ne olur bana bi akılll:(((

Bence yapabileceginiz herseyi yapmissiniz. istese bir türlü yine konusmaya baslardi sizinle, gelece

aslında çok doğru bi tespit teşekkürler...
o an etkilendi o kesin ama
dedğin gibi etkisi sürmedi.
ama ben nasıl unutcam unutamıyorum(

canım yaz sen ya.dinle beni.boynunu mu vuracak sanki.gel sevgilim ol demeyeceksin ki.hal hatır soracaksın

canım valla korkuyorum ya( bide sevgilisi var eminim çünkü
facete önce herkese açık durumunda ilşkisi yok yazıyordu şimdi
ilişki durumu görünmüyor herkese.
sevgilşsi varken yazmam doğru olurmu

sevgilinin olduğu kesin zaten.burda bizim amacımız irtibatı koparmamak.hatta muhabbet gelişirse hayatında kimse var mı diye de sorabilirsin.sen de zırt pırt yazmacaksın tabiki ona.aylar koyacaksın araya.

aslında çok doğru bi tespit teşekkürler...
o an etkilendi o kesin ama
dedğin gibi etkisi sürmedi.
ama ben nasıl unutcam unutamıyorum(

Sen de boşluktasın bence. Yıllar sonra karşına çıkan eski hoşlandığın çocuk… Sen de etkilendin bence hepsi bu.
Yoksa nefsin bununla savaşamayacak kadar zayıf olmasa gerek. Sonuçta arada yaşanan, paylaşılan, emek verilen bir şey yok. Unutmak zor değil.

sevgilinin olduğu kesin zaten.burda bizim amacımız irtibatı koparmamak.hatta muhabbet gelişirse hayatında kimse var mı diye de sorabilirsin.sen de zırt pırt yazmacaksın tabiki ona.aylar koyacaksın araya.

anladım canım çok teşekkürler :))

bu öyle bişey değil gerçekten değil... 8 yıl boyunca girdi hayatıma birileri yalan değil
ama o hep vardı hiç bitmedi ve ben kimseye artık aklımda kalbimde o varken haksızlık etmek istemiyorum
onun gibi sevemiyorum kimseyi...düşünün biriylr berabersiniz ama aklınız hep bi başkasında...

ve onun yanında geçirdiğim o saatler öyle güzel öyle büyülüydüki anlatamam...
yıllar boyunca sevdim hep derdim bi kere sarılsam bari diye onu yaptım:))
tabi ben yapamazdımda yine yapamazdımda onun demesiyle oldu
yüzüne bi kez bakabildim sadece onun dışında başım hep öndeydi...
eliyle başımı çevirdi kaç kere kendine ama ben bakamadım gerçekten kimseyi öyle yüzüne bakamayacak kadar sevmedim...

ben seviyorsam ederdim o yüzdendir zaten bu çabalarım...

Bence sizin ilginiz onunda hosuna gitmis, eliyle basinizi cevirmesi sizinle saatlerce oturmasi. Siz acik yureklilikle hislerinizi acmissiniz ama o bu olaya biraz flortoz yaklasmis. Aramayin bence, eger cok delikanli olsaydi, arkadasina sadik olsaydi sizi gordugu anda geri doner giderdi. Eger bunlari cok umursamiyor ise hayirli biri ise de sizin yaninizda olurdu. Umarim iciniz rahatlar.

hiç kimse vazgeçilmez değil canım boşver bi bayana öyle ısrarcılık yakışmaz zaten isteseydi tüm zorlukların üstesinden gelirdi ama yinede sen bilirsin :26:

teşekkür ederim...haklısınız belkide dediğiniz gibi flörtöz yaklaştı
gecenin bi saatinde yanında bi kız var sonuçta.
işte ama hep belki şöyle oldu belki böyle oldu diye düşünüyorum hangisi bi bilebilsem

Okuyunca direk şu soruyu yöneltmek istedim sana tatlım, gecenin 3 ü ne kadar nerede oturdunuz? :) Ayrıca eğer istiyorsan onu çok boğma, uzunca bi süre arkadaş gibi halini hatırını sor.Hiç görüşelim edelim falan deme.İyice samimiyet kur. Daha sonra arkadaş gibi görüşmeye başlarsınız, bu süre zarfında alımlı ol zekanı konuştur senden etkileneceği brşeyler bul. Ondan sonra yavaş yavaş açılırsın ama direk sorma görüşelim mi falan diye

Siz sevgilinize platonik bir kizin boyle seyler yazmasini, irtibatta kalmasini ister miydiniz, bu durum rahatsiz etmez miydi? Kendimize yapilmasini istemedigimizi akil olarak veriyosunuz. Pes dogrusu... 😒

Sen bence gozunde fazla buyutmussun bu cocugu. Ugrasmaya degmez.

sevgilisi vardır dye tahmin ediyoruz.irtibata geçerek bunu sor zaten dedim ben önceki mesajlarımda.yoksa tabiki senin dediğin gibi etik olmaz.

dedim ya arabada oturduk diye:) teşekkür ederim bu arada deniycem cesaret edebilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…