- Konu Sahibi Defneminenes
Ama 13mayis da ilişkiye girdik ilişkiye girmeden bebek 1hafta mi hesaplanıyorBildiğim kadarıyla 4 Mayıs’tan hesaplayacaksın yani 7 haftalık falan olmadı lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama 13mayis da ilişkiye girdik ilişkiye girmeden bebek 1hafta mi hesaplanıyorBildiğim kadarıyla 4 Mayıs’tan hesaplayacaksın yani 7 haftalık falan olmadı lazım
Ya gulmeyin ilk defa böle bi şey başıma geldi karnım çok sisti 20gun gecikti sonra 2gun lekelenme yaşadım teste negatif acaba erken mi diye düşünüyorum o yüzden mi teste çıkmıyor bilmiyorum yaniAlemsin ya nerden buldun bu konuyu .
Doktora gitmedin mi 2 ay olmus neredeyse.
Son adet tarihi baz aliniyor gebelik haftasi hesabinda.
8 haftalik falan oluyor.
Tabi gec yumurtlama faktorunu saymaysak.
Tabi gebelik olmama durumu da var belki baska sebepten gecikme olmus olabilir.
Son adet tarihinizden hesaplanıyor sonradan ilişkiye girmeniz birşey değiştirmezAma 13mayis da ilişkiye girdik ilişkiye girmeden bebek 1hafta mi hesaplanıyor
Anladım sağol canımSon adet tarihinizden hesaplanıyor sonradan ilişkiye girmeniz birşey değiştirmez
Yok canim erken degil normalde cikmasi gerekir testte.Ya gulmeyin ilk defa böle bi şey başıma geldi karnım çok sisti 20gun gecikti sonra 2gun lekelenme yaşadım teste negatif acaba erken mi diye düşünüyorum o yüzden mi teste çıkmıyor bilmiyorum yani
Kan testi yaptirmadim daha ama yarin yaptiricam 8haftalik olup da idrar testinde çıkmayan sonradan hamis olanlar varmı acaba yoksa kesin hamile değilimYok canim erken degil normalde cikmasi gerekir testte.
Kan testi yaptirdin mi?
Yaptirmadiysan yaptir.
Onda da cikmazsa jinekologa git bence baska bir sorun da olabilir.
Idrar testinde cikmayip gebe olanlar da oluyormus ender olarak da olsa.Kan testi yaptirmadim daha ama yarin yaptiricam 8haftalik olup da idrar testinde çıkmayan sonradan hamis olanlar varmı acaba yoksa kesin hamile değilim
İnşallah canım çok teşekkür ederim inan içim rahatladıIdrar testinde cikmayip gebe olanlar da oluyormus ender olarak da olsa.
Rica ederimİnşallah canım çok teşekkür ederim inan içim rahatladı![]()
Aldırmayın lütfen
Bende ikinci gebeliğim kazara oldu bide ikizler
Şimdi 3 aylık olduk
Bende yalnız bakıyorum kimsem yok çok ama çok zor ama Allah kolaylık veriyor
Doğurunca şükredersiniz
Şuan o kadar karışık ki duygularım eşim aldırmaya kesinlikle karşı vebali senin boynuna diyor ben elimden geleni yaparım yardımcı olurum diyor gerekirse bakıcı tutarız diyor ama benim derdim bakmaktan çok kızımın psikolojisi
Kızınızın psikolojisinin bozulacağına nerden kanaat getirdiniz?Şuan o kadar karışık ki duygularım eşim aldırmaya kesinlikle karşı vebali senin boynuna diyor ben elimden geleni yaparım yardımcı olurum diyor gerekirse bakıcı tutarız diyor ama benim derdim bakmaktan çok kızımın psikolojisi