Ne olur bana birşeyler söyleyin çok ihtiyacım var

Arkadaslarin hepsi cok guzel olumlu motive edici tesellli edici sozler soylemisler hala dramatiklestiriyorsun olayi.kucagindaki bebegin anne sutunden mahrum kalmasin ilgim ondan gitmesin diyecek kadar kiymetli karnindaki bebegini hayatini almayi dusunecek kadar kiymetsiz.
Esin bakici tutariz diyor sana yardimci olurum diyor daha ne yapsin..vebaline hic girmiyorum.
Bir arkadasim kizi kucukken hamile kaldi ay istemiyordum da soyle de boyle de bunalimlara girdi malesef bebegini kaybetti cani aciya aciya kaybetti bebegini.sonra pisman oldu cok uzuldu.
Hayal kurun guzel seyler dusunun.

Anliyorum canim seni emziriyorsun kiyamiyorsun gerekirse doktorla gorusur izin verdigi zamana kadar emzirebilirsin.bu arada ek gidalara sute diger seylere de alistirmaya bak.
Bend3hYup
Arkadaslarin hepsi cok guzel olumlu motive edici tesellli edici sozler soylemisler hala dramatiklestiriyorsun olayi.kucagindaki bebegin anne sutunden mahrum kalmasin ilgim ondan gitmesin diyecek kadar kiymetli karnindaki bebegini hayatini almayi dusunecek kadar kiymetsiz.
Esin bakici tutariz diyor sana yardimci olurum diyor daha ne yapsin..vebaline hic girmiyorum.
Bir arkadasim kizi kucukken hamile kaldi ay istemiyordum da soyle de boyle de bunalimlara girdi malesef bebegini kaybetti cani aciya aciya kaybetti bebegini.sonra pisman oldu cok uzuldu.
Hayal kurun guzel seyler dusunun.
Evet eşim kolay olsun diye herşeyi yapmaya razı ilk işimiz kızımızı memeden kesip odasını ayırmak kardeşi de altı aylık olunca onuda kızımızın yanına alacağız yoksa kızım çok üzülür ben ayrı yatıyorum kardeşim annemlerde uyuyor diye kızım etkilenmesin diye elimden geleni yapacağım

Bend3hYup

Evet eşim kolay olsun diye herşeyi yapmaya razı ilk işimiz kızımızı memeden kesip odasını ayırmak kardeşi de altı aylık olunca onuda kızımızın yanına alacağız yoksa kızım çok üzülür ben ayrı yatıyorum kardeşim annemlerde uyuyor diye kızım etkilenmesin diye elimden geleni yapacağım
Helal olsun senin gibi anneye de bu yakisir.sen ikisine cok iyi anne olucaksin insallah.az sabir az fedakarlik az cabayla evvelallah herseyin ustesinden gelirsin.

Kızım aksine uyumlu akıllı bi çocuk ne söylediğimi her zaman çok iyi anlayıp uygulayan bir çocuk doğduğu günden beri bi kere olsun beni uykusuz bırakmamıştır.Benim korktuğum nokta o böyle akıllı ve zeki iken onu arada heba etmek

Canım aldırmayı düşünüp kendini yıpratma benim de başıma geldi kızım 2 yaşını biraz geçmişti hiç beklemediğim halde hamile kaldım aldırmak istedim randevu vs ayarladım ama aldıramadım bu arada kalbi durmuş 7 haftalıkken. ve kürtaj olmak zorunda kaldım çok çok dramatik bir tecrübe bu kürtaj olayı. Benimde kardeşimle aramda 20 ay var ve hep birbirimizle oynar okula birlikte gidip gelirdik. Aslına bakarsan birlikte büyümeleri daha kolay ama işin birde anne için olan psikolojik boyutu var ki o konuda Allah cc yardımcın olsun ve seni ferahlatsın inşallah.. Beni en çok üzen buydu 2. çocuğa da bakarım bir şekilde büyütürüm ama manevi sorumluluğu yüklenemem şeklindeydi düşüncem ama inan artık çok geç çünkü şu anda da kafam hep meşgul kalbi durmasaydı şu kadar haftalık olacaktı... birlikte oynarlardı vs gibi sürekli bir aklımda kurma halindeyim. Kadın olmak çok zor.

Sen bayaa
Arıyacagim bugün benim düşüncem de bu yani sezeryan olduğum için erken doğum riski bile var hem daha canlanmadı kalbi atmıyor daha günüm bile geçmedi hamile olduğunu anlayıp adetini zorla getiren o kadar insan varki ama onlar ne hikmetse çocuk aldırmış olmuyor
Sen bayaa baya bu cocugu gozden cikarmissin..surekli aldirmak icin bahaneler uyduruyorsun.o zaman bastan dikkat edeceksiniz.hem korunmuyorsunuz hemde bu cocuk kizimin psikolojisini bozar diyorsunuz.gidin aldirin o zaman.bi dahada korunmayi ogrenin .yazik gunah bir bebek o karnindaki ..yok kalbi atmiyor yok bilmem ne.o karnindakini aldirmanin cezasini umarim diger cocugunla odemezsin.

Sen bayaa

Sen bayaa baya bu cocugu gozden cikarmissin..surekli aldirmak icin bahaneler uyduruyorsun.o zaman bastan dikkat edeceksiniz.hem korunmuyorsunuz hemde bu cocuk kizimin psikolojisini bozar diyorsunuz.gidin aldirin o zaman.bi dahada korunmayi ogrenin .yazik gunah bir bebek o karnindaki ..yok kalbi atmiyor yok bilmem ne.o karnindakini aldirmanin cezasini umarim diger cocugunla odemezsin.
Bunları yazdığımda öğün çok kötüydüm ama sağlıklı düşününce yanlış olduğunun farkına vardım

Bunları yazdığımda öğün çok kötüydüm ama sağlıklı düşününce yanlış olduğunun farkına vardım
O zaman cok sevindim..hamile bir anne ne zaman cocugunu sebepsiz yere aldirmayi aklinin ucundan bile gecirse cok üzülüyorum.emin ol hersey cok cok guzel olacak..iki cocugun birgun yanyana sarilip uyuduklarinda..senin boynuna sarilip annecigim dediginde iyiki dogurmusum diceksin...

Merhaba
konuyu okurken garip duygular içineydim bende. Sizin yazdığınız şu kısma takıldım.

büyük okula basladı bıle..
baktıkca kucuk olana aglıyorum süreklı özzur dılıyorum ..
ıyı kı dogurmusum dıyeceksın buyudukce..

Yani büyük okula başlamış. Bayağı zaman geçmiş neden hala pişmanlıklar var? Neden özür diliyorsunuz küçükten? Merak ettim. Sonunda iyiki doğurmuşum diyeceksiniz demişsiniz.

merhabA. ılk kızım 10 aylıkken hamıle kaldım.

ıkısının arasında 1,5 yas var.. buyuk okula basladı bıle o kadar buyuduler yanı ..
cunku kucugumu hiç istemedım..aldıramadım ama sedyeye her yatıgımda o ölsun ,benit bırakıp gıtmıs olsun ıstedım:(
su an pısmanım cok pısmanım o yden nasıl kıyabılırım nasıl dusunebıldım dıye özur dılıyorum kucugumunden .

anlatabıldım mı

ıyı kı dogurmusum dıyorum sımdı:)

merhabA. ılk kızım 10 aylıkken hamıle kaldım.

ıkısının arasında 1,5 yas var.. buyuk okula basladı bıle o kadar buyuduler yanı ..
cunku kucugumu hiç istemedım..aldıramadım ama sedyeye her yatıgımda o ölsun ,benit bırakıp gıtmıs olsun ıstedım:KK43:
su an pısmanım cok pısmanım o yden nasıl kıyabılırım nasıl dusunebıldım dıye özur dılıyorum kucugumunden .

anlatabıldım mı

ıyı kı dogurmusum dıyorum sımdı:)
Teşekkür ederim:) Tekrar hissettirdiğim için bu kötü hisleri kusuruma bakmayın. Bende ikinci evlad için şu an hazır değilim ama başıma gelirse nasıl bir psikolojiye girerim acaba derken sizin yorumunuzu okudum. Bu yüzden irdeledim. Allah sağlıklı sıhhatli kılsın yavruları:) amin.

Ne guzel bir arada buyurler..diger cocucum emiyo derken tandem emzirme yapabilirsiniz..yani her ikisine de yeter sutunuz merak etmeyin.

dünyan başına yıkılmış gibi davranma. 12 ay arayla 2 doğum yapan insanlarda oluyor. bir şekilde üstesinden gelinir

Şuan o kadar karışık ki duygularım eşim aldırmaya kesinlikle karşı vebali senin boynuna diyor ben elimden geleni yaparım yardımcı olurum diyor gerekirse bakıcı tutarız diyor ama benim derdim bakmaktan çok kızımın psikolojisi
sadece kızının psikolojisiyse dert etmeyin hallolıur bi şekilde
bi yavrunun psikolojisi bozulcak kaygısı ile diğer yavru öldürülmez bence

Kızlar lütfen söyleyin yardim edin kafayı yedim:cry: 4mayis da en son adet oldum 13mayisda ilişkiye girdik bubdurumda kaç haftalık hamile oluyorum

O kadar üzgünüm ki 14 aylık bi kızım var.bugün öğrendim hamileyim ve üstelik tamamen kaza kızımı düşünüyorum henüz emiyor.ilgiye sevgiye çok ihtiyacı var üstelik ben tek başına büyüten bi anneyim eşimin annesi vefat etti.benim annemde memlekette ne yapacağım ben kızımın psikolojisi mahvolacak o daha bebek benim çok başka hayallerim vardı
Iki seçeneğiniz var, ya doğuracaksınız ya aldıracaksınız. Bu tamamen sizin kararınız. Çocuğunuzun psikolojisi eğer siz doğru davranırsanız negatif etkilenmez. Ya da en aza indirebilirsiniz. Ama hayallerinizi bir kaç sene daha ertelemek zorunda kalırsınız. Diğer yandan çocuğu aldırabilirsiniz ama sonradan pişman olmayacağınıza eminseniz aldırın. Bu arada her çocuk rizkiyla gelmiyor ne yazık ki. Öyle olsa dünyada aç çocuk olmazdı. Eğer maddi olarak yetemeyecekseniz ikinci seçenek daha mantıklı gibi.

Kızlar lütfen söyleyin yardim edin kafayı yedim:cry: 4mayis da en son adet oldum 13mayisda ilişkiye girdik bubdurumda kaç haftalık hamile oluyorum
Alemsin ya nerden buldun bu konuyu .:KK48:
Doktora gitmedin mi 2 ay olmus neredeyse.
Son adet tarihi baz aliniyor gebelik haftasi hesabinda.
8 haftalik falan oluyor.
Tabi gec yumurtlama faktorunu saymaysak.
Tabi gebelik olmama durumu da var belki baska sebepten gecikme olmus olabilir.

O kadar üzgünüm ki 14 aylık bi kızım var.bugün öğrendim hamileyim ve üstelik tamamen kaza kızımı düşünüyorum henüz emiyor.ilgiye sevgiye çok ihtiyacı var üstelik ben tek başına büyüten bi anneyim eşimin annesi vefat etti.benim annemde memlekette ne yapacağım ben kızımın psikolojisi mahvolacak o daha bebek benim çok başka hayallerim vardı
kızım 6 aylıktı ikinciye hamile kaldığımda iyi kötü büyüdüler çok şükür o zaman çok üzülmüştüm ama şimdi iyiki diyorum

Back
X