ne olur bi bakınnn çatlıycam meraktan

valla yarın dr.a gıdıyım ole sevıncem inşallah.
ficoforever Allah sana da sag salım cocugunu kucagına almayı nasıp etsın

cincik tebrikler,hersey yolunda gidecek insallah.Alttan muayenenin bir zarari yok,doktor gerek gorurse itiraz etme bence,en azindan biran once kesecigini,kalp atisini duyarsin,ustten bir hafta kadar gecikmeli gozukuyor cunku.Mutlu gebelikler.

cincik tebrikler,hersey yolunda gidecek insallah.Alttan muayenenin bir zarari yok,doktor gerek gorurse itiraz etme bence,en azindan biran once kesecigini,kalp atisini duyarsin,ustten bir hafta kadar gecikmeli gozukuyor cunku.Mutlu gebelikler.

inşallah hersey yolundadır ve inşallah hamıleyımdırde tebrıklerınızı rahat rahat kabul ederım ama ben hala tam kabullenemedım ya degılsem dıorum.inşallah yarın hersey ii cıkar.yınede cok sagol canım benım..

pardon ya bygün gitcekmişsin gibi okudum sank bebiş kucakta olunca anca işte:))

insallah hamilesindir kardesim.benim kardesimi cocugu olmuyor.oda senin gibi teste cikti hamile oldugu.kanda aldirdi negatif cikti.ama megerse yumurtaliginda cikolata kisti varmis.bu yüzden vucüd ben hamileyim hormonu salgiliyormus.seninki kaninda neagtif cikmamis hic degilse.allahim senin yüzünüde güldürsün

CINCIK gelmedinmi doktordan sonucu merak ettim....CADIARZU

geldım kızlar hamıleymısım:CüvCüv:kan testı yaptı dr.483 cıktı gebelık olusmus dedı bıdahakı hafta yıne gıtcem dr. o zamn ultrasonla bakcakmıs cok heycanlı ya cok degısık oldum hala ınanamıyorum.Allah herkese nasıp etsın ne dıyım.inşallah sag salım duzgun bı hamılelık gecırırım..hepınızı opuyorum

ah cnm ne çok sewindim anlatamam....:teytey:
darısı bütün isteyenlerin başına....allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin cnm...:CüvCüv:

gözün aydın canım...tatlı telaş başlasın bakalım...

Cıncık hadi sende kurtuldun bizde kurtulduk bacım..alkisalkisalkis mevlam kimseyi merakta koymasın.. hayırlısıyla hamileliğini geçirip sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz inşaAllah...

Sen sıranı savdın..Şimdi de ben meraktayım.. bilmiyorumkismile

amin canım..valla merak kotu sey ya..insallah sende bıran once hayırlı haberler alırsın..gununun gecmesıne ne kadar var canım

kız bugün yaptım ama çizgi filan çıkmadı.. demirbaş çizgi zaten hep orda.. bilmiyorum artık psikolojik vak'a oldum galiba delikafadulden

hmm neyse hayırlısı herkesde zaten cıkmıyomus ben sanslı cıkmısım gercı cıkıncada daha kotu cok umıtlenıyosun sonra negatıf bıse duysan daha cok uzulursun...hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…