Ne olur bana birşeyler söyleyin çok ihtiyacım var

Alemsin ya nerden buldun bu konuyu .:KK48:
Doktora gitmedin mi 2 ay olmus neredeyse.
Son adet tarihi baz aliniyor gebelik haftasi hesabinda.
8 haftalik falan oluyor.
Tabi gec yumurtlama faktorunu saymaysak.
Tabi gebelik olmama durumu da var belki baska sebepten gecikme olmus olabilir.
Ya gulmeyin ilk defa böle bi şey başıma geldi karnım çok sisti 20gun gecikti sonra 2gun lekelenme yaşadım teste negatif acaba erken mi diye düşünüyorum o yüzden mi teste çıkmıyor bilmiyorum yani

Ya gulmeyin ilk defa böle bi şey başıma geldi karnım çok sisti 20gun gecikti sonra 2gun lekelenme yaşadım teste negatif acaba erken mi diye düşünüyorum o yüzden mi teste çıkmıyor bilmiyorum yani
Yok canim erken degil normalde cikmasi gerekir testte.
Kan testi yaptirdin mi?
Yaptirmadiysan yaptir.
Onda da cikmazsa jinekologa git bence baska bir sorun da olabilir.

Aldırmayın lütfen kızınızla birlikte büyürler arkadaş olurlar neden bu kadar üzülüyorsunuz ki oda sizin kuzunuz

Kardeşim de kazayla hamile kaldı yigenim 9 aylıkken şimdi 4 aylik hamile beraber buyucekler uzmeyin kendinizi bu kadar

Yok canim erken degil normalde cikmasi gerekir testte.
Kan testi yaptirdin mi?
Yaptirmadiysan yaptir.
Onda da cikmazsa jinekologa git bence baska bir sorun da olabilir.
Kan testi yaptirmadim daha ama yarin yaptiricam 8haftalik olup da idrar testinde çıkmayan sonradan hamis olanlar varmı acaba yoksa kesin hamile değilim

ben kızım 10 aylıkken hamile kalmıştım. 34 haftaya kadar da emzirdim. sonra kendisi istemedi, istese tandem ikisini de emzirecektim. her bebek rızkıyla gelir, beraber büyürler ne güzel. kıymayın ona

Ay ne güzel ya asla öyle düşünme kardeşimle aramda sadece 13 ay var düşün iyi ki de yaş farkımız öyle candan öte en yakın arkadaşım sırdaşım aklım erdiğinden beri var o hayatımda. Kardeşlik duygusunu ne güzel yaşama şansı bulacak inşallah Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin.

Evet kokay iki bebek ama imkansızda değil ikizz yada ücüz bebekleri olan napıyor ne güzel kendi yaşına yakın kardeşi olucak illerde iyiki de böyle olmuş diceksiniz artık hayalaerinizi biraz erteleyip hep birlikte yaşarsınız in şhaAllah üzülmeyin sizde istenilmemiş bir bebek olarak dünaya gelmek istemesiniz aynı bebeğimiz gibi

Şuan o kadar karışık ki duygularım eşim aldırmaya kesinlikle karşı vebali senin boynuna diyor ben elimden geleni yaparım yardımcı olurum diyor gerekirse bakıcı tutarız diyor ama benim derdim bakmaktan çok kızımın psikolojisi

Kesinilkle aldırmayı düşünmeyin eşinizde yardımcı olucakmış ne güzel kızınızla bu konuda sorun yaşıcanızı sanmıyorum

Şuan o kadar karışık ki duygularım eşim aldırmaya kesinlikle karşı vebali senin boynuna diyor ben elimden geleni yaparım yardımcı olurum diyor gerekirse bakıcı tutarız diyor ama benim derdim bakmaktan çok kızımın psikolojisi
Kızınızın psikolojisinin bozulacağına nerden kanaat getirdiniz?
Erkek kardeşimle aramız 23 ay, eşimle kaynımın arası 14 ay. Eşim de ben de psikolojimiz bozulmadan kardeş sevgisiyle büyümüşüz çok şükür.
Bence siz bakış açınızı değiştirin. Sanki çok kötü bir durum varmış gibi yandık,bittik, mahvolduk modundan çıkın öncelikle.
Okul öncesi öğretmeni+PDR ünvanlı bir anne olarak siz rahat ve kabullenici bir tavır içinde olursanız kızınızın kardeşinin doğumundan olumlu yönde etkileneceğini rahatlıkla söyleyebilirim. Kardeş sevgisi, paylaşma, empati, sabır vb. Bir çok kavramı doğal ortamında öğrenecek kızınız ne güzel.

Back
X