- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
- Konu Sahibi meltemsayan3
-
Rica ederim . Kendinizi suçlayip karamsarliga bogulmanin inanin size bir faydasi olmayacak. Hatalarinizin farkindasiniz tekrarlamadiginiz sürece zamanla düşüncelerinizin agırligindan kurtulursunuz kendinize bu kadar yüklenmeyin.Haklısınız kesinlikle.. Ben şu aralar hiç sağlıklı düşenemediğim için iyi hissetmiyorum. Teşekkür ederim
Teşekkür ederim, işte insanın annesi babası acımıyor ama bir başkası acıyor halinden anlıyor çok garip :/ Anlamanız bile yetti bana iyi geldi iyi ki varsınız. Çalışacağım inşallah bir gün ben de gerçekten mutlu olucam başarmak istiyorumİcim acidi , 16 yasinda cocuk 24 yasindaki adamin koynuna sokuluyor zorla
Keske seni ve cocuklarini o evden cekip cikaracak gucum olsa , keske istedigin hayati verebilecek gucum olsa
Cok uzuldum cok , lutfen dik dur , cocuklar buyuyunce bir ise gir , para biriktir sonra da bosan git baska sehire uzaklara , hepsinden uzaklas , insallah basarabilirsin
Lutfen bu istegin hic sonmesin , kendine inan , inanirsan olur , dua edecegim senin icinTeşekkür ederim, işte insanın annesi babası acımıyor ama bir başkası acıyor halinden anlıyor çok garip :/ Anlamanız bile yetti bana iyi geldi iyi ki varsınız. Çalışacağım inşallah bir gün ben de gerçekten mutlu olucam başarmak istiyorum
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Çocuklarımın geleceği onların mutluluğu için sonra da kendim için yapıcam bunuLutfen bu istegin hic sonmesin , kendine inan , inanirsan olur , dua edecegim senin icin
16 yaşında seni zorla evlendiren "annenin" kızmalarina hiç kulak asma.
Sonradan pişman olacağın hiçbir şey yapmamaya çalış, okulunu bitirip kendi ayakların üzerinde durana kadar bekleyip sonra kendine çocuklarınla birlikte güzel bir hayat kurabilirsin umarım..
Ya abi diyordum ne bileyim hiç sevmezdim zaten iğreniyordum değişmedi hislerim bir türlü hiç bir zaman da hoşlanmadımÇok üzücü hisleriniz ancak ben merak ettim eşinizi neden hiç sevemediniz?
Size kötü davranan, kaba biri mi?
Veya çok mu çirkin, pis mi?
Bir sebebiniz var mı?
Yoksa o elinden geleni yaptı ama siz en baştaki hislerinizden kurtulamadınız mı?
Ya abi diyordum ne bileyim hiç sevmezdim zaten iğreniyordum değişmedi hislerim bir türlü hiç bir zaman da hoşlanmadım
Annen babanda keşke sen istemiyorm dediğinde annelik babalık yapsalarmsta okuluna devam edip hayallerini yasayabilseymissn o zaman istediğin sevdiğin bı adama eş annene babana evlat olurdun zaten sen sucluymssn gibi davranmalari doğru değil istemiyorm diyen bı kızı 16 yaşında ne diye verirsnki abisi yaşında adamaŞimdi mevzu öyle uzun ki kısaltıcam mümkün olduğunca. Ailem beni 16 yaşımda 9 yaş büyük kuzenimle zorla nişanladı istemiyorum dedim iğreniyordum. ölsen kalsanda bu iş olcak dediler çocuktum boyun eğdim evlendik. İyi bişey gibi 2 de çocuk yaptık. Şimdi 24 yaşımda ne iğrenmem geçti ne de sevebildim. Bir ara boşanma fikrimi açıkladım çocuklarımla tehdit ettiler yine korktum oturdum yerime. Şiddet filan yok. Ama benim duygularım hala aynı. Gönülle olmayınca olmuyor işte. Okulum yarım kaldı hayallerim heveslerim yarım kaldı çocukken. Ara ara kendi dünyamı yarattım sahte hesap açıp bekar gibi takıldım güzel sözler hoşuma gidiyordu aşka hevesim vardı. Ruhum hiç okşanmamıştı. İki gün önce babam bu hesabımı buldu kapattı ne bana ne kimseye tek kelime etmedi. Normal davranıyor çok kötü hissediyorum kendimi. Ben çok mu kötü biriyimGizli gizli ağlarım hala kimseler bilmez Ne eş olabildim ne evlat ölsem diyorum keşke 16 yaşıma geri dönebilsem keşke evden kaçardım bir ömrüm heba olmazdı Annem kızar arada bir eş olamadın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?