merhaba .çok uzun zaman oldu görülmeyeli.halini hatrını sormak istedim.nasılsın?
de sonra zaten muhabbet gelişir
umarım gelişir...tabi önce bi cesaretimi toplamam gerekir.
Hım o zaman sakınca yok ama karşındaki insan görüşmek istememiş.
Geçmişten kalan büyük aşk yoktur bence uhde vardır. Seninki de böyle bir şey sanırım.
Bence olayın üstüne çok gitme, gerçekten isteseydi o da görüşmek isterdi.
Belki ona göre senin ilişkin bitmiş olsa bile yanlış bir birliktelik.
Belki o an yaşananlardan etkilendi ama sonra etkisi geçti, bilemeyiz.
O yüzden fazla ısrarcı olmamak lazım.
canım yaz sen ya.dinle beni.boynunu mu vuracak sanki.gel sevgilim ol demeyeceksin ki.hal hatır soracaksın
Bence yapabileceginiz herseyi yapmissiniz. istese bir türlü yine konusmaya baslardi sizinle, gelece
aslında çok doğru bi tespit teşekkürler...
o an etkilendi o kesin ama
dedğin gibi etkisi sürmedi.
ama ben nasıl unutcam unutamıyorum(
sevgilinin olduğu kesin zaten.burda bizim amacımız irtibatı koparmamak.hatta muhabbet gelişirse hayatında kimse var mı diye de sorabilirsin.sen de zırt pırt yazmacaksın tabiki ona.aylar koyacaksın araya.
Sen de boşluktasın bence. Yıllar sonra karşına çıkan eski hoşlandığın çocuk… Sen de etkilendin bence hepsi bu.
Yoksa nefsin bununla savaşamayacak kadar zayıf olmasa gerek. Sonuçta arada yaşanan, paylaşılan, emek verilen bir şey yok. Unutmak zor değil.
Bence yazmayın,bu olayı tam tersi olarak düşünün en yakın kız arkadaşınızın sevgilisi o kızdan ayrılıp size aşık olduğu yada sizden hoşlandığını söylemiş olsa kabul edermisiniz yoksa bu kişi benim en yakın arkadaşım ile çıktı o yüzden kabul edemem mi dersiniz? Karşınızdaki erkeğin yerinde ben olsam kabul etmem aşkından da ölsem kabul etmem çünkü ortada "arkadaş" var yakın uzak arkadaş fark etmez onlar arkadaşlar mı arkadaş.
Bence sizin ilginiz onunda hosuna gitmis, eliyle basinizi cevirmesi sizinle saatlerce oturmasi. Siz acik yureklilikle hislerinizi acmissiniz ama o bu olaya biraz flortoz yaklasmis. Aramayin bence, eger cok delikanli olsaydi, arkadasina sadik olsaydi sizi gordugu anda geri doner giderdi. Eger bunlari cok umursamiyor ise hayirli biri ise de sizin yaninizda olurdu. Umarim iciniz rahatlar.
hiç kimse vazgeçilmez değil canım boşver bi bayana öyle ısrarcılık yakışmaz zaten isteseydi tüm zorlukların üstesinden gelirdi ama yinede sen bilirsin :26:
merhaba kızlar çok uzun süredir girmiyordum bu siteye akıl almam lazım burası geldi aklıma
ne olur yardım edin biraz uzun olacak inşallah okursunuz...
birini seviyorum çook uzun yıllardır...16 yasında filan gördüm ilk açılamadım. sonra başka biriyle çıkmaya başladım
sonra o hşlandığım coçugun sevgilimin en yakın arkadaşı olduğunu öğrendim maf oldum onu gördükçe kahroldum..
bu yıılar önce yaşandı ama ben onu hiiç unutmadım sonra ona açılmaya karar verdiğimde 24 yaşındaydım
ve hoşlandığım çocuğa faceten kim olduğumu açıklamadan bir süre yazdım...geceler boyunca uzun uzun konuştuk
tabi kim olduğumu öğrenmek için ısrarlara başladı dayanamadım artık buluşmak için anlaştık...
bi gece iş çıkışımda çıktım karşısına o benim dedim şok oldu tabi ben sanıyordumki hiç konuşmaz beni tersler gönderir
ama gece 3e kadar oturduk konuştuk bana gayet ilgili davrandı. ve orda "keşke senle başka şartlar altında başka zamanda karşılaşmık olsaydık" dedi bana. gecenin sonunda tekrar görüşmicez bu son istersen bana sarılabilirsin dedi sarıldım yılların özlemiyle sarıldım yanlış olduğunu bile bile yaptım...
o günden 1 hafta sonra mesaj attım yeniden görüşelim diye istemedi. o günün üstünden 6 ay geçti ve ben unutamıyorum...
ne yapmalıyım kızlar yeterince ısrar etmediğimi konuşmadığımı filan düşünüyorum...yeniden yazayımmı sizce ısrar etmelımiiyim...
BİRAZ UZUN OLDU BİLİYORUM AMA LÜTFEN OKUYUN AKIL VERİN BANA.
sevgilinin olduğu kesin zaten.burda bizim amacımız irtibatı koparmamak.hatta muhabbet gelişirse hayatında kimse var mı diye de sorabilirsin.sen de zırt pırt yazmacaksın tabiki ona.aylar koyacaksın araya.
Siz sevgilinize platonik bir kizin boyle seyler yazmasini, irtibatta kalmasini ister miydiniz, bu durum rahatsiz etmez miydi? Kendimize yapilmasini istemedigimizi akil olarak veriyosunuz. Pes dogrusu... 😒
Sen bence gozunde fazla buyutmussun bu cocugu. Ugrasmaya degmez.
Okuyunca direk şu soruyu yöneltmek istedim sana tatlım, gecenin 3 ü ne kadar nerede oturdunuz? :) Ayrıca eğer istiyorsan onu çok boğma, uzunca bi süre arkadaş gibi halini hatırını sor.Hiç görüşelim edelim falan deme.İyice samimiyet kur. Daha sonra arkadaş gibi görüşmeye başlarsınız, bu süre zarfında alımlı ol zekanı konuştur senden etkileneceği brşeyler bul. Ondan sonra yavaş yavaş açılırsın ama direk sorma görüşelim mi falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?