Erkek arkadaşım lise mezunu, ben üniversite mezunuyum 2,5 senelik bi ilişkimiz var, çok mutluyuz. Fakat ailem bu durumu kabullenmeyecek gibi duruyor, annem daha şimdiden söylenmeye başladı seni ilerde mutlu edemez üzülürsün boşuna ümit verme çocuga olmaz bu iş diye, daha babama söyleyemedim bile (Bu arada evin tek kızıyım)..
Nasıl kabul ettiricem aileme??
ailenın sözlerıne kulak asmıycaksın senı kararlı görürlerse belkı ıkna olurlar
eskı bı arkadaşımın ailesıde böyle karşı çıkmıştı 8 yıl beklediler defalarca istemeye geldi sevgilisinin ailesi kapıdan küfürlerle kovdular ama yınede bbekledı yaşı 30 olunca baktılar evlenmıycek verdıler sevdiğine
Yıllar önce ben de yaşadım böyle bir şey, şimdi iyi ki diyorum annem istememiş de beni uyarmış. Çok haklıymış, yapamazmışız. Ama ben o zaman daha okuyordum şimdi mezunum ve böyle düşünüyorum. Senin için durum farklı sanırım. :26:
bazen diyorum ki,
anne baba bişey diyorsa dikkate alınmalı..kesin vardır bi bildikleri,yaşanmışlıkları..görüyolardır bazı şeyleri..
bi yandan da,
seviyosun mutlusun..seviliyosun da..yaşayıp görmek istiyosun ne olucaksa..
ne desek,ne yazsak boş..hayat senin,duygular,düşünceler senin..tamamen kendini ölçmekle tartmakla alakalı bu durum..otur ve düşün..seviyosun ok ama ilerde ne gibi zorluklara beraber karşı çıkabilirsiniz?hayatın göstereceği olumsuz her ne olucaksa,hangilerine göğüs gerebilirsiniz?yıkılmadan,pes etmeden ve sevgi/saygınızı koruyarak..
önemli olan bu bence..sen düşüneceksin,sen belirleyeceksin hayatını ama tavsiyem odur ki,ailenin dediklerini amaaaan diyip es geçme,düşün mutlaka..her yönden düşün..
bazen diyorum ki,
anne baba bişey diyorsa dikkate alınmalı..kesin vardır bi bildikleri,yaşanmışlıkları..görüyolardır bazı şeyleri..
bi yandan da,
seviyosun mutlusun..seviliyosun da..yaşayıp görmek istiyosun ne olucaksa..
ne desek,ne yazsak boş..hayat senin,duygular,düşünceler senin..tamamen kendini ölçmekle tartmakla alakalı bu durum..otur ve düşün..seviyosun ok ama ilerde ne gibi zorluklara beraber karşı çıkabilirsiniz?hayatın göstereceği olumsuz her ne olucaksa,hangilerine göğüs gerebilirsiniz?yıkılmadan,pes etmeden ve sevgi/saygınızı koruyarak..
önemli olan bu bence..sen düşüneceksin,sen belirleyeceksin hayatını ama tavsiyem odur ki,ailenin dediklerini amaaaan diyip es geçme,düşün mutlaka..her yönden düşün..
Ah işte.. Gerçekten şuan düşündüklerimi dile getirmişsin, ailem onlar benim herşeyim benim için en iyisini isterler hep, böyle olunca da kafamda hep bi ikilem.. Bu gel-git asla sevgimden dolayı değil, ama aile bambaşka bi yerdedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?