Ne olacak hayatım ?

Haklısınız kesinlikle.. Ben şu aralar hiç sağlıklı düşenemediğim için iyi hissetmiyorum. Teşekkür ederim
Rica ederim . Kendinizi suçlayip karamsarliga bogulmanin inanin size bir faydasi olmayacak. Hatalarinizin farkindasiniz tekrarlamadiginiz sürece zamanla düşüncelerinizin agırligindan kurtulursunuz kendinize bu kadar yüklenmeyin.

Teşekkür ederim, işte insanın annesi babası acımıyor ama bir başkası acıyor halinden anlıyor çok garip :/ Anlamanız bile yetti bana iyi geldi iyi ki varsınız. Çalışacağım inşallah bir gün ben de gerçekten mutlu olucam başarmak istiyorum

Lutfen bu istegin hic sonmesin , kendine inan , inanirsan olur , dua edecegim senin icin

16 yaşında seni zorla evlendiren "annenin" kızmalarina hiç kulak asma.

Sonradan pişman olacağın hiçbir şey yapmamaya çalış, okulunu bitirip kendi ayakların üzerinde durana kadar bekleyip sonra kendine çocuklarınla birlikte güzel bir hayat kurabilirsin umarım..

Benim de oğlum ve kızım var onlar benim gibi olmayacak istedikleri gibi yaşıcaklar. Eğitimlerini kariyerlini yapıp istedikleri zaman istedikleri kişiyle evlenecek ben şahsen evlatlarımın bnm gibi her gece gizli gizli ağlamaları istemem ben de anneyim ama annemin yaptığını evlatlarım yaşasın istemiyorum

Maalesef bazı insanların bakış açısı değişmiyor, anne babanız gibi. Kendilerince doğru olanı yapmışlar, doğru değil tabiki diretmek. İki çocuğunuz var ve sanırım sizi kısıtlayan bir eşiniz yok. İstediğinizi yapabiliyorsunuz, size destek olan biri. Ya bir de diktatörlük yapan, elinize telefon vermeyip sizi ezen biri olsaydı. Bak ben öğretmenim, ailemin karşı çıktığı biri ile evlendim. Zindan oldu hayatım. Okuyan herkes de sağlıklı bir eşe sahip değil. Tabiki gönlüne göre birini alsaydın daha güzel olurdu ama hayattaki bazı iyi şeyleri de gör. Açıktan okuyorum diyorsun ne güzel,destekçi ailen gibi yariyolda bırakıp ezmiyor. Çocuklarında varmış, onlarla ilgilen. Olur hepimiz cahillik hata yaparız, bunun için kendini çok hirpalama derim

Gençliğine neden yazık olsun yahu daha çok gençsin, boşanabilirsen ekonomik özgürlüğününde tadına varınca hersey düzelir he boşanamam calisamam diyorsan üzgünüm alışmak zorundasın sana senden başkasından fayda yok

Ah be güzelim ...
Çok gençsin oku oku oku , çocuklarınıda okut zamanı gelince onlarla beraber ardına bile bakma...

Bu hayatta insana en buyuk iyiligi de kotulugu de insana anasi babasi yapar bilirim.Neden boyle birsey yapti sevgili ailen?esin nasil iyi birimi?aciktan da olsa univ. okusan varmi boyle imkanin?okusan,calissan yine bir seyleri zamanla yoluna koyarsin,bolca sabir,bolca emekle...

Daha cok gencsiniz. 24 senenize cok kötü seyler sigdirmissiniz ama kendinize güvenirseniz ve adimlarinizi dogru atarsaniz ileriki 50-60 senenizi kurtarma sansiniz var. Bu dünyaya bir kere geliyoruz ve inaninki hayat mutlulugu ertelemek icin cok kisa. Rabbim istediginiz hayata kavusmak icin yolunuzu acsin ve muhtelemen bu zorlu sürecte yardimciniz olsun.

Calismaya baslayin ve cocuklarinizin buyumesini bekleyin bence. Sonra bosanirsiniz.

Çok üzücü hisleriniz ancak ben merak ettim eşinizi neden hiç sevemediniz?
Size kötü davranan, kaba biri mi?
Veya çok mu çirkin, pis mi?
Bir sebebiniz var mı?
Yoksa o elinden geleni yaptı ama siz en baştaki hislerinizden kurtulamadınız mı?

Ya abi diyordum ne bileyim hiç sevmezdim zaten iğreniyordum değişmedi hislerim bir türlü hiç bir zaman da hoşlanmadım

işe girip maddi olarak rahata erince boşanabilirsin. başka yapacak bişey yok gibi görünüyor.

Sahte hesaplarla konustuğun kisiler, sahte sevgi sözleri seni dibe ceker. Beklentilerini değistirir daha mutsuz olursun. Bir daha sakın bunu yapma.

Şu anda hayatını değistirecek güçte degilsen gücleneceksin. Madem kardesine özendin niye duruyorsun ki. İlk iş üniv. okumak icin kolları sıva. Kardesin yaptiysa sende yaparsın. Esin desteklemezse ailene söyliyeceksin. Madem hayatımı caldınız, simdi geri vereceksiniz de. Okuman icin gereken maddi yardımi yapsınlar, annende cocuklarla ilgilenme kısmını halletsin. Normal evlilik sartlarında bunu söylemem ama senin icin bunu yapmaya mecburlar.

Meslek lisesi okuduysan 2 yıllık sinavsız hakkın varmi arastir. Oturup aglanip sizlanmak nedir bu yasta. Oturup ders calismak, savasmak, ugrasmak, karsı koymak zor geliyorsa bilemem tabi. O zaman kimseyi suçlamaya hakkın yok. Çünkü memnun olmadığın bu durumun devamına sen izin veriyorsun. 16 yasinda hayir diyemediysen, simdi de. Daha yaşın o kadar gencki.

Ailenin yaptığı şey düpedüz çocuk istismarı !
Neden sana bunu reva gören ailen kız kardesini üniversiteye gönderiyor şimdi ? Bu zihniyetlerini değiştiren ne olmuş merak ettim. Bir insan evladının hayatıyla bu kadar oynar mı bu nasıl iştir ! Kocan nasıl kendisinde gönlü olmayan bir çocukla evlenmeyi kabul ediyor. Sapıklık bunlar başka birşey değil , sinirlerim bozuldu.

Annen babanda keşke sen istemiyorm dediğinde annelik babalık yapsalarmsta okuluna devam edip hayallerini yasayabilseymissn o zaman istediğin sevdiğin bı adama eş annene babana evlat olurdun zaten sen sucluymssn gibi davranmalari doğru değil istemiyorm diyen bı kızı 16 yaşında ne diye verirsnki abisi yaşında adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…