ne olur bana bi akılll:(((

semizotu_

Kızımız geliyorrr
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
1.406
846
73
merhaba kızlar çok uzun süredir girmiyordum bu siteye akıl almam lazım burası geldi aklıma
ne olur yardım edin biraz uzun olacak inşallah okursunuz...
birini seviyorum çook uzun yıllardır...16 yasında filan gördüm ilk açılamadım. sonra başka biriyle çıkmaya başladım
sonra o hşlandığım coçugun sevgilimin en yakın arkadaşı olduğunu öğrendim maf oldum onu gördükçe kahroldum..
bu yıılar önce yaşandı ama ben onu hiiç unutmadım sonra ona açılmaya karar verdiğimde 24 yaşındaydım
ve hoşlandığım çocuğa faceten kim olduğumu açıklamadan bir süre yazdım...geceler boyunca uzun uzun konuştuk
tabi kim olduğumu öğrenmek için ısrarlara başladı dayanamadım artık buluşmak için anlaştık...
bi gece iş çıkışımda çıktım karşısına o benim dedim şok oldu tabi ben sanıyordumki hiç konuşmaz beni tersler gönderir
ama gece 3e kadar oturduk konuştuk bana gayet ilgili davrandı. ve orda "keşke senle başka şartlar altında başka zamanda karşılaşmık olsaydık" dedi bana. gecenin sonunda tekrar görüşmicez bu son istersen bana sarılabilirsin dedi sarıldım yılların özlemiyle sarıldım yanlış olduğunu bile bile yaptım...
o günden 1 hafta sonra mesaj attım yeniden görüşelim diye istemedi. o günün üstünden 6 ay geçti ve ben unutamıyorum...
ne yapmalıyım kızlar yeterince ısrar etmediğimi konuşmadığımı filan düşünüyorum...yeniden yazayımmı sizce ısrar etmelımiiyim...
BİRAZ UZUN OLDU BİLİYORUM AMA LÜTFEN OKUYUN AKIL VERİN BANA.

canım kötü ama ya
sonuçta yakın arkadaşı ile çıkmışsın
her erkek kabul edemez
ısrarcıda olma
hafife aldırma kendini
daha kimler çıkar karşınaaa
boşver

canım kötü ama ya
sonuçta yakın arkadaşı ile çıkmışsın
her erkek kabul edemez
ısrarcıda olma
hafife aldırma kendini
daha kimler çıkar karşınaaa
boşver

Evet çok çok kötüüü( o da yapamadı zaten
cesaret edemedi (

kimseyle yapamıyorum takıntımı oldu bilmiyorum ama
olmuyor kimseyle yaşımda az değil 24
her ne kadar ergen olayı gibi görünsede anlattıklarım

aslında o da size karşı çok boş değil ama arkadaşı ile çıktığnız için çekiniyor..
bir kez daha konuşun isterseniz ne bilim belli olmaz

Ben olsam mesaj atmazdim
Peki evde mi bulustunuz ozel degilse. 3 e kadar oturduk diyorsun da, ben mi yanlis anladim

aslında o da size karşı çok boş değil ama arkadaşı ile çıktığnız için çekiniyor..
bir kez daha konuşun isterseniz ne bilim belli olmaz

zaten o gün bana o kadar ilgili davranmasa ben belkide unutmaya çalışacaktım.
beni böyle acaba olurmuydu diye düşündüren onun tavrı zaten

zaten o gün bana o kadar ilgili davranmasa ben belkide unutmaya çalışacaktım.
beni böyle acaba olurmuydu diye düşündüren onun tavrı zaten

evet onun için dedim hani sarıl istersen demesi falan ne bileyim bence alın karşınıza bi konuşun bir daha sarılın
bir de merak ettim siz sevgilinizle ayrımısınız hala birliktemisiniz?

evet onun için dedim hani sarıl istersen demesi falan ne bileyim bence alın karşınıza bi konuşun bir daha sarılın
bir de merak ettim siz sevgilinizle ayrımısınız hala birliktemisiniz?

onu yazmadığımı yeni fark ettim bende canm tabiki ayrıldım 21 yaşında

onu yazmadığımı yeni fark ettim bende canm tabiki ayrıldım 21 yaşında

Arkadaşıyla eğer 16-17 yaşından 21 yaşına kadar olan sürede beraber olduysanız sanırım biraz zor. 2-3 ay gibi kısa bir süreli ilişki olsaydı eğer kendinizi açıklayabilirdiniz diyecektim ancak şuan bilemiyorum.

Şuan direk buluşmak için değil de belki de sadece internet üzerinden v.s. konuşmak için onu ikna etmeye çalışmanız daha kolay olur diye düşünüyorum. Yüz yüze olmasa bile buluşmadan önce konuştuğunuz gibi konuştukça birbirinize onun da karşı koyamayacağı şekilde ısınabilirsiniz diye umuyorum.

vee konuşabilirsem eğer olumlu yada olumsuz ne olursa olsun
ilk haber vereceğim yer burası olur kesin

evet ben onunla uzun bi zaman çıktım ben hatam o zaten(

Bence sakin bir daha konusma, cok itici olur cunku zaten istemedigini belirtmis. Bu kisi hala eski sevgilinle yakin arkadas mi? Yine de nerden bakarsan bak bu iliskinin oluru yok gibi

Bence sakin bir daha konusma, cok itici olur cunku zaten istemedigini belirtmis. Bu kisi hala eski sevgilinle yakin arkadas mi? Yine de nerden bakarsan bak bu iliskinin oluru yok gibi

biz onunla buluştuğumuzda bana ilk cümlesi şu oldu biz onunla artık görüşmüyoruz...
birde evet istemediğini söyledi...ama hali tavırları öyle değildi ya hani kafamı karıştıran o.
sanki isteyip cesaret edemiyormuş gibiydi...

bence mesaj falan yazma bir daha
bir kız olarak yapabileceklerini yapmışsın
eğer onda bişeyler olsaydı bir daha görüşemeyiz falan demezdi
bence üzerine gitme... su akar yolunu bulur...

hmm onunla görüşmüyorsa bi ihtimal

ya birde şöyşe düşünmek lazım kimi erkek takıntılı olur yakın arkadaşı sonuçta ilerde olur da evlilik olursa lafı çıkar konusu açılır kıskançlık yapar mı?
her ihtimali düşünmek lazım ama bence konuş içinde kalmasın.

bence mesaj falan yazma bir daha
bir kız olarak yapabileceklerini yapmışsın
eğer onda bişeyler olsaydı bir daha görüşemeyiz falan demezdi
bence üzerine gitme... su akar yolunu bulur...

bi yazayım bi yazmayım derken ömür geçiyor zaten
dediğiniz gibi kaderimde varsa olurdu demi yada olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…