(ne olur eleştırecekseniz yorum yazmayın )çok çekiniyorum ama...

konyada kulenin karsisinda oyuncak toptancilari var ordan bulabilirsin oyuncak perakendeye marketlere gore ucuz olur orasi

bence egitici oyuncak adiyla gecen oyuncaklar albenisiyle bi sureligne yani 15 gun kadar ilgisini belki cekiyor cocuklarin :KK43:
bence hic uzulmeyin almaya gucunuz yetmiyor diye,cunku gercekten cok gerekli degiller..
arkadaslar bloglar onermis,oralara bi gozatin..

biraz eleştirmiş gibi olucam ama net paketi yapacağınız para ile oyuncak alabilirsiniz bence

biraz eleştirmiş gibi olucam ama net paketi yapacağınız para ile oyuncak alabilirsiniz bence
ben degil eşim yaptı hemde yapma diye kavga etmeme ragmen neyse haklısınız ben sadece tecrübeli annelerden fikir almak ve ucuz oyuncak satan yerler var mı yada kullanmadıkları oyuncaklar var mı diye fikir alışverişi yapmak için konu açtım ve malesef herkesin kocası karısını dinlemiyor ben dinletemiyorum en azından yinede sagolun

Parka götürebilirsiniz. Hem şimdi hangi çocuk oyuncakla oynuyor? Bizim zamanımızdaydı o. Alacaksanız da sakın pazardan almayın kansorejen etkili çin malı oyuncaklar mâlum.. Dedigim gibi en iyisi park. Hem arkadaş da edinir sosyalleşir

Canım benim illa oyuncak alman şart mı? Yap undan suyla hamur al sana dogal oyun hamuru biraz içine yag koy ki ellerine yapışmasın...patatesten baskı yapın mesela...bahçeye, parka gidin çamur oynatın mesela...parka çıkarın sık sık orada toplulukla oynasın mesela... evde saklanbaç oynayın mesela...var oglu var yani...tv seyrettirerek cocuga en büyük kötülügü yapıyorsunuz...illa oyuncak mı olacak canım aktivite yapmak istedikten sonra dolu var yani.

Hiçbirşey yapamıyorsanız bile çıkarın dışarı toprakla oynasın bari...

Bakın ben ogluma oyuncak alıyorum hatta aldırıyor kendisi gel gör ki cocuk sokakta yürürken kücük kücük dal parcalarını toplayıp onlarla oyun kuruyor. Mesela bugün kırtasiyeden 1,5 tl ye ucuz bildiginiz kil aldım oglum bayıldı bayıldı...her yeri batırdık ama olsun yıkandık temizlendik...

Maddi imkansızlar icinde bile cocugun icin bu kadar endiseli ve ilgili olman takdir edilesi. Devlet anaokullarına yayınevleri her sene basında tanıtıcı set, ornek yayınlar vs gonderir. Yakın bi okula gidip ogretmenden rica etseniz size elinde olan fazla dokumanı, kitabı vs verir diye dusunuyorum. Bence bi deneyin. Cocuklara oyuncaktan ziyade enerjisini bosaltacagı aktiviteler, kosmaydı hoplamaydı zıplamaydı bir de temel bazı seyler bagcık baglama dugme ilikleme gibi beceriler saglamak cok daha iyi diye dusunuyorum. İnternetten sesli hikayeler sinletmeniz cizgi film izlemesinden daha iyi olur. Sonra hikayeyle ilgili sorular sorarsınız.

ben degil eşim yaptı hemde yapma diye kavga etmeme ragmen neyse haklısınız ben sadece tecrübeli annelerden fikir almak ve ucuz oyuncak satan yerler var mı yada kullanmadıkları oyuncaklar var mı diye fikir alışverişi yapmak için konu açtım ve malesef herkesin kocası karısını dinlemiyor ben dinletemiyorum en azından yinede sagolun

Yok ya iyidir internet evde.. Doğru kullanıldığında çok faydalı, ayrıca kafa dağıtır. :)

Buradaki bölüme baktınız mı ?

Yok ya iyidir internet evde.. Doğru kullanıldığında çok faydalı, ayrıca kafa dağıtır. :)

Buradaki bölüme baktınız mı ?
baktım ama karışık geldi

Zaten şu aşamada ikinci çocuk düşünürseniz düşüncesiz ebeveynler olursunuz.
Çocuklar oyuncaklardan çabuk sıkılırlar.
Patates baskısı ve evde hamur yapıp oynamayı önermiş bir arkadaş çok mantıklı.
Bol bol boyama kitapları alın ucuz zaten, kağıttan uçak yapın vs.
Hepimiz birilerinin eski oyuncaklarıyla büyüdük zaten, çok da eksiklik değil buraya konu açacak kadar diye düşünüyorum.

Merakli minik ve bilim cocuk hic acilmamis 8-9 tane yollayabilirim.ozelden adres atarsan.

Benim 16 aylık oğlum da mandal ve renkli silikon mutfak araç gereçlerinin hastası. Dikkatini çekecek şekilde kullanırsanız evdeki her araç gereç müthiş eğitici bir oyun aracına dönüşebilir. Pet şişelere bakliyat koyabilirsiniz, yemek yapımına yardım ettirebilirsiniz, benim fasülye kırmada en büyük yardımcım oğlumdur, eski küçük kumaş parçalarını kesip renk çalışması yapabilirsiniz, buğday nişastasını suyla karıştırıp doku çalışması yapabilirsiniz, patates baskı boyama yapabilirsiniz vs vs şimdilik bile aklıma bunlar geliverdi. Siz yerer ki çocuğunuzla vakit geçirmek isteyin evde bissürü araç bulunur

Parka götürebilirsiniz. Hem şimdi hangi çocuk oyuncakla oynuyor? Bizim zamanımızdaydı o. Alacaksanız da sakın pazardan almayın kansorejen etkili çin malı oyuncaklar mâlum.. Dedigim gibi en iyisi park. Hem arkadaş da edinir sosyalleşir
yakınımızda park yok pazar ucuz ama güvenip alamadım

tamam bakacam pek bi yer bilmiyorum ama araştıracam
konyada rampali carsi var alaadinin orda iceride sorarsaniz kolayca gidilecek bi yer cokda uygun kitaplar etkinlik kitaplari irtasiye malzemeleri bulunabilir. ayrica oyuncak icinde toptancilar carsisi var kulenin arkasinda orayi dolasin derim disariya göre cok daha ucuz

konyada rampali carsi var alaadinin orda iceride sorarsaniz kolayca gidilecek bi yer cokda uygun kitaplar etkinlik kitaplari irtasiye malzemeleri bulunabilir. ayrica oyuncak icinde toptancilar carsisi var kulenin arkasinda orayi dolasin derim disariya göre cok daha ucuz
tamam bi gün görümcem den rica ederim beraber gideriz konyadayım ama ne nerede hiç bilmem

Back
X