- 20 Mayıs 2015
- 24
- 5
- 86
- Konu Sahibi Batmanlimovik
-
yapamazsın. Ayrıl. Evlendikten sonra ikinizide huzursuz edersin.yapamam bn öyle düşünüyorum ama beni dinlemedi 5 sene çıktık dinlemesi lazımdı benim görüşüme sayg duymadı
ayrılmıyo da hakka girersin ah alırsın bırakamazsın diyo dedimde tamam sen bana saygı duymadın ama ben sana saygı duycam ben 2mizi mutsuz ederim ilerde dedim
hayatta büyük konusmamak lazım...kızlar bana yardım edinn benim 5 senelik bi sevgilim var vee senlerden beri ben askerle polisle evlenemem dedm çünkü ben ailemden uzakta yaşamak istemiyorum hemde doğuda çalışma imkanım çok az özel sektörde. asker olma olma dedim gitti astsubay oldu şu an eğitimde siz olsanız ne yapardınız bana akıl verin beni bırakırsan hakka girersin diyo bende sen hakka girersin ben zaten gitme gidersen ben olmam dedim gitti asker eşleri zormu yapabilirmiyim karacı astsubay
karacı astsubay sevgilim bunlaın çalışma alanları nasıl bilginiz varmııNiye günah olsun.
Hem siz hep söylemişsiniz istemediğinizi buna rağmen gitmiş asker olmuş. Günahsa ona günah.
Ayrılın veya ayrılmayın diyemem.
Ben kendim de bu mesleklerin içindeyim, zor ama ayrı bir manevi havası da var. Ben öyle düşünüyorum en azından.
Gurbetlik zor, beklemek zor, canımız ağzımızda yaşamak zor.
Ama Allahıma emanet hepsi.
Sevginiz varsa aileler onaylıyorsa, hayata aynı bakıyor anlaşıyorsanız bozmayın bu ilişkiyi.
Yapamam derseniz bitirin, karar sizin.
Kuzenim karacı astsubay.karacı astsubay sevgilim bunlaın çalışma alanları nasıl bilginiz varmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?