- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi sevilmedim
-
sen gece ev halkı uyurken kapat kapıları aç süpürgeyi olurmu gündüzleri de gırgırla yaparsın tasarruf için geceleri saat 10 dan sonra elektirik ucuz o saatlerde yap temizliğini olurmU
sen gece ev halkı uyurken kapat kapıları aç süpürgeyi olurmu gündüzleri de gırgırla yaparsın tasarruf için geceleri saat 10 dan sonra elektirik ucuz o saatlerde yap temizliğini olurmU
o zama yukarda arkadaşında dediği gibi
gırgır kullansaydı
Eki Görüntüle 685515
demokraside çareler tükenmez.
ama onun niyetini anladım ben..kaynanasını istemiyor.
ah ahhh hepa diyorum be ablam sen hala gırgırdasın çöp süpürgedesin
kim kaynanasını pazar sabahı can-ı gönülden misafir ediyorsa bence orda inceden sinsi sahte bi kişilik var:)
konu sahibesi çıkmış
ben de çıkayım bari
zaten eşim geldi
iyi akşamlar herkeseee
O an öyle demek yerine; biliyorum yorgun geldin ama sen çayı ayarla bende hemen şuranın tozlarını alayım gibisinden işbirliği yapsaydınız hiç bu tür sorunlar çıkmazdı sanırım.
Salona hazırlardınız kahvaltıyı, onlar gelince de 'kusura bakmayın şöyle şöyle olduğundan dolayı temizlik yapamadım, kahvaltıyı da biraz geç öğrendim o yüzden" şeklinde bi açıklama yapardınız.
Evi temizleseydiniz diyemicem, zaten sorun ordan çıkmış..
gelse ne olur gelmese ne olur ki
alt tarafı kahvaltı yapıp gidicekti
bak şimdi olay nerelere geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?