ne olur bi bakınnn çatlıycam meraktan

CINCIK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
718
0
116
İstanbul
oncelıkle merhaba.ben bugun ıdrar testı aldım ve cok sılık ıkıncı cızgı cıktı tabı heycanlandım ve aksam gıdıp kan testı yaptırdım.sonuc BetaHCG 19.9 çıktı daha adetime 3 gün var. bu ne demek oluyo. dr. a gosterdım adetın gecıkırse gel su an bıse soylıyemem dedı.varmı yokmu dedım yıne bıse soylıyemezmıs.adet olursan gelmezsın olmazsan gel işte dedi..bu ne yaaa

var var da bu değer nasıl değerlendirebilecek biri değil...inşallah hamilesindir canım ama negatif olsa 0.100 falan çıkıyor topiklerden okuduğum kadarıyla yani ama seninki yüksekte

doktorların rahatlığı benide çok rahatsız ediyor verdiği cevaba bak şuan bir netlik yok az sabret boşa ümitlenip üzülme dese hani biraz daha insani olur ....

var var da bu değer nasıl değerlendirebilecek biri değil derken ne demek istediğini anlayamadım

doktorların rahatlığı benide çok rahatsız ediyor verdiği cevaba bak şuan bir netlik yok az sabret boşa ümitlenip üzülme dese hani biraz daha insani olur ....

kesinlikleeeeeeeee katılıyorum insanın aklına bin tane sey gelıyo

hmm anladım canım inşallah en kısa zamanda melegıne kavusursun...Allah her isteyene nasip etsin

yani şimdi bunun ne demek oldugunu bilen bana yardımcı olcak kımse yokmu koskoca kk da

bak başka yerden yorum alıntıladım belki sana fikir olur...

iyi günler doktor bey ben bu ay klomen+pregnly kullandım reglim 9 şubattı doktorum bana 5 martta gel kan tahlili yapalım dedi 3 yıldır uğraşıyorduk sonuç hep hüsran.dünkü teste b-hcg : 31.02 çıktı doktorum hamilesin dedi ama ben inanamadım.bide reglime daha 5-6 gün var.sizce de ben hamilemiyim yoksa tutmama ihtimali var mı şimdiden çok teşekkür ederim cevabınızı bekliyor olucam

balum günaydın sonucumu aldım 31.02 den 2 günde 104.32 ye yükselmiş dualarımız kabul oldu

ii gecelr senin konuyu okuduktan sonra kan değerlerine baktım 2.hafta da 5-50 arasında olurmuş.yani hamile olabirsin ama sen yinede fazla ümitlenme canım

kanında gebelık hormonu cıkmıs ıste dr napsınkı su an kese bıle olusmamıstır ondan oyle demıstır 1 aydan once keseyı goremez gormezsede sana bısey dıyemez hamılsın degılsın dıye

cok sagol ekin ama bu durumda ben degılım heralde ole gozukuyo 5-6 gun kala 31 oluyosa 3 gun kala daha fazla olmalı.gıcık dr.tenezul edıp detaya gıremedıkı bende saskınlıkla cıktım geldım.neyse artık hayırlısı

kanında gebelık hormonu cıkmıs ıste dr napsınkı su an kese bıle olusmamıstır ondan oyle demıstır 1 aydan once keseyı goremez gormezsede sana bısey dıyemez hamılsın degılsın dıye
canım bana hormon cıktıgınıda soylemedıkı ben nerden bılıyım bu konularda acamıyım yanı hormon cıkıpta hamıle kalmamak nasıl oluyo anlamadım su an

tatlım bal gibi de hamilesin ben sana doktordan önce diyim. fakat kimyasal gebeliklerde henüz kese oluşmadan düşükler olabiliyor diye doktorun seni erkenden ümitlendirmek istememiştir. bhcg değeri 2 günde bir katlanarak büyür. bu şekilde büyürse normal bir gebelik demektir.
benim doktorumda adet günümden önce gidip ben hamileyim dediğimde ne malum daha adetin bile gecikmemiş demişti bana. önce adet gecikecek ve üzerinden en az bir hafta 10 gün geçecek ki doktorlar bunu hamilelik olarak kabul edebilsin. özetle şuan hamilesin bebeğin rahmine düşeli 1 yada 2 gün oluyor ve henüz o minik canlı yerleşmeye annesine yeni yeni tutunmaya çalışıyor. yat ayaklarını uzat dinlen bol bol. pozitif düşün.. çok merak ediyorsan iki gün sonra kan testini tekrarla, değer iki katına çıkmışsa herşey yolunda demektir. ben şimdiden tebrik ederim seni. kulübe hoşgeldin
a.s.

ben kan testi yaptırmadım ama adetime 3 gün varken eczanelerde satılan idrar testinden yaptım seninki gibi silik çıktı ve şimdi 12 haftalık hamileyim inşaallah sende hamilesindir

bende adetime 3 gün kala silik çizgiyi gördüm kan testimde 21 çıkmıştı 48 saat sonra tekrar baktırdım kanda 98 di 48 saatte 2ye katlanması lazım bence hamilesin ama drlar garantiye almak istiyorlar ya illa adetin geçecek

canım tebrik ederim hamilesin :)

ama doktora bence 7. Haftada git ,ancak o zaman kalp atımını duyar keseyi görebilir. Erken dönemd egidersen netlül olmayacağı için, sen 2 günd ebir hergün yada kan testi yaptırıp değerler normal artıyormu diye kontrol etmek zorunda kalırsın.

Zaten dediği gibi ilk ve en önemli belirti adet gecikmesidir.azıcık sabırlı olmak gerek 7. Haftayı bekle bence bebeğini görmek için

ben 4. Ve 5. Haftada gittim çok gerildim ortada bir değer var normal artan am doktor emin değil nasıl oluyorsa:))

Tebrikler canım hamilesin :)) benim adete 1 gün kala değerim 20.63 dü geç döllenme olmuş o yüzden düşükdü seninde öyle olmalı..

cnm bnm endişelenmen cok normal bnm ilk değerim 350 cıkmıştı doktor kesin dedi hamilesin 0-5 arasındaki degerler negatif die biliyoum bn senn kanda cıkmışta doktor heralde değer düşük die kesin bişi sölememiş sabret ıNŞALLAAH allah sana da saglıklı hayırlı bi bebiş werir müjdeyi ilk bize wer olurmuzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…