arkadaşımın anne babası Erzurumlu. Kız Amerika da prof oldu. Şimdi bizim ailerimiz senin deyiminle bu din ve kültürün insanı değil de sadece bu kız gibi mağdur olanlar mı müslüman türk?

Aileni tebrik ediyorum dinden bağamsız
tartışmak istemiyorum

Son düzenleme:
En ufak bir hatamda annemle babamın eş olamadın evlat anne olamadın biz de hastayız bıktık artık demelerinden çok bunaldım.

Alın kızınızı üniversitesini okutun istediğiyle evlendirin iyi eş iyi anne iyi evlat olsun gurur duya duya yaşayın hepberaber deyip hayatımdan çıkarmak istiyorum hepsini yemin ederim kardeşimden çekinen bir ablayım çünkü onun duruşu bile özgüvenli bense hep bastırılmış biriyim istemiyorum hiç birini artık laf duymam artık en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…