ne olur herkes fikir versin :(

Üç yılda bir ev taşıyorlar sanırım onlar. Artı belki uzun yıllar doğuda kalacaksınız. Size de soran yok. Eh, ayrılmak haktır tabii...

Ya her ne olursa olsun ayrilirsan hakka girersin falan nedir yahu ??
Bu nasıl bir arabeskliktir?
Insanlar artık aşık olmayabilirler ne bileyim bi ton şey olabilir herkes ayrılabilir hak hukuk meselesi değil ki bu.

Eğer başka çaresi yoktu işsiz kaldı gitti asker oldu dersen belki bi nebze hak verebilirim sevgiline.
Ancak öylesine gittiyse üstelik sana rağmen gittiyse çok büyük ayıp etmiş 5 yılı yok saymış.
Üstelik hala diyormuş ki şu an eğitim alıyorum belki asker olmam şaka mı bu resmen oyaliyor seni.

Bende asker esiyim asla evlenmek demiştim askerle polisle ama kısmet ışte rabbim nasip etti yaprsin canim seviyorsan 1 yılı geçti biz evleneli rabbime şükür çok iyi esim anlaşıyoruz iside iyi canlari sag son sende calisirsin doğu artık eskisi gibi değil bizde öbür ay tayine gidiyoruz rabbim hayirlisini versin sizin icinde

Kendini dinle seviyorsan devam edersin. Bende su an yurt dısına gelin geldim mesela. Sükür eşim yanımda olduktan sonra her yere giderim.

O senin gunahina girmesin de...
Ailenden ayrilmak istemiyorsan ayrilma. Surekli tasinacaksin, esin gece nobete kalacak evde tek kalacaksin vs.
Herkesin harci degil. Hele ailemden uzaga gidemem diyorsan,

Gitme. Sonra gercekten zorlanirsin depresyona girersin.

Neden hakka giriyomuşsunuz anlamadım. Hayırlısı olsun hakkınızda ayrıl ya da devam et diyemiyorum. Ikisi de zor gibi

Ben ben olarak sıkıntı yapmazdım. Ama siz siz olarak ne şartlarda yaşayacaksınız , is imkânınız olacak mı doğuda vs hepsi etkili bunların. Umarım ikiniz için de en doğru kararı verirsiniz

Benim babam astsubay emeklisi yıllarca babaannemle anneannemden ayrı yaşadık zor olmuyor mu oluyor ben sürekli okul değiştirdim yeni ortamlara alısırken çok zorlandım ama şu açıdan bakınca annem babam çok huzurluydular. Ama babaannem ve anneannemle bir araya gelince sürekli annemle babamın arası bozulurdu tartısırlardı anneleri yüzünden.Ama güzel yıllardı bence huzurluydu. Gelelim sizin konunuza eğer erkek arkadaşını seviyorsan ve ciddi düşünüyorsanız ayrılmayın bence bu ayrılma sebebi olmamalı çünkü cidden gerçek sevgiyi bulmak karşılıklı yaşamak bu sevgiyi zor ama eğer sen sevmiyorsan istemiyorsan bu uzak yaşama konusu sadece bahanen olur.

yapamam bn öyle düşünüyorum ama beni dinlemedi 5 sene çıktık dinlemesi lazımdı benim görüşüme sayg duymadı

Oldu canım saygı duysaymış madem. Bastan belirtmissin istemediğini sonuçta. İster devam et ister etme ama ahın arkasına sığınmasın saçma

kızlar 5 senelik sevgilim öyle bi anda bitmiyor illa olcam diye bşey yok diyo belki zorlanırm yapmam şu an eğitimdeyim falan diyo ay inanın 1 aydır zor durumdayım cidden bıraksam günaha girermiyim

Niye giresin ki baştan söylemişsin zaten, kandırmamışsın ki.

Olay fedakarlıkta bitiyorsa o yapsaymış madem fedakarlığı. Hep kadın mı fedakar olmak zorunda

ne astsubayı canım karacı mıı ?

ayrılmıyo da hakka girersin ah alırsın bırakamazsın diyo dedimde tamam sen bana saygı duymadın ama ben sana saygı duycam ben 2mizi mutsuz ederim ilerde dedim
Hemen ayrılın o zaman
Çünkü böyle bir birlikteliğe sabır lazım,gerçek sevgi lazım,aşk lazım,saygı lazım,fedakarlık lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…