- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
tamam bakacam pek bi yer bilmiyorum ama araştıracamGazete satan yerlerde var
Ayın başında çıkıyor
Biz marketten alıyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam bakacam pek bi yer bilmiyorum ama araştıracamGazete satan yerlerde var
Ayın başında çıkıyor
Biz marketten alıyoruz
tamam bakacam inşaallah en kısa zamandakonyada kulenin karsisinda oyuncak toptancilari var ordan bulabilirsin oyuncak perakendeye marketlere gore ucuz olur orasi
ben degil eşim yaptı hemde yapma diye kavga etmeme ragmen neyse haklısınız ben sadece tecrübeli annelerden fikir almak ve ucuz oyuncak satan yerler var mı yada kullanmadıkları oyuncaklar var mı diye fikir alışverişi yapmak için konu açtım ve malesef herkesin kocası karısını dinlemiyor ben dinletemiyorum en azından yinede sagolunbiraz eleştirmiş gibi olucam ama net paketi yapacağınız para ile oyuncak alabilirsiniz bence
ben degil eşim yaptı hemde yapma diye kavga etmeme ragmen neyse haklısınız ben sadece tecrübeli annelerden fikir almak ve ucuz oyuncak satan yerler var mı yada kullanmadıkları oyuncaklar var mı diye fikir alışverişi yapmak için konu açtım ve malesef herkesin kocası karısını dinlemiyor ben dinletemiyorum en azından yinede sagolun
baktım ama karışık geldiYok ya iyidir internet evde.. Doğru kullanıldığında çok faydalı, ayrıca kafa dağıtır. :)
Buradaki bölüme baktınız mı ?
benim kizim o oyun sayesinde rwnkleri sekilleri falan ogrendi. faydaliminikler ögreniyor diye bi oyun var onu oynuyor
yakınımızda park yok pazar ucuz ama güvenip alamadımParka götürebilirsiniz. Hem şimdi hangi çocuk oyuncakla oynuyor? Bizim zamanımızdaydı o. Alacaksanız da sakın pazardan almayın kansorejen etkili çin malı oyuncaklar mâlum.. Dedigim gibi en iyisi park. Hem arkadaş da edinir sosyalleşir
konyada rampali carsi var alaadinin orda iceride sorarsaniz kolayca gidilecek bi yer cokda uygun kitaplar etkinlik kitaplari irtasiye malzemeleri bulunabilir. ayrica oyuncak icinde toptancilar carsisi var kulenin arkasinda orayi dolasin derim disariya göre cok daha ucuztamam bakacam pek bi yer bilmiyorum ama araştıracam
mevlana nın oraya yakınımKonya'nin tam olarak neresindesiniz?
tamam bi gün görümcem den rica ederim beraber gideriz konyadayım ama ne nerede hiç bilmemkonyada rampali carsi var alaadinin orda iceride sorarsaniz kolayca gidilecek bi yer cokda uygun kitaplar etkinlik kitaplari irtasiye malzemeleri bulunabilir. ayrica oyuncak icinde toptancilar carsisi var kulenin arkasinda orayi dolasin derim disariya göre cok daha ucuz