sanırım eşin eski konularınızda senin haksız olduğunu düşünüyo sürekli gitmiycekmiyim diye sorarak gidip kendini affettirmeye çalıştığını sanıyo seni götürmeyerekde aklısıra sana ceza verdiğini düşünüyor. bence birdaha konusu açıldığında eşine elinden geleni yaptığını götürmeyenin kendisi olduğunu bir daha o teklif etmeden kv gitmekten bahsetmeyeceğini belirt ve dediğin gibi de konusunu açma. sen hep adımlar atmışsıın top eşinde artık. hem konusu açıldıkça konular hep aklına gelip taze kalıyoorr ve sizinde aranızda tartışmaya sebebp oluyor huzurunu kaçırmaz hem
işte tamda bu canım yaaa...zaten dedim düğünede gitmeyim geçmiş olsunada gitmeyim daha artık sen istesende ben gitmem ne diye gidicem dedi ona bile işte sen bölesin diyo çıldıracam
sürekli ahakılı olsanda hakeret eden bir eş ve çok iyi dyorsun
cnm.. ben kayınvalidende değil eşinde suç görüyorum senin için hiçbir çaba yok zaten seni de istemediğin için değil seni suçlu olarak götürmediğinden de sana önem vermediğini düşünoyrum seni nasıl olsa cepte görüyor bence :26: k.bakma
senin onu bırakmayacağını biliyor ki bende bırakacğına ihtimal vermiyorum
kocan seni tamamen haksız görüyor sen hiç beni götür annenle konuşayım elini öpeyim falan deme artık sana bıraktım keyfin bilir de hayatını yaşa kocanla aranı düzeltmeye çalış çocuk için de acele etme öncelikle evliliğin oturmalı senin kaynanadan ziyade eşinle anlaşmazlıkların var önce bunları çözmelisin çocuk için tedavi sonraki iş canım
valla ben, bebeğiniz olsa, bağlar diycektim ama yokmuş zaten,
karar tabikide sizin, sevgi yoksa katlanmayada gerek yok bence.
hakkınızda hayırlısını diliyorum..
sen düğüne gidelim falan deme o sana derse tamam der gidersin.k.validene götürürse git yoksa boşver tatlım.senin niyetin iyi ama karşındakiler kötü düşünüyor rabbim senin kalbini biliyor .sende fazla tatlı canını sıkma.acaba götürmezse telefon açsan bir ara kaynanana geçmiş olsun diye olurmuki.sen ona atarsın günahını.eşinle bu konuda didişme aman boşver keyfine bak.mutluysan boşanma sanki başka erkekler sütten çıkma ak kaşıkmı?valla hepsinin türlü türlü huyu var.inş.rabbim senin yalnızlığını alacak bir bebek versin.amin.sen iyi niyetli bir hanımsın.