ne olur bi bakınnn çatlıycam meraktan

gercı burdakı herkes olumlu seyler yazmıs ama bakalım inşallah demekten baska yapcak bıse yok.Allah isteyen herkese nasıp eder inşallah

arkadasım hemen bır ıdrar testı daha yap oncekınden daha kırmızıysa bu hormonun arttıgını gosterır benımde aynı sey oldu sılık cıkdı kan tahlılı yaptırmadım esımle karar aldık 1 hafta bekleyıp tekrar ıdrar yapalım dıye ben sabredemedım ıkı gun sonra tekrar yaptım daha koyu cıkdı ben kan tahlılınden hoslanmıyorum bıyolog olmama ragmen yok su haftada bu kadar olması gerek benımkı dusukmu yuksekmı sorun dusunmek ıstemedım hamılemıyım degılmıyım sorusunun cevabı net olarak ıdrardan anlıyorsun bence hamılesın ve de kese olusup duvara yerlestıgı anda beta hcg hormonu salgılanmaya baslıyor yanı daha yerlesmedıgı ıcın hormon dusuk cıkmaz ama kucuk oldugu ıcın gorunmeyebılır fazla bırseylerle ugrasmadan hemen bır test yap hadı bakalım sonucunu beklıyoruz

adilemir yaptım testi ama aynı yıne sılık pembe hayırlısı
bak merak ettim bende son durumu...gunun bugunmu? pazts kan test sonucun enaz 4e katlanırsa hamılesın dıyebılırızç
drlar regl öncesi yukselen betach hormonu olusabilevegınden dogal adetle gidebileceğini düşündükleri için bu jadar rahatkar. ama bence sen hamilesin. şimdiden hayıılı olsun...:lepi:

evet bugundu bakalım goguslerım cok sıs aynı adet olcakmıs gıbı

bugunde regl olmadım artık içimdeki korku azaldı bı nebze.ve bugun dun yaptıgım teste bı baktım resmen 2. çizgide koyu pembe olmus gercı o gecersız bılıorum ama ılk yaptıgımıda saklıyorum o hala cok acık pembe ama bu koyu işte iyice heveslendım bende.salı gunu dr.a gitcem bakalım.

kızlar sıze bı sorum daha var salı gunu bana ultrasonla bakacakmıs dr. alttanmı bakcak
bide kan tahlılı degeri kac olmalı çarşamba günü yaptırdıgımız 19.9 du

gercı kan degerın kaç olmalı bılmıyorum ama..ustten bakınca gorurse alttan bakmaz sekrcım..

çıkacak kan değerine göre alttan bakmayabilir. yada şöyle olur, eğer alttan bakılmasını istemiyorsan, henüz çok yeni bi gebelik olduğu için doktor üstten bakınca henüz kese görünmüyor der, sende haftaya tekrar gitmekten sözedersin, alttan bakmaz arkadaşım..
banada hamileymişsin gibi geldi, konu başlığına çatlıcam meraktan yazmışsın ya, asıl biz çatladık meraktan :lepi:

cnm beta hcg 5 ten yukarı olunca pozitif demişti bana doktorum zaten senn 5 in üstünde çıkmış 2 günde 1 2 ye katlıyomuş değerini sağlıklı bi gebelikte eğer herşey yolundaysan inş... şimdi sennki 4 e katlamıştra.s
bence kan testini yaptr doktoruna götür dierini de götür o sana açıklar canım hewrşeyi umarım her şey istediğin gibi olur....kaydirigubbakcemile5

canım bana dr. dedıkı salı gel ultrasonla bakalım gerek olursa kan testı yaptırırız dedi. yanı o yuzden test yaptırmıycam ılk ama acaba ultrason alttanmı ustenmı işte onu bılmıorum alttan baksa bıse olurmukı

ahhh ahhh siz catladıysanız bıde benı dusunun ...

alttan bakmasında bı sorun olurmu sankı boyle bıse okumustum bıyerde ama hatırlamıyorum

oooo ben kalp atışalrını bile ilk altan bakılırken duydum hatta dr.a beni akndırmıyon demi onun kalpo sesi demi deim salakça
adamda burdan senin kalp sesini duyamam leyla demiştiii
ay ne rezillik yaaakaydirigubbakcemile3:kedi:
cahillikmi desem tecrübesizlikmi artık bilmiyom...:))

canım idrar testinde ikinci çizgi çıkmış silik milik takılma sen hamilesin
şuan 12 haftalık hamileyim ve reglime 1 gün kala test yapmıştım 3 haftalık gebe çıktım kan tahlilinde ...normal ulrasonda gözüükmediği için kanda gözüktü ok yeni anne adayı sevin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…