Ne oldu bize ?

Şimdi konuştuk.. kendini haklı çıkardı tutamadım kendimi ağladım ben senin agliyacagini biliyordum zaten diyor..çok kırıldım..

simdi canim benim, yazik günah degilmi? sen agladiginda onun yüregine dokanmasi gerekiyor
ben biliyordum aglayacagini da ne demek. bugün bu kelimeyi onuncu kez kullaniyorum: GERZEK

simdi canim benim, yazik günah degilmi? sen agladiginda onun yüregine dokanmasi gerekiyor
ben biliyordum aglayacagini da ne demek. bugün bu kelimeyi onuncu kez kullaniyorum: GERZEK
Tutamıyorum canım yanıyor ağlıyorum ama gönül almayi bırak kavgada başıma kakiyor zırt pırt zirliyon diye.. insan bu kadar duygusuz olabilir mi ?

Hep arkasinda durdugum sey sudur, eger ayrildiktan sonra herseyin daha iyi gidecegine inaniyorsaniz ayrilin.
Aile ne der o ne der bisverin. Hayat sizin.
gelelim baska biri olmaz mevzusuna. En buyuk hikaye bu iste. Baska birisi olur hemde oyle bi guzel olur ki şasırırsınız.
Bence siz onunla basladiginizd yeterince olgun degildiniz ve hevesle baslanmis bir iliskiymi bu. Ve o anki sartlarinizda vermissiniz karari. Simdi isler degisti kendinizin farkina vardiniz. Ilerde devam edilirse hem o uzulur hem siz. Yani emeklerinize aciyo olabilirsiniz ama buda kader yasanmis artik. En dogru karar sizde tabi. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Cok tesekkur ederim.. aslında ailemden cok kendimi düşünüyorum cok mu üzülürüm diye? Yapı olarak cokk duygusalım.. Ama bi rahatlama olcak biliyorum.. En azından rol yapmıycam.

Cok tesekkur ederim.. aslında ailemden cok kendimi düşünüyorum cok mu üzülürüm diye? Yapı olarak cokk duygusalım.. Ama bi rahatlama olcak biliyorum.. En azından rol yapmıycam.
Siz coktan karari vermissiniz. Bende duygusalimdir neler neler atlattim halada devam ediyorum. Atlattikca artik kendime daha cok guveniyorum. Hayattaki her aciya katlanabilecegimin farkina variyorum.
Sizde oyle olacaksiniz. Buda size bir sey katacak. Uzuntu duydugunuz bir seyle yasamak zorunda degilsiniz. Allah hep baska bir kapi aciyor insana.

Dogru söylüyorsunuz.. İleride agladıgımda yanımdan kacan degil üzerime titreyen yada en azından kıymet bilen bi insan evladı cıkar belki karsıma..

Tadı kaçmış anlamını yitirmiş bir ilişki.Ne yapsanız boş bence.Dışarıdan baktığımda karşılıklı hatalar yıpratmış gibi yoksa 3 yıl çok uzun bir süre zarfı değil.Sizi koparan yaşanmışlıklarınız.Şu saatten sonra düzelmeniz eskisi gibi olmanız imkansız gibi adeta.Bazen gerçekten Özünde bittiyse parmağını oynatmak istemezsin.önünüze bakın bence

Belkide özü hiç olmadı bilmiyorum.. Sevdim diye kandırdım kendimi.. Ama yine umudum vardı yine adam olsa yine severdim artık o sansıda yok..

Bi de efendiyim diye ovunurdu odun oğlu odun
Ya inan benimde en son gorustugum kisi oyle soyluyordu cok efendiyim soyleyim boyleyim. Zaten bunu duydugumda bi garip gelmisti. Kendini ovuyorsa bi insan mutlaka bi skinti vardir biliyodum. Ve sartlar ostedigi gibi gitmeyince oyle bi cirkefe bagladiki tutabilene ask olsun. Yani kufur falan edip ettirme demis. Saygi bitmis. Bunu duydum ya hemen yarin kalkar kalkmaz at yuzugu fazla bile durmus parmaginda.

Yüzüğü bile benimseyemedim ki okulda takmıyodum zaten.. O da kendini cok fena overdi saygılıymıs efendiymis bana gelince bu özellikleri aniden yok oluyodu ama..

Dogru söylüyorsunuz.. İleride agladıgımda yanımdan kacan degil üzerime titreyen yada en azından kıymet bilen bi insan evladı cıkar belki karsıma..
Ben ilkinde forumu dinlemedigime pisman oldum. Cunku gercekten en dogru yorumu onlar yapmisti. Objektif olmuslardi. Hala ceremesini cekiyorum. Simdi artik zorda olsa ikincide kararimi verdim daha netim. Umarim oylede gider. Zor oluyo bi karari vermek ama vermek icin caba harcayin. Hepimiz ayni yoldan geciyoruz.

Evlilikle sevgili olmayı karistirmayin ikisi apayrı evlendikten sonra hersey güllük gülistanlık olmuyor siradanlasiyor çoğu şey hele çocuk olsun görün bak bence şimdiden böyleyse uzatmayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…