- 15 Şubat 2013
- 25.618
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.262
- 798
- Konu Sahibi Sevimlihaydut
-
El uzatması bir sınavdı diyorsun.Cevap veriyorum adam helal sut emmis kimseyle tokalasmayan birini ariyordur.
Merdiven kısmına ben de katılıyorum ama adamın poposu güzelse, kuru götse ben önden çıkarım.dediğim gibi ilk defa böyle bir görgü kuralı duydum. hiç dikkat ettiğim birşey değil eli ilk kimin uzattığı. merdiven daha da enteresan bence erkek önce çıksın ben onun poposuna bakayım.
İki şöyle koklar yollarız ya evlenecek degiliz ya.:)))Tipi iyi, yurt dışında okumuş, modern bir adam. Nolur yani seninle çatsa çöpünü.Ben yakıştırdım ikinizi.
Ama sorun şu sosyal kültürel anlamda apayrı insanlar olduğumuzu düşünüyorum.Gorunus olarak öyle olmasa da ben daha muhafazakar bir insanım .Çocuk elini uzattigindan tanışmak için ben uzatmadim mesela .Yani bir erkeğin bunu bilmesi gerekiyor.
Kadin düşebilir sendeleyebilir erkek tutsun diye..Erkeğin önden gitmesi çirkin bir görüntüdür.Kadinin arkada kalmasi açısından.dediğim gibi ilk defa böyle bir görgü kuralı duydum. hiç dikkat ettiğim birşey değil eli ilk kimin uzattığı. merdiven daha da enteresan bence erkek önce çıksın ben onun poposuna bakayım.
Tokalasamaz diye bir kaide yok elbette.Ama ilk defa gördüğün bir insana el uzatmak saçmaydı bence!!Rahat insanlar oldukları bir gerçek .
KK tarihinde belki de bir ilk yaşanacaktı ki bozdunuz.Ay mesajimi fuzenliyim derken az daha kendimi sikayet ediyodum
Yav neden hep düşüyoruz, hep birşeyler oluyor bize ve erkekler kurtarıcımız olarak bekliyor ki?Kadin düşebilir sendeleyebilir erkek tutsun diye..Erkeğin önden gitmesi çirkin bir görüntüdür.Kadinin arkada kalmasi açısından.
Bu kadar az bilinmesi bana garip geldi.
Imaj her seydir diyorumEl uzatması bir sınavdı diyorsun.
Hayır ben şunu düşünüyorum bu adam yurt dışında okumuş vs.Ustelik işletmelerine müşteri olarak bayanlar çok geliyor .Yani onca insanın içinde neden ben ?Bunda bir şeyler arıyorum
Yani nolacak sanki, ondan sonra evleniyorsa evlensin konu sahibi.İki şöyle koklar yollarız ya evlenecek degiliz ya.:)))
Elini uzatmak istemese göndersin bana ben uzatırım konu sahibinin yerine… hiç yaramazlık yapmam.Yani nolacak sanki, ondan sonra evleniyorsa evlensin konu sahibi.
Bize de öğretmenliğe başladığımızda anlatılmıştı. Sonra tayinim Güneydoğu'da bir ile çıktı. Uzattığım el genelde havada kalınca ben de bıraktım tokalaşmayı. İnsanın zoruna gidiyor ya.ben bibiden de yaşlıyım ilk kez duydum.
cotard protokol demiş memurlar biliyor sanırım bunu sadece
Yav neden hep düşüyoruz, hep birşeyler oluyor bize ve erkekler kurtarıcımız olarak bekliyor ki?
Tabii ki, normal olan ilk defa gördüğü insanla kafa tokuşturmaktır.Tokalasamaz diye bir kaide yok elbette.Ama ilk defa gördüğün bir insana el uzatmak saçmaydı bence!!Rahat insanlar oldukları bir gerçek .
Patilerini yerim onunValla benim kopegim bile ogrenmistı,gelene gecene pati uzatiyodu, gorgusuzmuş meger
Lise mezunuyum.Calismiyorum.37 yaşındayımben bibiden de yaşlıyım ilk kez duydum.
cotard protokol demiş memurlar biliyor sanırım bunu sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?