Bence de kızlık zarına göre eş seçen bir erkeğe her şey müstehaktır, katılıyorum.
Erkek her moku yesin, kadına gelince dur orada! Yok canım
Ama hiç bir Türk erkeğinin konuşmayla falan anlayacağını sanmıyorum. Hepsinin kafa yapısı aynı, bana genelleme falan demeyin. Hepsi bal gibi de kızlık zarı meraklısı
O yüzdne ya ses etmeden ayrılacak, ya da diktirecek. Başka yol yok, ben pembe gözlükleri çıkaralı çok oldu da ondan öyle konuşuyorum yanlış anlaşılmasın, gerçekçiyim.
Ona ben de katılıyorum. Kimse bakireliğini ispat edecek diye bir erkekle birlikte olmaz. 14 yaşındaki ergene bile sorsan, buna evet demez. Kaldı ki nişanlanacak kadar büyükmüş. Yaptıysa bile nişanlıyım diye rahat davranmıştır
Canım kızlar istedikleri kadar eve erkek atsınlar, her kesimde en elitinde bile var bu zar sorunu. Yani el mahkum o da paçayı kurtarmaya çalışıyor.
Vallahi ben de bizim toplumumuz cozemedim. Gecen 100 yilda pekcok radikal degisiklik yasamamiza ragmen, kafalar hala ayni. Bizde mi bir gariplik var?
Ok. Ben de sizin takma isminizden hoslanmadim. :)
Ya bilemiyorum, bekaret yüzünden insan öldürüldü bu ülkede.
Bu kadar saçma şey mi olur ya?
Bu kadar mı aklımız bekarette? Başka derdimiz yok mu bizim?
Bu çabayı, bu özveriyi başka alanlara yönlendirseydik birşey olurdu belki bizden
Haklısınızzz bende katılmıyorum dürüst ol falan bilmem ne laflarına.Dürüst olunca eline ne geçecek hiçbir erkek istemeyecek? yapmış bir hata hatası yüznden bir ömür yanlız mı kalacak saçmaaa
Hata kaldırmayan bir sistemde hata yaptım dersen seni asarlar. 2+2=4tür arkadaşım. Pembe bir ülkede yaşamıyoruz, dürüst ol diyorsunuz da sonu ne olacak acaba o işin? Yani illa da erkek arkadaşının bakire olduğu gibi pembe bir düşünceniz varsa da, konu sahibi ağzından laf alsın. Çok zor değil yani...
Haklısınızzz bende katılmıyorum dürüst ol falan bilmem ne laflarına.Dürüst olunca eline ne geçecek hiçbir erkek istemeyecek? yapmış bir hata hatası yüznden bir ömür yanlız mı kalacak saçmaaa
İşte paçayı kurtarma durumu oldukça biz bu haldeyiz
İlakki nişanlım evlencez demiştir ki kendi hayatı yaşar ama iki yüzlülüğe gerek yok. Sevdiğinle yaşamak kadar güzelimi var ?
Tanrı aşkına Türkiye'de hangi erkek evlenene kadar kendini eşine saklıyor ki? Varsa bile çok azdır.
Hepsindeki zihniyet aynı, aynı, aynı! Hem pastam dursun, hem karnım doysun. Yok arkadaşım öyle üç kuruşa beş köfte!
Ne demişler aldatırsan aldanırsın.
Sorsan hepsine eğlendim onlarla, senle evleneceğim der. Ulan sen kimsin ki kadınları eğlenecek, evlenecek diye sınıflandırıyorsun?
Evlenmeden önce her haltı yer, evlenince uslanır. Bu da bir çok kadına lütuf gibi gelir. Saf bacım zaten olması gereken o! Sen evlenene kadar bile EĞLENMEDİN!
Karı koca kavga eder, aileler hep şunu der, bak aynen aktarıyorum: "Aman kızım KARI KIZI yok, içkisi yok, kumarı yok." Ulan tabi ki olmayacak, bir de olsun mu? Ben git gide sinirleniyorum, ban yemeden sussam iyi olacak
birlikte olup olmamandan ziyade bakire olduğunu ispatlamak için beraber olman tuhafıma gitti.. yani senin beyinsiz olduğunu iddia etse beynini göstermek için kafanı mı kesecektin?
yapacak birşey yok, karşı tarafı kandırıp kandırmamak sana kalmış.. ama hiçbir sırrın sonsuza kadar gizli kalmayacağına inanırım..
Saçma ki ne saçma. Aynen öyle. Çok farklı bir toplum olurduk. Bu forumdaki koca dertlerinin yüzde doksanı da olmazdı. Kadının bedeni üstünden gidiyor herşey hala. Kadın namusu, kadın bekareti, kadının orası burası açılmış. Erkekler için aynı şeyler var mı? Yok. O zaman bu demektir ki erkeklerin dayattığıbu durumu kadınlar kabulleniyor. Kendilerine mal gibi davranan erkekleri hala el üstünde tutup "ama ben onu çok seviyorum" diyebiliyor. Anlayın işte artık bu erkekler sizi insan olarak sevmiyor size değer vermiyor. Hala anlayamadıysanız da şikayet etmeyin durumunuzdan. Bu düzenin içinde ezilip gidin.
Hata kaldırmayan bir sistemde hata yaptım dersen seni asarlar. 2+2=4tür arkadaşım. Pembe bir ülkede yaşamıyoruz, dürüst ol diyorsunuz da sonu ne olacak acaba o işin? Yani illa da erkek arkadaşının bakire olduğu gibi pembe bir düşünceniz varsa da, konu sahibi ağzından laf alsın. Çok zor değil yani...
Güzeli yokta canım benim, sonrasında erkek hiç bir sorumluluk almadan basıp gidebiliyor. Ortada kalakalıyorsun, o zaman görüyorsun güzeli.
Ve neden iki kişinin yaşadığı bir olayın tüm yükünü kadın çekiyor? Olay olduktan sonra arazi olmuş bak nişanlısı. Ve böyle çok örnek var.
Erkeklerde de var suç, onlar da yaşadıklarına sahip çıkmıyor. E biz neden şimdi bu kıza yaşadığına sahip çık diyoruz?
Ben demiyorum arkadaşım, çekme tek başına bu yükü.
Güzeli yokta canım benim, sonrasında erkek hiç bir sorumluluk almadan basıp gidebiliyor. Ortada kalakalıyorsun, o zaman görüyorsun güzeli.
Ve neden iki kişinin yaşadığı bir olayın tüm yükünü kadın çekiyor? Olay olduktan sonra arazi olmuş bak nişanlısı. Ve böyle çok örnek var.
Erkeklerde de var suç, onlar da yaşadıklarına sahip çıkmıyor. E biz neden şimdi bu kıza yaşadığına sahip çık diyoruz?
Ben demiyorum arkadaşım, çekme tek başına bu yükü.
Tatlım tek taraflı değil elbet bu ama şunu sorayım cinsellik yaşandı diye yaşadığın kişiye mecburmusun ileri de bir sorun oldu iki tarafta gidebilir ki. Nişandan dönmüş olmamış ne yapacaksın ya da sevgilin dövüyor ama cinsellik var diye kalacakmısın ?
Arada cinsellik var diye kimse kimseye ne mecbur ne kul ne köledir. İki bireyin ortak kararıdır bu.
iyi de kadınlar boyle diktirmeyle, biçtirmeyle saklamaya devam ettiği sürece erkekler de bakire kadınlarla evlendiğini sanacak.
toplumdaki tabu nasıl yıkılacak bu durumda?
nihali dikkatimi çekti yanlış anlama ama bütün bekaret konularında bu ahkamları kesiyorsun.
büyük konuşma başına gelir derler ya birgün diktirme forumuna yazacak olursan başka nikle gelme bozuşuruz
(şaka şaka)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?