ne olacak şimdi?:(((

adam kadar bizim kızında suçu var.:umursamaz: gel yanıma yat beraber uyuyalım demeyi biliyor.. yanına gidip yatmayı biliyor.. lmaz: sonuçta bunları yaptığı kişi erkek.ona karşı birşey hissetmese bile o anlık duygularıyla azdırılmışlığıyla seninle beraber olabilir. ha her erkek bu durumda aynısını yapar mı yapmaz, demekki yeterince güvenilir bir dost değlimiş ki bunu yapabilmiş. gerçekten çok iyi dostun olsaydı iyiliğini isteseydi elini süremezdi. sen onu tavlamak için yakınlaşma yöntemini seçmişsin oda fırsattan istifade etmiş. Kaşınanı kaşırlar

vereliniortak

Budur.. Yaşamakta olduğunuz duygular gerçekleri değerlendirmenize engel oluyorsa, yukarda yazılanları tekrar tekrar okuyun. Bütünüyle çok gerçekçi özetlenmiş..

Bence dostluğunuz error vermiş. Böyle dostluk olmaz. Ama uzun zamandır bakıştığınızı falan belirtmişsin. Tavrı, sözde açıklamaları çok anlamsız ve yersiz ama açık açık konuş bence.
Hiçbirşey olmamış gibi davranalım demeye devam ederse sen de "O" hayatına hiç girmemiş gibi yoksay Onu. Ne dostluğu, ne arkadaşlığı.....

Canım hastalıklı bir hal almış durumunuz bunu üzmek yada kötülemek için söylemiyorum uzaklaşamıyorsunuz illegal bir yakınlaşmanız var gzli saklı....:sm_confused:

Erkeklerin bu halleri beni mahvediyor gerçekten.Çocuklaşıyorlar işler ciddiye binince.Kesinlikle sana karşı birşeyler hissetmiş bence ve frenleyememiş. Tek gecelik olsun diye bi yaklaşım yok ortada seni arzulamış ve bi şekilde bunu başarmış ama sonra işler karma karışık hal alacak olunca ne yapacağını bilememiş ...

Üzüldüm onun adına :) yani psikoloji dilinde gerileme davranışında bulunarak kendini kamufle etmiş.Eğer kendin de bu yaşananın tuhaf olduğunun farkındaysan ona olan ilgini düşür derim ki böylece biraz olsun ne yapacağını seçebilsin ama yok kaybedemem diyorsan zaten merak etme o seni hala arzuluyor olucak ve eline yine fırsat geçicek .Kimse kolay kolay arkadaşıyla böyle bişiye yeltenmez böyle bi arkadaş ortamı varsa ama o bnu önce göze almış sonra bakmış düzeliyor kendini bu sıkıntı verici durumdan kurtarmış ve ben inanıyorum ki bu tekrarlıcaktır.. Yine sonuç gelmez sen bu kadar onu dşünürsen hatta sana zarar verici hale gelebilir ruh halini mahfedebilir...

Care yourself!yasakkelime

Canım hastalıklı bir hal almış durumunuz bunu üzmek yada kötülemek için söylemiyorum uzaklaşamıyorsunuz illegal bir yakınlaşmanız var gzli saklı....:sm_confused:

Erkeklerin bu halleri beni mahvediyor gerçekten.Çocuklaşıyorlar işler ciddiye binince.Kesinlikle sana karşı birşeyler hissetmiş bence ve frenleyememiş. Tek gecelik olsun diye bi yaklaşım yok ortada seni arzulamış ve bi şekilde bunu başarmış ama sonra işler karma karışık hal alacak olunca ne yapacağını bilememiş ...

Üzüldüm onun adına :) yani psikoloji dilinde gerileme davranışında bulunarak kendini kamufle etmiş.Eğer kendin de bu yaşananın tuhaf olduğunun farkındaysan ona olan ilgini düşür derim ki böylece biraz olsun ne yapacağını seçebilsin ama yok kaybedemem diyorsan zaten merak etme o seni hala arzuluyor olucak ve eline yine fırsat geçicek .Kimse kolay kolay arkadaşıyla böyle bişiye yeltenmez böyle bi arkadaş ortamı varsa ama o bnu önce göze almış sonra bakmış düzeliyor kendini bu sıkıntı verici durumdan kurtarmış ve ben inanıyorum ki bu tekrarlıcaktır.. Yine sonuç gelmez sen bu kadar onu dşünürsen hatta sana zarar verici hale gelebilir ruh halini mahfedebilir...

Care yourself!yasakkelime

bekar bir bayan ancak bu kadar dogru tespitler yapabilir ağzına sağlıkvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…