ne olduğunu anlayamadım

yani kızlar beklentilerini niye bukadar yüksek tutuyorlar anlamadım sizde öyle
yani çocuk ilgileniyormuş konuşuyormuş fln ama siz ilgi göstermiyorsunuz
çocukta kendini geri çekinge aaa noldu şimdi moduna giriyorsunuz
e siz olsanız sizi tınlamayan birisine sürekli yalvar yakar ağzından cımbızla zorla laf alırmış gibi konuşurmusunuz hep diretirmisiniz
naz niyazda bir yere kadar adamlar herşeyinizi çeksin istiyor bazıları olmaz ki öyle
erkek olabilir ama kadınında nazı biryere kadar geçer yanii
siz soğuk davrandıkça neden üstelesin ki zaten
hadi bir yapmış iki yapmış siz yine aynısınız e bu sefer gurur meselesi oluyor artıkk
ben olsam bana çevrim içi olupta yazmayanı hiç tınlamam
karşıdakide ben kendimi geri çekince böyle dursun düşünsün aaa noldu şimdi ilgi gösteriyordu şimdi yazmıyor diye
kendim ettim kendim buldum misalii

naz değil ki yaptığım tanıma evresinde ne yapabilirim ki
tanıma evresinde konuşarak tanırsınız birbirinizi
o size yazarak sizde ona cevap vermeyerek değil
siz istiyorsunuz ki ilgilensin peşimden koşsun benimde burnum havada dursun misali
kim olsa katlanmaz zaten niye katlansın ki beğeniyor olabilir ama siz tınlamayınca adam napsın peşinizde kuyruk olacak değil ya

hay agzın yüzün nutella olsun. katılıyorum. ego tatmini peşinde sanki :44:

bu kadar kişi bunu yazmış ama konu sahibi ''acaba yakın davrandım elde ettim havasına mı girdi?'' diye düşünüyor ısrarla. sanki adam neyi elde etmişse :44: biraz havalarda uçuyor konu sahibi bence. birazcık yakın davranınca adamın kul köle olacagını zannetmiş...

bencede elde etmekle bir alakası yok

başka bir topictede okudum işte felan çocuk nişanlısının ağzının içine bakıyor okadar peşinden koşmuş diye
e haliyle kadın olarak bir özenme durumu oluyor banada böyle yapsınlar burnum düşse kaldırmam havalarında
sonra erkek sürünsün beni kabul ettirene kadar ama geri çekincede aa noldu.. e adam bıktıı

tamam biz kadınlar kendimizi ağırdan satalım birazcık hani hemen canım cicim olmaz o zamanda daha kötü hatta
ama burdaki arkadaşın beklentisi çok açık yaniii

aslında haklısınız :) işte korkumda bu uzaklaşmasını istemem çünkü iyi birisi kaybetmek istemiyorum

ciddi bi mevzuydu kuzenimle konuştuğum ama keşke cevap verseydim dediğiniz gibi kaybetmek istemem onu

aslında evet ilgim var ona karşı :)

amacım naz niyaz değildi aslında ama gerçekten isteyen adam ne olup bittiğini bilmeden triplere girmemeli ama haksızmıyım

çok haklısınız ben fazla abarttım onun farkına vardım

aslında acele etmiyorum ama hep böyle mi devam edecek diyede düşünüyorum. evet keşke hemen cevap verseydim çünkü onun benden uzaklaşmasını istemem

Açıkçası çok iyi olmuş, çok da güzel olmuş. Müsait değildim diyorsunuz ama bilerek cevap vermediğinizi yazmışsınız. Ali Cengiz oyunlarına gerek yok.

Konu sahibinin yaptığı yorumlarda hep "ama ben haklıyım" diyen cümleleri var.
Sürekli kendini haklı görenler hayat boyu yalnızlığı arkadaş edinirler.
Burda onlarca insan hatanızı söylerken kabul etmemeniz ilginç gerçekten.
Ben haksız olduğunuzu söylemicem bile.
Fakat psikolojik durumunuz iç açıcı değil.dikkat edin.

öyle aslında ama aman beni pohpohlasın sürekli egomu tavan yaptırsın amacında değilim sadece bi anda değişmesi dikkatimi çekmişti fazla bişey beklemedim ki ondan ayrıca tınlamamazlık hiç yapmadım ona karşı kırılmasınıda istemem ama dünkü mesele cidden önemliydi e haliyle birazda ona kırgınlığım birleşince sonuç ortada

Açıkçası çok iyi olmuş, çok da güzel olmuş. Müsait değildim diyorsunuz ama bilerek cevap vermediğinizi yazmışsınız. Ali Cengiz oyunlarına gerek yok.
evet bilerek cevap vermedim birincisi kuzenimle konuştuğum konu gerçekten önemliydi ikinciside ona karşı hafif kırgınlığımda vardı yani oyun oynamadım ki ona

ben kendimi haklı görmedim ki haksız olduğumu kabullendiğim nice yorumlar var dikkatinizi cektiyse
psikolojim gayet yerinde ayrıca her insan gibi sıkınıtılarım mutlaka var ama ciddi bi durumla karı karşıya gelmedim henüz

Bu nedir arkadaş ya? Cevap vermemişsin. Demek ki çok da umrunda değil. Eğer öyle olsa kuzenine "bir dakika arkadaşım mesaj atmış haber vereyim konuşmaya devam edelim sonra" deyip herhalde mesaj atman 30 sn almazdı. Tanışma evresinde ne yapabilirim ki ne demek? Adı üstünde tanışma konuşarak tanıyacaksınız. Çocuk üzerinize düşünce sizin de kendinizi geri çekesiniz gelmiş. Kusura bakmayın konunuz bana aynen böyle düşündürdü.

Son düzenleme:
Erkekler gelemez böyle şeylere o yüzden 1 soğuk davranıyorsan 2 sıcak davran ki soğuyup uzaklaşmasın
Şuan tanıma evresindesiniz . Bence birkaç cümle ile geçiştirmeyin onu aynı şeyi o yapsa eminim kabul etmezsiniz.
Böyle çok gizemli havalarına da gerek yok ayrıca 'kuzenimle konuşuyordum kusura bakma lütfen' yazabilirdin veya 'iyi geceler' diyebilirdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…