Ne olur dalga gecmeden kınamadan yardım edin.

Haklısınızzz bende katılmıyorum dürüst ol falan bilmem ne laflarına.Dürüst olunca eline ne geçecek hiçbir erkek istemeyecek? yapmış bir hata hatası yüznden bir ömür yanlız mı kalacak saçmaaa

İşte paçayı kurtarma durumu oldukça biz bu haldeyiz

İlakki nişanlım evlencez demiştir ki kendi hayatı yaşar ama iki yüzlülüğe gerek yok. Sevdiğinle yaşamak kadar güzelimi var ?

Vallahi ben de bizim toplumumuz cozemedim. Gecen 100 yilda pekcok radikal degisiklik yasamamiza ragmen, kafalar hala ayni. Bizde mi bir gariplik var?

Kadinin bakire erkek istemek gibi bir hakki yok, bu hak sadece erkeklere ozel. Benim kizdigim sozde bakireler; operasyon geciren, her turlu deneyimi yasayip bakire kalan ve kandirma yoluna giden kadinlar. Onlar oldugu surece erkeklerin bu bekaret takintisi devam edecek. Bakire degilim nokta demek cok mu zor.

birlikte olup olmamandan ziyade bakire olduğunu ispatlamak için beraber olman tuhafıma gitti.. yani senin beyinsiz olduğunu iddia etse beynini göstermek için kafanı mı kesecektin?

yapacak birşey yok, karşı tarafı kandırıp kandırmamak sana kalmış.. ama hiçbir sırrın sonsuza kadar gizli kalmayacağına inanırım..

Saçma ki ne saçma. Aynen öyle. Çok farklı bir toplum olurduk. Bu forumdaki koca dertlerinin yüzde doksanı da olmazdı. Kadının bedeni üstünden gidiyor herşey hala. Kadın namusu, kadın bekareti, kadının orası burası açılmış. Erkekler için aynı şeyler var mı? Yok. O zaman bu demektir ki erkeklerin dayattığıbu durumu kadınlar kabulleniyor. Kendilerine mal gibi davranan erkekleri hala el üstünde tutup "ama ben onu çok seviyorum" diyebiliyor. Anlayın işte artık bu erkekler sizi insan olarak sevmiyor size değer vermiyor. Hala anlayamadıysanız da şikayet etmeyin durumunuzdan. Bu düzenin içinde ezilip gidin.

Benim çevremde evlenip mutlu mesut yaşayanlar var klasik yalan kandırmazsam evde kalıcam tam tersi dürüst olursan seni sen olduğun için evlenen kişiyle yaşarsın diğer türlü yarattığın sahte karaktere aşık olan insanla yaşarsın.

Burda aktif konulardan örneği var sözlüsünü kandıracakken hayatı altüst olmuş olan birinin.

Eskilerden de biri vardı sevgilisi dövüp eve kitlemişti polisi arayamıyor bile sonradan çıktı diktirmiş kandırmış

Bi insan bunları kendine nasıl layık görebilir ki ?

Bu sorunu yaşayan o kadar kadin var ki soylenenler, yorumlar da her seferinde birbirinin aynısı oluyor haliyle. Zaten ben "bekaretimi kendi istegimle kaybettim catir cutur sevistim anam şimdi ne yapacağımı bilmiyorum" diyen bir kadina hic rastlamadim. Hep erkek sucludur. Kadin erkegin kullanip attigi magdur rolundedir. Sebepler onemli degil. Kiminle yaptığın da onemli degil. Kendi isteginle sevistin ve bir karar vermiş oldun. Hayatimizi verdigimiz kararlar belirliyor. Bu kararlar bazen keske dedirtiyor bazen de iyi ki... Velhasili bir karar vermissiniz ve sonuc istediğiniz gibi olmayinca keske demişsiniz. O insanla evlenseydiniz keske diyeceğiniz konu bu olmazdi belki ama emin olun yine de derdiniz.

Kimse ask acisindan olmez. Ben olmedim ya da oldum yeniden dirildim bilemedim. Bir ay sonra dugunum var. Ne ben ondan gecmisimi gizledim ne de o benden. En ufak ayrintisina dek anlattik birbirimize. Bu benim ve esimin tercihiydi ki bana göre dogru olan da buydu. Hayatimi tanimadigim biriyle geçiremez ve beni tanimayan birine esim diyemezdim.

Bu mesele sadece bekaret meselesi degildir. Eslerin birbirini tanimasina engel olan bir yalandir. Elbetteki sevismek karakteri etkileyen bir seydir. Aksini iddia edeni freud'un kemiklerine havale ederim :)

Yani diyorum ki söylemeyip bir omur sizi tanımayan bir adama esim diyeceğinize, soyleyip gerekirse ask acisi cekin. Ben cektim tadına doyum olmadi lakin gecti.

En onemlisi de inancli iseniz sizi sadece Allah yargilayabilir. Ondan utanirsak kuldan utanmaya firsat olmaz zaten. Inancli degilseniz seçimleriniz sadece sizi ilgilendirir. Es adayiniz bakir degilse ve buna ragmen bekaret takintiliysa zaten ondan es olmaz.

Edit Akbayram: alti ay önce bakir olmayan bir herif bakire olan arkadaşımla evlendi. Sayet arkadasima "bakire misin" diye sorsaydi agzini gozunu kirar uzerine mayonez sikardim. Neyse ki sormadı.

Son düzenleme:
Hata kaldırmayan bir sistemde hata yaptım dersen seni asarlar. 2+2=4tür arkadaşım. Pembe bir ülkede yaşamıyoruz, dürüst ol diyorsunuz da sonu ne olacak acaba o işin? Yani illa da erkek arkadaşının bakire olduğu gibi pembe bir düşünceniz varsa da, konu sahibi ağzından laf alsın. Çok zor değil yani...

İşte paçayı kurtarma durumu oldukça biz bu haldeyiz

İlakki nişanlım evlencez demiştir ki kendi hayatı yaşar ama iki yüzlülüğe gerek yok. Sevdiğinle yaşamak kadar güzelimi var ?

Güzeli yokta canım benim, sonrasında erkek hiç bir sorumluluk almadan basıp gidebiliyor. Ortada kalakalıyorsun, o zaman görüyorsun güzeli.
Ve neden iki kişinin yaşadığı bir olayın tüm yükünü kadın çekiyor? Olay olduktan sonra arazi olmuş bak nişanlısı. Ve böyle çok örnek var.
Erkeklerde de var suç, onlar da yaşadıklarına sahip çıkmıyor. E biz neden şimdi bu kıza yaşadığına sahip çık diyoruz?
Ben demiyorum arkadaşım, çekme tek başına bu yükü.

bekaretini kanıtlamak için beraber olmak kadar aşağılayıcı bir işi nasıl kabul ettiniz?
gururu ve kendine güveni olan bir kadın bakire olduğunu da, bakire olmadığını da açık açık söyler.
ve buna karşıdakinin inanmasını bekler. doktor raporuna, bi damla kana güvenecek adam zaten sizinle değil zarınızla evleniyor.

Sonuna kadar katılıyorum söylediklerinizeeeee

bu çok iyiydi

Bakir erkek yoktur, karşısına sevisecek kiz çıkmayan ya da cebinde o ise ayiracak para olmayan erkek vardır.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dayak yiyor alenen ve hala seviyorum diyor. Bir de ben ters davrandım diyor.
Söylenecek çoook şey var, ama cidden bu erkeklere üzerimizdeki bunca hakkı veren yine biz kadınlarız. Böyle gelmiş böyle de gidiyor işte...
Dayak ye sus otur, aldatıl sus otur, bakire değilsin diye korkudan üç buçuk at... Ohooo boş ver canım, düzelmez bu.

Ne kadar kotu kadin biriyle yapinca napicam nasil soylicem diye ugrasir didinir, adam yapinca anlinin akiyla yaptim ben diye gezer hicte sorun olmaz. Adam sana ister soyler ister soylemez ama kadinsan mutlaka soylemek zorundasin!! Gunah bi tek kadinlara mi!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyi de kadınlar boyle diktirmeyle, biçtirmeyle saklamaya devam ettiği sürece erkekler de bakire kadınlarla evlendiğini sanacak.
toplumdaki tabu nasıl yıkılacak bu durumda?

Tatlım tek taraflı değil elbet bu ama şunu sorayım cinsellik yaşandı diye yaşadığın kişiye mecburmusun ileri de bir sorun oldu iki tarafta gidebilir ki. Nişandan dönmüş olmamış ne yapacaksın ya da sevgilin dövüyor ama cinsellik var diye kalacakmısın ?

Arada cinsellik var diye kimse kimseye ne mecbur ne kul ne köledir. İki bireyin ortak kararıdır bu.

nihali dikkatimi çekti yanlış anlama ama bütün bekaret konularında bu ahkamları kesiyorsun.
büyük konuşma başına gelir derler ya birgün diktirme forumuna yazacak olursan başka nikle gelme bozuşuruz
(şaka şaka )

iyi de kadınlar boyle diktirmeyle, biçtirmeyle saklamaya devam ettiği sürece erkekler de bakire kadınlarla evlendiğini sanacak.
toplumdaki tabu nasıl yıkılacak bu durumda?

Cevap veriyorum, yıkılmayacak. Neden mi? Çoğu ailede bakire olmayan gelin baba evine gönderildi canım.
Herkese korku hükmediyor. Korkunun da insana neler yaptırabileceğini ben anlatmayayım istersen. Önce şu öldürme, vurma, gebertme, namus cinayetleri bir kalksın, kadının can güvenliği kesinleşsin ondan sonra özgüveni olan kadın nesli yetişir. Ama hala kandırma çabasında olan, sorumsuz kadınlar olmayacak mı olacak elbet. Ama zamanla değişecek o da. Yani öyle umuyorum.
Ama şu durumda şu söylediklerimi halka açık yerlerde, teyzelerin, amcaların önünde söylesem beni yaka paça atarlar dışarı, bir de dayak yerim.
Ben bile dile getirmeye çekiniyorum

Canım ben kadının ezilmesine karşıyım ki hele iki yüzlüler yok mu aman aman sen şaka yapıyon da ciddi ciddi mesaj atıp sana ne karıştırma ortalığı konumu diyen de var :) Ayrıca hiç işim olmaz diktirmeyle ayol o paraya evime eşya alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…