- 21 Mart 2016
- 1.705
- 2.315
- 133
- Konu Sahibi Batmanlimovik
-
yapamam bn öyle düşünüyorum ama beni dinlemedi 5 sene çıktık dinlemesi lazımdı benim görüşüme sayg duymadı
kızlar 5 senelik sevgilim öyle bi anda bitmiyor illa olcam diye bşey yok diyo belki zorlanırm yapmam şu an eğitimdeyim falan diyo ay inanın 1 aydır zor durumdayım cidden bıraksam günaha girermiyim
ne astsubayı canım karacı mıı ?Benim babam astsubay emeklisi yıllarca babaannemle anneannemden ayrı yaşadık zor olmuyor mu oluyor ben sürekli okul değiştirdim yeni ortamlara alısırken çok zorlandım ama şu açıdan bakınca annem babam çok huzurluydular. Ama babaannem ve anneannemle bir araya gelince sürekli annemle babamın arası bozulurdu tartısırlardı anneleri yüzünden.Ama güzel yıllardı bence huzurluydu. Gelelim sizin konunuza eğer erkek arkadaşını seviyorsan ve ciddi düşünüyorsanız ayrılmayın bence bu ayrılma sebebi olmamalı çünkü cidden gerçek sevgiyi bulmak karşılıklı yaşamak bu sevgiyi zor ama eğer sen sevmiyorsan istemiyorsan bu uzak yaşama konusu sadece bahanen olur.
Yok hava astsubayı canımne astsubayı canım karacı mıı ?
Hemen ayrılın o zamanayrılmıyo da hakka girersin ah alırsın bırakamazsın diyo dedimde tamam sen bana saygı duymadın ama ben sana saygı duycam ben 2mizi mutsuz ederim ilerde dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?