- 17 Eylül 2013
- 429
- 405
- 86
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Dedim ya kafanizda bitmis zaten. Uc bes mutlu aniya takilmayin.Yüzüğü bile benimseyemedim ki okulda takmıyodum zaten.. O da kendini cok fena overdi saygılıymıs efendiymis bana gelince bu özellikleri aniden yok oluyodu ama..
Biz sıradanlıkta level atladık artık.. Evlilik fln istemiyorum zaten artık.. Düşünmek bile istemiyorum..Evlilikle sevgili olmayı karistirmayin ikisi apayrı evlendikten sonra hersey güllük gülistanlık olmuyor siradanlasiyor çoğu şey hele çocuk olsun görün bak bence şimdiden böyleyse uzatmayın derim
Belkide öylesi en iyisi.. İnsan kendine boş yere zulmediyor.. biliyorum bu isten kurtulursam rahatlıycam kendim olcam bi yapabilsem..
Hakkımda hayırlsı olsun..ama olurda affedersem gercekten bunu istemiyorum bn tahmin ediyorum ileride olacakları..Bunun için adım atmak istiyorum.Dedim ya kafanizda bitmis zaten. Uc bes mutlu aniya takilmayin.
Insan sevse ne olursa olsun yuzugu cikartmaz parmagindan. Millet adini kazıtıyor vuzuduna. Siz pranga gibi takmis dolasiyosunuz yuzugu. Kurtulun gitsin. Hakkinizda hayirlisi tabi yinede.
Bencede ilerde uzuleceginize.. yanliz söle bişey söyliyim biz eşimle sevgilik ve nişanlılık dönemnde çok sorunluydk başka etkenler yüzünden ama benim eşim aşırı zor bir insandı smdide zor yanları var ama biz evlendikten sonra çok çok düzelme gösterdik hatta ben ilk zamanlar bu evlilik sürmez diyordum 4yil olacak evleneliBiz sıradanlıkta level atladık artık.. Evlilik fln istemiyorum zaten artık.. Düşünmek bile istemiyorum..
Zaten kpss fln baslıcam yogun olurum artık..Bi basarabilsem cıkrsam tamamen gerisi gelir diye düşünüyorum.Kendinizi birşeylere verin bir uğraş vs bulun.sosyal medya telefon vs her yerden engelleyin ve hiç bakmayın dahi cok zaman almaz.vakit kaybı resmen
Belki sizde sevgi oldugu için böyle olmustur.. Bzde baslıca ve temel eksik bu..Bencede ilerde uzuleceginize.. yanliz söle bişey söyliyim biz eşimle sevgilik ve nişanlılık dönemnde çok sorunluydk başka etkenler yüzünden ama benim eşim aşırı zor bir insandı smdide zor yanları var ama biz evlendikten sonra çok çok düzelme gösterdik hatta ben ilk zamanlar bu evlilik sürmez diyordum 4yil olacak evleneli
İlerde pişman olur muyum acaba bunuda düşünüyorum..Dedim ya kafanizda bitmis zaten. Uc bes mutlu aniya takilmayin.
Insan sevse ne olursa olsun yuzugu cikartmaz parmagindan. Millet adini kazıtıyor vuzuduna. Siz pranga gibi takmis dolasiyosunuz yuzugu. Kurtulun gitsin. Hakkinizda hayirlisi tabi yinede.
Artık en dogru karar sizde dusunun tasinin ona gore kararinizi verin. Kalbinizin sesini dinleyin birde. Ne diyim Allah bi yol gostersin.İlerde pişman olur muyum acaba bunuda düşünüyorum..
Amin dua edin benim için lütfen..Artık en dogru karar sizde dusunun tasinin ona gore kararinizi verin. Kalbinizin sesini dinleyin birde. Ne diyim Allah bi yol gostersin.
Dersim yenisini bulmak değil ablacim..bi daha aynı hataya dusmemBırak bunu, yenisini bul.
Onemsemiyor. .hissediyorum benim canımın yanması onun umrunda bile değilYaşı gelmiş adamın son limanıyım demişsiniz. Çok değer vermesi, mutlu etmesi gerekir sizi ama önemsemiyor. İlişki yürümüyosa böyle tatsız tuzsuz bitirin daha iyi.
Uzun ilişki fln arada olur böyle şeyler diyodum..ama Artık aşikar hersey ortafa olmuyor gitmiyor3 sene bir ilişkiyi yıpratmak, heyecanı kaçırmak için uzun bir süre değil ki.
Biz tanışalı 6 seneyi geçti. Belli zamanlar ayrılıklarımız oldu ama hala heyecanlıyız. Yani bunun zamanla falan alakası yok.
Ayrıca evlilik sihirli değnek değildir, değdi yeri düzeltmez. Düzenli olan ilişkiyi daha da pekiştirir.
Evlilikte, ilişkilerde en önemli şey değer görmek o da yoksa mutsuzluk kaçınılmazOnemsemiyor. .hissediyorum benim canımın yanması onun umrunda bile değil
Tabiki bazen insan sıkılmış gibi hissedebiliyor ya da yaşanan tatsız her şeyi geçen süreye bağlayarak kendini rahatlatmaya çalışabiliyor fakat ortada ciddi bir sorun varsa ve çözülemiyorsa ayrılmak en doğru karar olur.Uzun ilişki fln arada olur böyle şeyler diyodum..ama Artık aşikar hersey ortafa olmuyor gitmiyor
Ailen niye üstüne geldi ki bu şahısla evlen diye?Ne biliyim korkuyorum? Birini gerçekten sevsem yola çıksam yine aynı şey mi olcak ? Ki bu kişiyi tam sevmedim ailem çok üstüme geldi bende alışmaya çalıştım ve patlak verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?