kontrol mü ilk kez duydum bunu
bende duyunca şasırmıştım kontrol etmiş evet ama görünüyormuş ya ben zarı dikiyorlar sanıyordım öyle değilmiş ip geçiyorlarmış vajina girisine zorlama olunca ip kopuyor ordanda kan akıyormuş dikme işlemi dedikleri buymuş, adamda o ipi görmüş çapraz ip geçirmişler
bende duyunca şasırmıştım kontrol etmiş evet ama görünüyormuş ya ben zarı dikiyorlar sanıyordım öyle değilmiş ip geçiyorlarmış vajina girisine zorlama olunca ip kopuyor ordanda kan akıyormuş dikme işlemi dedikleri buymuş, adamda o ipi görmüş çapraz ip geçirmişler
Oradan anlaşılmaz ki ama :/ farklı şeyler var bildiğim de burada tasvip etmediğim olguya destek olamam ama erkekler akıllandı az biraz da olsa saf birine kapak atmanız lazım
adamda şeytanın taa kendisiymiş
kontrol etmek nerden aklına gelmiş
dikim işine pek güven olmuyo yani o zaman en iyisi konu sahibinin dediği gibi yapay zar mı oluyo:26:
yaşanmış bir durum anlattıgım yakın cevremızde demekki anlayan anlıyor , belki usta bır doktor yapınca anlaşılmaz , başka alternatif çok bazıları da ketçap sıkın diyor acısız olsun ama
Cnm dugunden birkacgun once diktir dikisler yeni oldg icin kaniomus
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaşanmış bir durum anlattıgım yakın cevremızde demekki anlayan anlıyor , belki usta bır doktor yapınca anlaşılmaz , başka alternatif çok bazıları da ketçap sıkın diyor acısız olsun ama
Haha o fantaziye girmezmi ?
her sevgilimle sevişeyim ama kocama bakire gideyim bu ikiyüzlülük değil mi
erkek bakir olmasa bakire ile evlenmek istemeye hakkı yokmu o da mı siz karar vereceksiniz kişinin nası biriyle evlenme istemesi kendi tercihi değil mi
şu kızlık zarı dikimi bi yasaklansaydı iyiydi
bi ömürlük kocasını kandıran kadına herşey müstehak
selam ...bundan 1 sene önce nişanlımın bekaret baskısı yüzünden onunla birlikte oldum.yani beni deniyordu sürekli inanmıyodu bekaretime.bende ispatladım aklımca.zaten düğünede 1 ay vardı.ama düğünümüzün olacagı gün cıkan büyük sorunlar sonucu düğün olmadı ayrıldık.beni yarı yolda bıraktı anlayacagınız.Şimdi başka biri ile ciddi bi ilişim var cok seviyorum onu.ona söylemek isterdim bu durumu ama bu iş ile ilgili düşüncelerini ögrendiğim anda onu kaybetmekten korkup söyleyemedim.cünkü gercekten seviyorum onu....peki ben ne yapacagım gerdek gecemde? carsafa kanmı dökeyim yapay zarmı alayım ne yapayım.öyle caresizimki.öyle kinliyimki o insana.bendede hata var elbet .keşke o cahilliği yapmasaydım ama hicbirsey göründüğü gibi degil.ben ona inandım. Şimdi ise işin icinden cıkamıyorum ne olur bir fikir verin bi cözüm verin dalga gecmeyin ALLAH aşkına.
azık sıkılsa banyoda falan bence olur ya nıye olmasın gayet mantıklı :)
Evet, erkek bakir olmazsa bakire kız istemeye hakkı yok.
Kendi her haltı yiyip el değmemiş kız bekleyecek yani, bu mu normal olan?
Iyy yayok ya o çözüm olmaz asla
haklısın ketçap kokabilir falanbaşka şeyler düşünelim en iyisi diktirmek ama pahalıda nasıl karşılıycak durumu varmı ki konu sahibinin. sıkıntılı.:26:
Yüzeysel olarak anlatcak kabul etmiyorsa yol orada bu kadar basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?