ne olur bana bi akılll:(((

kısa süreli olsaydi ilişkiniz sorun olmazdi ama bi süre önce ciddi bi ilişki yaşadığınız kişinin arkadaşı sonuçta kolay kolay fikrini değiştireceğini düşünmüyorum benim de ciddi olmayan hatta beni sallamayip en yakın arkadAslarma asılan Eski sevgilim bile şu an çıktığım onun yakın arkadaşıdi o bile kabullenememişti çok sorun yapmıştı bi de arkadaşına inat yaktı başını kısacası Boşver yarın öbür gün birlikte olsanız bile arkadaşıyla arası açılırsa sizi suçlayabilir sürekli önemli konular bunlar

Bence hayatinda biri var. Oyle hissettim.

evet onları göze alamadı belkide.
konuşma diyen daha çok be canım bilemedim(

zaten elın ogluyla gece uce kadar oturulmaz kı sevgılıyle bıle oturuldugunu pek gormedım.unut gıtsın

evet onları göze alamadı belkide.
konuşma diyen daha çok be canım bilemedim(

evet bende okudum arkadaşların yorumlarını sen bilirsin yine de kalbinin sesini dinle o vakit
onunle çok konuşan sensin halini tavrini bilirsin yaklaşımı olumlu gibiyse konuş diyorum o ka

arkadaşıyla arası açıkmış zatenki uzun süredir konuşmuyorlarmış...
ya biliyorum nerden bakarsan bak çok zor ve karışık((((

evet bende okudum arkadaşların yorumlarını sen bilirsin yine de kalbinin sesini dinle o vakit
onunle çok konuşan sensin halini tavrini bilirsin yaklaşımı olumlu gibiyse konuş diyorum o ka

yaklaşımı ilgili ve olumluydu ama sözleri değil yani tavırlarıyla sözleri aynı değildi
ya insan hissetmediği birine acıdığı için sarılmak istemez bence o an o da sarılmak istedi
ve söyledi...

Kusura bakma ama saçma sapan bir şey olmuş bana göre.
Bir kere senin hayatında biri var. Bunun arkadaşı olma sıfatını bir kenara bıraksam da sonuçta ondan gizli yapıyorsun ya da yapacaksan ne yaparsan. O halde sen şu an beraber olduğun insanı sevmiyorsun. Ayrıl ne yaparsan yap, şu an olanlar etik değil. Kaldı ki çocuk da seninle görüşmek istemiyor. Onu da zorla kendine uydurma bence.

Bence yazmayın,bu olayı tam tersi olarak düşünün en yakın kız arkadaşınızın sevgilisi o kızdan ayrılıp size aşık olduğu yada sizden hoşlandığını söylemiş olsa kabul edermisiniz yoksa bu kişi benim en yakın arkadaşım ile çıktı o yüzden kabul edemem mi dersiniz? Karşınızdaki erkeğin yerinde ben olsam kabul etmem aşkından da ölsem kabul etmem çünkü ortada "arkadaş" var yakın uzak arkadaş fark etmez onlar arkadaşlar mı arkadaş.

zaten elın ogluyla gece uce kadar oturulmaz kı sevgılıyle bıle oturuldugunu pek gormedım.unut gıtsın

gece 3 e kadar olmasının sebebi o gün ilk ve sondu o da yarılmak istemedi yanımdan bende
öyle öyle 3 oldu işte

konuyu açan arkadaşın sevgilisi yok benim anladığım.

hayatımda biri yokki ben 3 4 yıl önce ayrıldım onun arkadaşından

konuyu açanın değil
erkeğin sevgilisi var ama söyleyemedi zannımca

bence seni beğeniyor ama hayatında biri var çünkü senin de dediğin gibi o saate kadar whatsapp da ne işi var.bi de arkadaşı faktörü vsr tabi ama bence en muhtemel olan sevgilisinin olması.arada bir yaz netten msj at.irtibatı koparma ama yüz yüze görüşme teklif etme hemen.netten de hal hatır sor .hemen aşk konularına girme bence.bakalım sana yaklaşımı nasıl olacak

teşekkür ederim canım tavsiyen için...peki aylar sonra ilk defa yazcam
ilk cümlem ne olmalı ne yazmalıyım?

merhaba .çok uzun zaman oldu görülmeyeli.halini hatrını sormak istedim.nasılsın?

de sonra zaten muhabbet gelişir

hayatımda biri yokki ben 3 4 yıl önce ayrıldım onun arkadaşından

Hım o zaman sakınca yok ama karşındaki insan görüşmek istememiş.
Geçmişten kalan büyük aşk yoktur bence uhde vardır. Seninki de böyle bir şey sanırım.
Bence olayın üstüne çok gitme, gerçekten isteseydi o da görüşmek isterdi.
Belki ona göre senin ilişkin bitmiş olsa bile yanlış bir birliktelik.
Belki o an yaşananlardan etkilendi ama sonra etkisi geçti, bilemeyiz.
O yüzden fazla ısrarcı olmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…