- 17 Nisan 2012
- 1.896
- 2.559
- 358
- Konu Sahibi sevilmedim
-
yani ev hanımısın ve 2 haftada 1 temizliyosun evini..
değuşuk.....enteresann....
valla arkadaşım ben sana hak veriyorum, çatkapı misafir kadar sinir olduğum birşey yok! çalışan bir annenin kızı olarak iş ve yemek bilirim ama evliliğin ilk yılında zorlandım hem iş hem ev zor geldi sonra hamilelik ve bitmeyen uyku seansları şimdi de minik bir bebiş... evde sereserpe olmak işime geliyor valla... bir kere yeter artık diye bir giriştim hastanelik oldum kollarım tutmadı gözünü çıkardım:)) şimdi bebek yüzünden düzenli kadın alıyorum ama evim çok dağılıyor bir de emziren anneyim çat kapı erkek misafir sinir ediyor. annemden dünyanın lafını işitiyorum ama babam disiplinli bir adam olduğu için o herkesin kocası babam gibi sanıyor daha geçen gün ütü yaparken eşim üç kere beni sabote etti :" bebek uyurken gel başbaşa oturalım film izleyelim canına yazık yorma kendni" diye..
bu konuda haklısın Allah yardımcın olsun...
normal süpürge mi???? yok artık! evimde üç süpürge var ben sağlığımız için hantal sulu süpürgemi kullanıyorum sadece. o toz adamı ne yapar ya!!
eskiye gidecek olursak....
valla arkadaşım ben sana hak veriyorum, çatkapı misafir kadar sinir olduğum birşey yok! çalışan bir annenin kızı olarak iş ve yemek bilirim ama evliliğin ilk yılında zorlandım hem iş hem ev zor geldi sonra hamilelik ve bitmeyen uyku seansları şimdi de minik bir bebiş... evde sereserpe olmak işime geliyor valla... bir kere yeter artık diye bir giriştim hastanelik oldum kollarım tutmadı gözünü çıkardım:)) şimdi bebek yüzünden düzenli kadın alıyorum ama evim çok dağılıyor bir de emziren anneyim çat kapı erkek misafir sinir ediyor. annemden dünyanın lafını işitiyorum ama babam disiplinli bir adam olduğu için o herkesin kocası babam gibi sanıyor daha geçen gün ütü yaparken eşim üç kere beni sabote etti :" bebek uyurken gel başbaşa oturalım film izleyelim canına yazık yorma kendni" diye..
bu konuda haklısın Allah yardımcın olsun...
normal süpürge mi???? yok artık! evimde üç süpürge var ben sağlığımız için hantal sulu süpürgemi kullanıyorum sadece. o toz adamı ne yapar ya!!
eskiye gidecek olursak....
adamı zorla sazan edersiniz ya arkadaşım çok pardon ama sanane!!! niye yargılıyorsun?? hergün ev temizleyenler de bana göre ruh hastası hadi bakalım! belki evi kirlenmiyor belki canı istemiyor Allah allah yaaa...
bence onun temizlik gibi bir sıkıntısı yok da böyle yorum yapıyor normal süpürge diyor bana ya ev hanımısın her gün temizlik yapmıyorsun diyor sırf muhalefet olmak için yazmış işteadamı zorla sazan edersiniz ya arkadaşım çok pardon ama sanane!!! niye yargılıyorsun?? hergün ev temizleyenler de bana göre ruh hastası hadi bakalım! belki evi kirlenmiyor belki canı istemiyor Allah allah yaaa...
kirlenmiyosa neden evim tozlu diyor?
ikiki adam bi kere annesini kahvaltıya çağırdı beee
o kadar dikkat ediyosanız temizliğe, zamanında yapın temizliğinizi birileri gelecek olduğunda yok evim pis yok evim tozlu demeyin.
sen yorum yapma lütfen ya,,daha evin neyle süpüreleceğini bile bilmiyorsun ders vermeye kalkıyorsun.git başka sorunları olan insanların dertlerine deva ol sen ben istemiyorum senin tavsiyelerini
canım ben temizliği kendim için yaparım el gün için değil... bi kere iki kişinin yaşadığı ve sadece akşam geldiği evlerde pek toz kir olmuyor bu sanırım sulu süpürgenin marifeti... 15 te bir kadın alıyorum 7. gün evi süpürsem kadın "bu ev tertemiz çabucak işim bitti" diyor.
dikkatini çekerim kahvaltıya çağıran kendisi değil:))
biz çağırsak yapmasak hakkın var
sevilmedim, carmenares, imzamı okuyun.
alla alla, yani bi tek kendisindemi var bu hak?
kocası mültecimi o evde?
sazanlığa devam:) ama insan bi haber vermez mi yaaa??
ben ne dedim ki ona
çalı süpürgesiyle süpürseydin dedim.
çalı süpürgesini neden aşağılıyor?
temizlik için illa makine mi açılmalı ?
evini düzenli gırgırlarsan tozlarıda tozbeziyle alırsan hem gürültü olmaz hem tasarruf olur
eşim evde olduğu zaman temizlik yapamıyorum demişsinya illa da makineyle yapacaksan kapat kapıları yap
o kadar ses komşudanda geliyordur herhalde .........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?