canım kötü ama ya
sonuçta yakın arkadaşı ile çıkmışsın
her erkek kabul edemez
ısrarcıda olma
hafife aldırma kendini
daha kimler çıkar karşınaaa
boşver
aslında o da size karşı çok boş değil ama arkadaşı ile çıktığnız için çekiniyor..
bir kez daha konuşun isterseniz ne bilim belli olmaz
Ben olsam mesaj atmazdim
Peki evde mi bulustunuz ozel degilse. 3 e kadar oturduk diyorsun da, ben mi yanlis anladim
zaten o gün bana o kadar ilgili davranmasa ben belkide unutmaya çalışacaktım.
beni böyle acaba olurmuydu diye düşündüren onun tavrı zaten
evet onun için dedim hani sarıl istersen demesi falan ne bileyim bence alın karşınıza bi konuşun bir daha sarılın
bir de merak ettim siz sevgilinizle ayrımısınız hala birliktemisiniz?
onu yazmadığımı yeni fark ettim bende canm tabiki ayrıldım 21 yaşında
3 yıl falan olmuş yani.
siz bi konuşun bize de bilgi verin merak ederim ben
bişi kaybetmezsin sonuçta
onu yazmadığımı yeni fark ettim bende canm tabiki ayrıldım 21 yaşında
Arkadaşıyla eğer 16-17 yaşından 21 yaşına kadar olan sürede beraber olduysanız sanırım biraz zor. 2-3 ay gibi kısa bir süreli ilişki olsaydı eğer kendinizi açıklayabilirdiniz diyecektim ancak şuan bilemiyorum.
Şuan direk buluşmak için değil de belki de sadece internet üzerinden v.s. konuşmak için onu ikna etmeye çalışmanız daha kolay olur diye düşünüyorum. Yüz yüze olmasa bile buluşmadan önce konuştuğunuz gibi konuştukça birbirinize onun da karşı koyamayacağı şekilde ısınabilirsiniz diye umuyorum.
Bence sakin bir daha konusma, cok itici olur cunku zaten istemedigini belirtmis. Bu kisi hala eski sevgilinle yakin arkadas mi? Yine de nerden bakarsan bak bu iliskinin oluru yok gibi
biz onunla buluştuğumuzda bana ilk cümlesi şu oldu biz onunla artık görüşmüyoruz...
birde evet istemediğini söyledi...ama hali tavırları öyle değildi ya hani kafamı karıştıran o.
sanki isteyip cesaret edemiyormuş gibiydi...
bence mesaj falan yazma bir daha
bir kız olarak yapabileceklerini yapmışsın
eğer onda bişeyler olsaydı bir daha görüşemeyiz falan demezdi
bence üzerine gitme... su akar yolunu bulur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?