- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Ama şimdi diyosunki önceden sorgulardı böyle oldugunda.demekki dahj öncede böyle yapıyormuşsun cevap vermemeler falan.aranızda bi olay yoksa kendini onu yerine koy o yapsa sen ne yapardın
canım haklısın ama kuzenimin bir sıkınıtısı vardı onunla ilgileniyordum
saka gibi bu neyin egosu o yazacak o iyi geceler diyecek o çevrimici görünce kusurummu oldu yazmiyosun diyecek yok böyle bir dünya gormussunuz mesaji suan.musait degilim yazabilirdiniz hemen cevap vermemek icin dogru dil bu. bence siz adim.atin cumku karsi taraaf kirilmis olsa gerek.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence seninle ilgleniyor ama öyle yapıncada geri çekmiş kendini.ona karsı ne hissedysun blmyrum amasendn bi msj bekliyor olabilir hala
daha önce böyle yaptığımda bişey mi oldu canını sıkacak bişey mi yaptım diye üsteleyen adam şimdi neden böyle yaptı ki?
merhaba bu aralar üst üste konular açtım farkındayım ama 2 gündür garip gelen bazı durumlar oldu sizlerle paylaşıp fikir almak istiyorum.
önceki konumdada bahsettiğim gibi şuanda birisiyle görüşüyorum ama sevgili değiliz ilgi alakası verdiği değer iyi ama 1 ay oldu görüşmeye başlayalımız ama henüz bir adım atmıyor tanıyalım diye başladık üstelik bana ulaşmak için epey uğraşmış birisi kendisi..dün akşam napıosn diye yazmış bende cevap vermedim kuzenimle önemli bir konu konuşuyorduk yani yazdığını gördüm ama bilerek cevap vermedim. arkasından tekrar nasılsın diye yazmış ben yine cevap vermedim müsait değilsin sanırım demiş bu defada ben yine sustum çünkü gerçekten ne olduğumuz belli değil böyle mi devam edecek diyerekten içimden gelmedi bişey yazmak.. sonrasında sustu normalde bana her gece iyi geceler demeden uyumazdı bu sabahta günaydın demedi her sabah derdi.
daha öncede beni çevrimiçi gördüğünde cevap vermediğimde üstelemişti ne oldu bi kusurummu oldu diye ama bu defa geri çekti kendisini sormadı bile ne iyigeceler ne günaydın bu saat oldu hiçbişey yazmadı.. bende dünkü yazdıklarına karşılık evet müsait değildim dedim sadece hiç açmamış whatsappı..
ne yapmaya çalışıyor sizce? o kadar ilgi alakalıydı şimdi ne oldu ?
az önce cevrimiçi oldu yazdıklarımı okudu ama cevap vermeden kapattı normalde mutlaka cevap yazardı..
umursamayacağım keyfi bilir tanımak isteyen ulaşmak için çabalayan kendisiydi bundan sonra hiçbişey yapmayacağım
canım ilk başta konuştuk bunları ben dedimki kendisine ben öyle erkeklerle arkadaş falan olmayı seven biri değilim oda dedi ki bende hoşlandığım bir kızla arkadaş olmam zaten dedi yani tanıyoruz birbirimizi bu süreçte onun bana olan ilgisinden oda beni etkilemeye başladı ama bi tuhahlaştı 2 gündür ulaşılamayan bişeye ulaşıldığında eski çekiciliği kalmaz ya acaba öyle mi oldum gözünde?
açıkcası benimd ilgim var yoksa böyle konuşmazdım zaten cevap verdim kendisine az önce okudu ama bişey yazmadı çok sinirim bozuldu
alışmıştır yaptığın harekete, kusura bakma çocukluk diyeceğim.
sabahta o kadar soğuk bi mesaj yazmışsınki, 7 kat yabancı olsa daha açıklayıcı bi mesaj yazar. evet müsait değildim ne yahu. resmen bana yazma demişsin adama. asıl üsteleseydi gurursuz derdim.
yaşın kaç bilmiyorum ama bence birbirinize açık olun. tamam bi kadın olarak ilk konuşmayı açmaktan hoşnut kalmayacaksındır ama adamın tarzı uzatmak seninki hemen ilişkiye başlamaksa, ya konuşacaksın açık açık, ya bu adam bana uymuyor diyip çekileceksin.
sizi arkadaş olarak tanımaya çalışıyordur şuanda.1 ay çok uzun bir süre değil sevgili olmak için.sizin anlattıklarınza benzerdi benim eşimle ilişkim başta bende öle düşündüm.ne yapmaya çalışıyor? hatta aynı şekilde görüşmeyi kesmeye çalıştım çünkü bir sonuca ulaşamıyordu ama aramızda değişk bi çekim vardı vazgeçemedm tam 11 ay 25 günarkadaş gibi konuştuk gezdik.sonrasında ben sordum biz neyiz diye döküldü hemen meğer benim tavrımdan çekindiği için bu kadar beklemiş.belki seninkide öyledir.acele etme :)
merhaba bu aralar üst üste konular açtım farkındayım ama 2 gündür garip gelen bazı durumlar oldu sizlerle paylaşıp fikir almak istiyorum.
önceki konumdada bahsettiğim gibi şuanda birisiyle görüşüyorum ama sevgili değiliz ilgi alakası verdiği değer iyi ama 1 ay oldu görüşmeye başlayalımız ama henüz bir adım atmıyor tanıyalım diye başladık üstelik bana ulaşmak için epey uğraşmış birisi kendisi..dün akşam napıosn diye yazmış bende cevap vermedim kuzenimle önemli bir konu konuşuyorduk yani yazdığını gördüm ama bilerek cevap vermedim. arkasından tekrar nasılsın diye yazmış ben yine cevap vermedim müsait değilsin sanırım demiş bu defada ben yine sustum çünkü gerçekten ne olduğumuz belli değil böyle mi devam edecek diyerekten içimden gelmedi bişey yazmak.. sonrasında sustu normalde bana her gece iyi geceler demeden uyumazdı bu sabahta günaydın demedi her sabah derdi.
daha öncede beni çevrimiçi gördüğünde cevap vermediğimde üstelemişti ne oldu bi kusurummu oldu diye ama bu defa geri çekti kendisini sormadı bile ne iyigeceler ne günaydın bu saat oldu hiçbişey yazmadı.. bende dünkü yazdıklarına karşılık evet müsait değildim dedim sadece hiç açmamış whatsappı..
ne yapmaya çalışıyor sizce? o kadar ilgi alakalıydı şimdi ne oldu ?
baya uzun olmuş sizinkide :) ben o kadar dayanabileceğimi hiç zannetmiyorum aslında :) yaklaışımım gayet ılımlı aslında çekineceği bişey yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?