ne olur bi bakınnn çatlıycam meraktan

çok sagolun kızlar içimi rahatlattınız yanı bı aksilik çıkmazsa hamileyim.inşallah bişe cıkmaz keske doktorlarda bu sekılde acıklasa daha ii olurdu. hepinize coookkkkkk tesekkurler

yorumun için cok sagol cok aydınlattın benı hersey gonlunce olur inşallah

kafana çok takmak yerıne ıkı gun sonra tekrar kan testı yatırıp degerlerının ıkıye katlayıp katlamadıgına baktırabılırsın...bu degerlerde bende hamıl oldugunu üşünüyorum...hayırlı olsun canım...

CANIM arkadaşa katılıyorum benimde adetime 3gün kala bthcg değerim 20çıkmıştı doktorum hamilesin demişti 5in üzeri çıkarsa hamilesin demişti zaten
şimdiden hamileliğin tadını çıkarmaya başla stres yapma hamilesin işte canım
:CüvCüv:

canım hamilesin benimde afetime bir gün kala 48 çıktı ve silik 2. çizgi çıkmıştı ve şuanda 19 haftalık olduk şimdi senin yapacağın bebeğinin tutunabilmei içn bol bol dinlenmen ve stres yapmaman arkadaşların dediği gibi ilk doktor randevuna ben 6+3 de gittim kalp atışı ve kesede vardı hemen erkenden gitme kese oluyor kalp atımı olmuyor birde onun için bekliyorsun canım tebrikler canım

Bende nerde o kadar sabır ben dayanamam bi şu hamilesini dr.dan duyıyımda sonrada kalp atısı için beklerim napıyım aman ne zormus bu öğrenme asaması yınede tesekkurler sayenizde rahatladımmm opuyorumnanaktan

canım benimde idrar testi çooook silik çıkmıştı; hemen koştur kostur dr'a gitmiştik heyecanlakaydirigubbakcemile3
alttan ultrasonla baktı hiçbişe göremedi; bekledim bi hafta sonra filan minicik kesesini gördü; şimdi 5. ayı devirdik
inşallah senin de dlediğin gibi olur..

Geç döllenme olmuştur hiç merak etme arkadaşımın 2 hamileliği de böyle oldu şimdi 2 tane çok tatlı bebeği var, sağlıklı bir hamilelik diliyorum yarın tekrar test yaptır sonucun arttığını göreceksin bazı doktorlar olumsuz moral bozucu konuşur böyle takma kafana hayırlı olsun şimdiden.

cnm bnmde geç döllenme olduğu için 5. haftasında hamile oldumu örenmişti bi de kanda baktırmıştım :bbo:
bak ne gzl sennki cıkmş hem umarım gzl bi şekilde yükselir ooohhh şimdiden nazlanmaya başla bak zaman çabuk gecio bnm tehlikenin bitmesine 3 hafta kaldı ondan sonra nazımı kimse çekmicek:roflol:
şaka yapıyoum tabi bebekler sağlıklı olsun o bize yeter ...:sm_cool:

benim bild,ğim 20 nin altı gebelik sayılmıyo seninki çok sınırda ondan demiş doktor belli olmaz diye hamileysen gün gün ikiye katlar sonuç değilsende adet olunca düşüyo direk tabiii doğrumu duyduğum bilemem bi kaç güne belli olur hayırlısı

ben 20 biliyodum biride 5 ten yukarısı pozitif yazmış hangisi doğru heralde ben yanlış biliyorum

ya valla ne biliyim aman öğrenmek bi dert beklemek bi dert salı gününe kadar bekliycem salı günü gitcem hastaneye o zamna kadar adet olmazsam zaten kesin hamile gözüyle bakarım kendime inşallah olmam.

bence bu degerler hamılesın oluyor..

ben 20 biliyodum biride 5 ten yukarısı pozitif yazmış hangisi doğru heralde ben yanlış biliyorum
ya ben hiç bilmiyorum ama testte 0-5 negetifi gösteriodu benımkı 19.9 dr zaten pozıtıf ama sımdılık bıse dıyemem adet olmazsan gel dedi

ya kızlar bugunde karnımda bı agrı var korkuyorum adet olcam dıye hamıle olsam bu agrını bı karsılıgı olabılırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…