Ne olur dalga gecmeden kınamadan yardım edin.

kontrol mü ilk kez duydum bunu

bende duyunca şasırmıştım kontrol etmiş evet ama görünüyormuş ya ben zarı dikiyorlar sanıyordım öyle değilmiş ip geçiyorlarmış vajina girisine zorlama olunca ip kopuyor ordanda kan akıyormuş dikme işlemi dedikleri buymuş, adamda o ipi görmüş çapraz ip geçirmişler

Diktirmekten baska caren yok ama hastanede degil sanırım ozel doktora gitmen lazım ayrıca dugunden birkacgun once yaptirman gerekiyor diye biliyorum. Burada cok fazla boyle konular var takip edebilirsin

Oradan anlaşılmaz ki ama :/ farklı şeyler var bildiğim de burada tasvip etmediğim olguya destek olamam ama erkekler akıllandı az biraz da olsa saf birine kapak atmanız lazım

adamda şeytanın taa kendisiymiş
kontrol etmek nerden aklına gelmiş
dikim işine pek güven olmuyo yani o zaman en iyisi konu sahibinin dediği gibi yapay zar mı oluyo:26:

Oradan anlaşılmaz ki ama :/ farklı şeyler var bildiğim de burada tasvip etmediğim olguya destek olamam ama erkekler akıllandı az biraz da olsa saf birine kapak atmanız lazım

bencede.... uzman biri anlar sadece diye biliyodum ben çok cahilim bu konularda:26:

Cnm dugunden birkacgun once diktir dikisler yeni oldg icin kaniomus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

adamda şeytanın taa kendisiymiş
kontrol etmek nerden aklına gelmiş
dikim işine pek güven olmuyo yani o zaman en iyisi konu sahibinin dediği gibi yapay zar mı oluyo:26:

yaşanmış bir durum anlattıgım yakın cevremızde demekki anlayan anlıyor , belki usta bır doktor yapınca anlaşılmaz , başka alternatif çok bazıları da ketçap sıkın diyor acısız olsun ama

yaşanmış bir durum anlattıgım yakın cevremızde demekki anlayan anlıyor , belki usta bır doktor yapınca anlaşılmaz , başka alternatif çok bazıları da ketçap sıkın diyor acısız olsun ama

Haha o fantaziye girmezmi ?

Evet, erkek bakir olmazsa bakire kız istemeye hakkı yok.
Kendi her haltı yiyip el değmemiş kız bekleyecek yani, bu mu normal olan?

Cnm eger nisanlin anlayisli degilse benim bildigim kizlik zarini dugune 3 gun kaladiktirmen gerekiyor cunku uzun sureli degil. Sonradan birbirini birakiyor diye duymustum ama istersen sen yine bir iyi arastir

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Evet, erkek bakir olmazsa bakire kız istemeye hakkı yok.
Kendi her haltı yiyip el değmemiş kız bekleyecek yani, bu mu normal olan?

İşte erkekten çok erkeği savunan bir bayan arkadaşımız. Şu durumda olmamızın en büyük sebebi de bu zaten. Kadının kendini düşünmemesi.

Geçmiş olsun kınamıyorum bir hata yapmışsın ama zaten düğününe 1 ay kala yapmışsın.neden düğününü beklemedinki bekaretini kanıtlamak için..Allah yardımcın olsun

haklısın ketçap kokabilir falan başka şeyler düşünelim en iyisi diktirmek ama pahalıda nasıl karşılıycak durumu varmı ki konu sahibinin. sıkıntılı.:26:

Yüzeysel olarak anlatcak kabul etmiyorsa yol orada bu kadar basit

ne diyeceğimi bilemedim fakat gelin ata binmiş ya nasip demiş sözü ne kadar doğru imiş.. İnşallah en az hasarla bu durumdan sıyrılıp kurtulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…