Kayınvalidenle konuşmama ve görüşmeme kararı al. Eşinde kabul etsin bu durumu. Seneler sonra belki aklı başına gelir kadının daha farklı davranma yolu izler sana karşı.Saygı göremiyorsan saygıyı öğret.
sorun sadece kvalide ise kolay canım ya Allaha şükret.gidip başkasıyla evlensen ondan binbir pislik çıkacak belki de.en güzeli kvlidenle az görüş,onun yaptıkları düşünme Allaha havale et,eşine de onu kötüleme hatta öv,iyi yanlarını ön plana çıkar ama asla kötüleme.onun yüzünden kötü olmaya mutsuz olmaya değer mi?
çocuk knusunda ise eşini ikna etmeye çalış.belki çok basit bir çözümü var ama siz dr gitmediğiniz için bilemiyorsunuz.şansızını deneyin baba olmak istemiyor mu?
zaten kaynanasıyla görüşmüyormuş ki kızlar:) Arkadaşım sen biraz soğumuşsun, bence düğüne git ama kesinlikle diyaloga girme, normal bir şekilde nasılsın iyi misin muhabbeti yap sadece...Her ailede böyle sorunlar oluyor, önemli olan eşinle senin aran...Eşin seni önemsemese annesiyle görüşme şartı koyardı, o da kendince böyle bir çözüm bulmuş. Çocuğunuzun olmaması sorununa eşinin ailesinin mudahle etmediğini yazmışsın, dua etti etmiyorlar; zaten bu özel bir durum. Eşinle tedavi konusunda anlaşırsınız, biraz zaman...
düğüne zaten götürmüyo eşim götür diyorum annem seni görünce üzülür diyo bana..onlar bana neler dedi neler yinede hep üzülen onlar..arkamdam beddua etti kaynanam eltimin 5 çocuğu olsunda ben çocuk hasretiçekeyim diye tutu işte oğluna
düğüne zaten götürmüyo eşim götür diyorum annem seni görünce üzülür diyo bana..onlar bana neler dedi neler yinede hep üzülen onlar..arkamdam beddua etti kaynanam eltimin 5 çocuğu olsunda ben çocuk hasretiçekeyim diye tutu işte oğluna
Bu tarz sorunlarınız varsa çocuk işini ertelemeniz zaten en doğru olanı. Birde çocuğunla böyle sıkıntıları çeksen hiç dayanamazsın
Yaşın kaç bilmiyorum ama.
Oluruna bırak bazı şeyleri
Hiçbir erkek annesine laf söyletmez ne olursa olsun.Ben her zaman derim erkekler annelerinin ne oldukları adları gibi biliyorlar.
Eşine ailesinden bahsetme bırak
sen eşinle olan mutluluğuna bak
Düğüne gidip ne yapacaksın Allah aşkına yaaa
Ne güzel işte eşin senin yanında. Ya bunca soruna rağmen, hergün annemlere gidecez onunla görüşmek mecburiyetindesin, dese ne yapacaksın.
Sana tavsiyem kayınvalidenle biraraya geldiğinde mutluluk oyunu oynaman gerekiyor. Eşine çok kırgın bile olsan sırf ona inat eşine daha samimi yaklaş ne bileyim oynaş gül sarıl giderken öperek yolcu et
K.v eline sermaye verme
Rabbim bu kadar mı aciz yani onun bedduasını kabul etmeye gücü yetecekte senin dualarını kabul etmeye gücü yetmeyecek
Yapmayın Allah aşkına
biraz tevekkeli olun
Öyle düşünme; Allah isterse olur, sen güzel canını hiç sıkma...Böyle bir bedduayı kötülüğünden soylemiş. Bu anneci erkeklere de sinir oluyorum, bunların tüm modelleri böyle sanırım:) Herşey yoluna girer de, şu var ben aşkla sevmiyorum diyorsun. Aşk zaten sevgiye dönüyor, bilmiyorum belki vardır ama çoğu kadın akşam yemeğine eşini beklerken kalbi pırpır etmiyordur, dizlerinin bağı çözülmüyordur:) Daha çok masada eksik var mı, ne ekleyeyim diye düşünüyoruzdur:) Yani demek istediğim aşkı bırak eşini seviyor musun? Seviyorsan hiçbir şeyi bahane etme, bir şekilde düzeltmeye çalış. Eşinin saydığı aynı zamanda annesinin de saydığı bir aile büyüğü varsa ondan destek al...
Sen büyüklük ediyorsun, elini öp dediğin gibi..Annesi üzülürse üzülsün sen de onun karısısın, torununu sen doğuracaksın. Öyle yada böyle seni kabul etmek zorunda...Umarım kısa zamanda da bebeşin olur, ben istiyorum bu arada bebiş...Allah isteyen herkese versin işşallah, hep öyle dua ediyorum, böylelikle kendim içinde diliyorum:)[
ona karşı bi heyecanım yok ama onsuzluğu düşününce alışkanlığım ve yaşadıklarım gelio aklıma okadar şeye göğüs gerdim diyorum ama özünü yaşadığı zaman bi soğukluğum yok kendini kaybettiği zamanlarda nefret ediyorum..aile büyüğüne gelince kayınvalidemden başka sözü dinlenek yoktur.ondan dolayı zaten ne görümcelerimle ne eltimle ne teyzelerle görüşemiyorum
kv ile görüşmüyomuşsun madem nasıl onunla ilgili tartışmalar çıkıyor konuyu sen açıp tartışma başlıyorsa hiç kv kon usunu açma derim çoğu bayan kocası zorla görüştürmek istiyor diye yakınıyor sonuçta bi nevi senin için fırsat bu. Ayrıca eşine olan sevgin konusunda emin değilsin sanırım geleceğiniz konusunda da emin değilsin peki neden bu kadar çocuk düşünüyorsun
ya mesela düğüne beni götürmezmisin diyorum tartışma çıkyo...annen ameliyat olmuş şimdi gitmezsem ne zaman giderimdiyorum tartışmaçıkyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?