nasıl vardın bu karara karnım agrıyo dıyemı ama adet olcagım zamanda bole agrıyo
adet olcakmıs gıbı karnın agrıya bılır..hamıle olsan bıle..
bak merak ettim bende son durumu...gunun bugunmu? pazts kan test sonucun enaz 4e katlanırsa hamılesın dıyebılırızçadilemir yaptım testi ama aynı yıne sılık pembe hayırlısı
evet bugundu bakalım goguslerım cok sıs aynı adet olcakmıs gıbıbak merak ettim bende son durumu...gunun bugunmu? pazts kan test sonucun enaz 4e katlanırsa hamılesın dıyebılırızç
drlar regl öncesi yukselen betach hormonu olusabilevegınden dogal adetle gidebileceğini düşündükleri için bu jadar rahatkar. ama bence sen hamilesin. şimdiden hayıılı olsun...:lepi:
evet bugundu bakalım goguslerım cok sıs aynı adet olcakmıs gıbı
oo tamam bunlar guzele ısaret.uykuya doyamyorsan regl olamıyormus gıbı karnın agrıyorsa bebıs tutunmaya calısıyor demektır. hadı hayrlsı
bugunde regl olmadım artık içimdeki korku azaldı bı nebze.ve bugun dun yaptıgım teste bı baktım resmen 2. çizgide koyu pembe olmus gercı o gecersız bılıorum ama ılk yaptıgımıda saklıyorum o hala cok acık pembe ama bu koyu işte iyice heveslendım bende.salı gunu dr.a gitcem bakalım.
kızlar sıze bı sorum daha var salı gunu bana ultrasonla bakacakmıs dr. alttanmı bakcak
bide kan tahlılı degeri kac olmalı çarşamba günü yaptırdıgımız 19.9 du
bugunde regl olmadım artık içimdeki korku azaldı bı nebze.ve bugun dun yaptıgım teste bı baktım resmen 2. çizgide koyu pembe olmus gercı o gecersız bılıorum ama ılk yaptıgımıda saklıyorum o hala cok acık pembe ama bu koyu işte iyice heveslendım bende.salı gunu dr.a gitcem bakalım.
kızlar sıze bı sorum daha var salı gunu bana ultrasonla bakacakmıs dr. alttanmı bakcak
bide kan tahlılı degeri kac olmalı çarşamba günü yaptırdıgımız 19.9 du
cnm beta hcg 5 ten yukarı olunca pozitif demişti bana doktorum zaten senn 5 in üstünde çıkmış 2 günde 1 2 ye katlıyomuş değerini sağlıklı bi gebelikte eğer herşey yolundaysan inş... şimdi sennki 4 e katlamıştra.s
bence kan testini yaptr doktoruna götür dierini de götür o sana açıklar canım hewrşeyi umarım her şey istediğin gibi olur....kaydirigubbakcemile5
çıkacak kan değerine göre alttan bakmayabilir. yada şöyle olur, eğer alttan bakılmasını istemiyorsan, henüz çok yeni bi gebelik olduğu için doktor üstten bakınca henüz kese görünmüyor der, sende haftaya tekrar gitmekten sözedersin, alttan bakmaz arkadaşım..
banada hamileymişsin gibi geldi, konu başlığına çatlıcam meraktan yazmışsın ya, asıl biz çatladık meraktan :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?