biz onunla buluştuğumuzda bana ilk cümlesi şu oldu biz onunla artık görüşmüyoruz...
birde evet istemediğini söyledi...ama hali tavırları öyle değildi ya hani kafamı karıştıran o.
sanki isteyip cesaret edemiyormuş gibiydi...
hmm onunla görüşmüyorsa bi ihtimal
ya birde şöyşe düşünmek lazım kimi erkek takıntılı olur yakın arkadaşı sonuçta ilerde olur da evlilik olursa lafı çıkar konusu açılır kıskançlık yapar mı?
her ihtimali düşünmek lazım ama bence konuş içinde kalmasın.
Bence hayatinda biri var. Oyle hissettim.
merhaba kızlar çok uzun süredir girmiyordum bu siteye akıl almam lazım burası geldi aklıma
ne olur yardım edin biraz uzun olacak inşallah okursunuz...
Birini seviyorum çook uzun yıllardır...16 yasında filan gördüm ilk açılamadım. Sonra başka biriyle çıkmaya başladım
sonra o hşlandığım coçugun sevgilimin en yakın arkadaşı olduğunu öğrendim maf oldum onu gördükçe kahroldum..
Bu yıılar önce yaşandı ama ben onu hiiç unutmadım sonra ona açılmaya karar verdiğimde 24 yaşındaydım
ve hoşlandığım çocuğa faceten kim olduğumu açıklamadan bir süre yazdım...geceler boyunca uzun uzun konuştuk
tabi kim olduğumu öğrenmek için ısrarlara başladı dayanamadım artık buluşmak için anlaştık...
Bi gece iş çıkışımda çıktım karşısına o benim dedim şok oldu tabi ben sanıyordumki hiç konuşmaz beni tersler gönderir
ama gece 3e kadar oturduk konuştuk bana gayet ilgili davrandı. Ve orda "keşke senle başka şartlar altında başka zamanda karşılaşmık olsaydık" dedi bana. Gecenin sonunda tekrar görüşmicez bu son istersen bana sarılabilirsin dedi sarıldım yılların özlemiyle sarıldım yanlış olduğunu bile bile yaptım...
O günden 1 hafta sonra mesaj attım yeniden görüşelim diye istemedi. O günün üstünden 6 ay geçti ve ben unutamıyorum...
Ne yapmalıyım kızlar yeterince ısrar etmediğimi konuşmadığımı filan düşünüyorum...yeniden yazayımmı sizce ısrar etmelımiiyim...
Biraz uzun oldu biliyorum ama lütfen okuyun akıl verin bana.
evet onları göze alamadı belkide.
konuşma diyen daha çok be canım bilemedim(
kısa süreli olsaydi ilişkiniz sorun olmazdi ama bi süre önce ciddi bi ilişki yaşadığınız kişinin arkadaşı sonuçta kolay kolay fikrini değiştireceğini düşünmüyorum benim de ciddi olmayan hatta beni sallamayip en yakın arkadAslarma asılan Eski sevgilim bile şu an çıktığım onun yakın arkadaşıdi o bile kabullenememişti çok sorun yapmıştı bi de arkadaşına inat yaktı başını kısacası Boşver yarın öbür gün birlikte olsanız bile arkadaşıyla arası açılırsa sizi suçlayabilir sürekli önemli konular bunlar
evet bende okudum arkadaşların yorumlarını sen bilirsin yine de kalbinin sesini dinle o vakit
onunle çok konuşan sensin halini tavrini bilirsin yaklaşımı olumlu gibiyse konuş diyorum o ka
Kusura bakma ama saçma sapan bir şey olmuş bana göre.merhaba kızlar çok uzun süredir girmiyordum bu siteye akıl almam lazım burası geldi aklıma
birini seviyorum çook uzun yıllardır...16 yasında filan gördüm ilk açılamadım. sonra başka biriyle çıkmaya başladım
sonra o hşlandığım coçugun sevgilimin en yakın arkadaşı olduğunu öğrendim maf oldum onu gördükçe kahroldum..
bu yıılar önce yaşandı ama ben onu hiiç unutmadım sonra ona açılmaya karar verdiğimde 24 yaşındaydım
ve hoşlandığım çocuğa faceten kim olduğumu açıklamadan bir süre yazdım...geceler boyunca uzun uzun konuştuk
tabi kim olduğumu öğrenmek için ısrarlara başladı dayanamadım artık buluşmak için anlaştık...
bi gece iş çıkışımda çıktım karşısına o benim dedim şok oldu tabi ben sanıyordumki hiç konuşmaz beni tersler gönderir
ama gece 3e kadar oturduk konuştuk bana gayet ilgili davrandı. ve orda "keşke senle başka şartlar altında başka zamanda karşılaşmık olsaydık" dedi bana. gecenin sonunda tekrar görüşmicez bu son istersen bana sarılabilirsin dedi sarıldım yılların özlemiyle sarıldım yanlış olduğunu bile bile yaptım...
o günden 1 hafta sonra mesaj attım yeniden görüşelim diye istemedi. o günün üstünden 6 ay geçti ve ben unutamıyorum...
ne yapmalıyım kızlar yeterince ısrar etmediğimi konuşmadığımı filan düşünüyorum...yeniden yazayımmı sizce ısrar etmelımiiyim...
BİRAZ UZUN OLDU BİLİYORUM AMA LÜTFEN OKUYUN AKIL VERİN BANA.
Bence yazmayın,bu olayı tam tersi olarak düşünün en yakın kız arkadaşınızın sevgilisi o kızdan ayrılıp size aşık olduğu yada sizden hoşlandığını söylemiş olsa kabul edermisiniz yoksa bu kişi benim en yakın arkadaşım ile çıktı o yüzden kabul edemem mi dersiniz? Karşınızdaki erkeğin yerinde ben olsam kabul etmem aşkından da ölsem kabul etmem çünkü ortada "arkadaş" var yakın uzak arkadaş fark etmez onlar arkadaşlar mı arkadaş.merhaba kızlar çok uzun süredir girmiyordum bu siteye akıl almam lazım burası geldi aklıma
birini seviyorum çook uzun yıllardır...16 yasında filan gördüm ilk açılamadım. sonra başka biriyle çıkmaya başladım
bu yıılar önce yaşandı ama ben onu hiiç unutmadım sonra ona açılmaya karar verdiğimde 24 yaşındaydım
bi gece iş çıkışımda çıktım karşısına o benim dedim şok oldu tabi ben sanıyordumki hiç konuşmaz beni tersler gönderir
ama gece 3e kadar oturduk konuştuk bana gayet ilgili davrandı. ve orda "keşke senle başka şartlar altında başka zamanda karşılaşmık olsaydık" dedi bana. gecenin sonunda tekrar görüşmicez bu son istersen bana sarılabilirsin dedi sarıldım yılların özlemiyle sarıldım yanlış olduğunu bile bile yaptım...
o günden 1 hafta sonra mesaj attım yeniden görüşelim diye istemedi. o günün üstünden 6 ay geçti ve ben unutamıyorum...
ne yapmalıyım kızlar yeterince ısrar etmediğimi konuşmadığımı filan düşünüyorum...yeniden yazayımmı sizce ısrar etmelımiiyim...
BİRAZ UZUN OLDU BİLİYORUM AMA LÜTFEN OKUYUN AKIL VERİN BANA.
zaten elın ogluyla gece uce kadar oturulmaz kı sevgılıyle bıle oturuldugunu pek gormedım.unut gıtsın
Kusura bakma ama saçma sapan bir şey olmuş bana göre.
Bir kere senin hayatında biri var. Bunun arkadaşı olma sıfatını bir kenara bıraksam da sonuçta ondan gizli yapıyorsun ya da yapacaksan ne yaparsan. O halde sen şu an beraber olduğun insanı sevmiyorsun. Ayrıl ne yaparsan yap, şu an olanlar etik değil. Kaldı ki çocuk da seninle görüşmek istemiyor. Onu da zorla kendine uydurma bence.
Kusura bakma ama saçma sapan bir şey olmuş bana göre.
Bir kere senin hayatında biri var. Bunun arkadaşı olma sıfatını bir kenara bıraksam da sonuçta ondan gizli yapıyorsun ya da yapacaksan ne yaparsan. O halde sen şu an beraber olduğun insanı sevmiyorsun. Ayrıl ne yaparsan yap, şu an olanlar etik değil. Kaldı ki çocuk da seninle görüşmek istemiyor. Onu da zorla kendine uydurma bence.
konuyu açanın değil
erkeğin sevgilisi var ama söyleyemedi zannımca[/QUO
sevgilisi olmadığını söyledi o zaman. o zaman yani şimdi vardır belki
bence seni beğeniyor ama hayatında biri var çünkü senin de dediğin gibi o saate kadar whatsapp da ne işi var.bi de arkadaşı faktörü vsr tabi ama bence en muhtemel olan sevgilisinin olması.arada bir yaz netten msj at.irtibatı koparma ama yüz yüze görüşme teklif etme hemen.netten de hal hatır sor .hemen aşk konularına girme bence.bakalım sana yaklaşımı nasıl olacak
hayatımda biri yokki ben 3 4 yıl önce ayrıldım onun arkadaşından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?