Ne olduğunu anlayamadım ?

dediğim gibi ilk defa böyle bir görgü kuralı duydum. hiç dikkat ettiğim birşey değil eli ilk kimin uzattığı. merdiven daha da enteresan bence erkek önce çıksın ben onun poposuna bakayım.
Merdiven kısmına ben de katılıyorum ama adamın poposu güzelse, kuru götse ben önden çıkarım.

Kültürel farklılık bir yana en basit nezaket kuralından habersizsiniz, karşıdaki insanın elini havada bırakmışsınız. Adam kibarca kendini tanıtmış. Bu iş bence de olmaz, o adam size fazla size mağara adamı gerek.

dediğim gibi ilk defa böyle bir görgü kuralı duydum. hiç dikkat ettiğim birşey değil eli ilk kimin uzattığı. merdiven daha da enteresan bence erkek önce çıksın ben onun poposuna bakayım.
Kadin düşebilir sendeleyebilir erkek tutsun diye..Erkeğin önden gitmesi çirkin bir görüntüdür.Kadinin arkada kalmasi açısından.

Tokalasamaz diye bir kaide yok elbette.Ama ilk defa gördüğün bir insana el uzatmak saçmaydı bence!!Rahat insanlar oldukları bir gerçek .

El uzatmak ilk kez gördüğün insana tanışmak için yapılıyor?? Adam rahat değil medeni, siz de kaba saba bir insan oluyorsunuz bu durumda maalesef.

Kadin düşebilir sendeleyebilir erkek tutsun diye..Erkeğin önden gitmesi çirkin bir görüntüdür.Kadinin arkada kalmasi açısından.
Yav neden hep düşüyoruz, hep birşeyler oluyor bize ve erkekler kurtarıcımız olarak bekliyor ki?

Hayır ben şunu düşünüyorum bu adam yurt dışında okumuş vs.Ustelik işletmelerine müşteri olarak bayanlar çok geliyor .Yani onca insanın içinde neden ben ?Bunda bir şeyler arıyorum

Katılıyorum. Yani onca kendisine uygun medeni insan varken neden siz neden siz? kafamda deli sorular şu anda

ben bibiden de yaşlıyım ilk kez duydum.
cotard protokol demiş memurlar biliyor sanırım bunu sadece
Bize de öğretmenliğe başladığımızda anlatılmıştı. Sonra tayinim Güneydoğu'da bir ile çıktı. Uzattığım el genelde havada kalınca ben de bıraktım tokalaşmayı. İnsanın zoruna gidiyor ya.

Mevzu bu değil.Kadinlar topuklu giyer sendeleyebilir takılabilir.Erkek arkada olursa yardım eder.Yok ben istemem derseniz başınıza silah dayayan yok.Bunlar genel görgü kuralları.
Yav neden hep düşüyoruz, hep birşeyler oluyor bize ve erkekler kurtarıcımız olarak bekliyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…