- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi Batmanlimovik
-
güzel yazmışsınzda fedakarlık tek taraflı olmaz benimde mesleğim var mühendisim devlette değilim özel sektördeyim onun gittiği yerlerde ben çalışamayacam . yaşadığımız yerde evi arabası vardı ikimizde burda çalısır geçinirdik en azından bende evde oturup bunalıma girmezdim o bu mesleği seçince bn hep evde oturcam alışıkta değilim çok yüksek maaslarda yok kira vercez yani bana mantıksız geldi bu yapığı devlette çalışıyo olsam gderdim düşünmezdm ama oda bi iş yaptıysada benide düşünmek zorundayduSana dicekbisey bulamiyorum ama yinede dicem
Bak simdi sen 5 senedir berabersin seviyosun onca yil gecirdigine gore
Neymis aileden uzak olmak istemiyomusun e iyide sen evlenince bi aile kurcaksin esinin isi gucu ekmegi nerdeyse orda yasayacaksin belki baska biriylede evlensen memmur olsa misal tayini cikcak belki gitmicen mi o zaman aileni birakip
Evlilik fedakarlik demek birlikte YENI bi aile kurman demek onceliklerinin bi nevi degismesi demek onu bi deyim
Diger asker polis mevzusuna gelince
Bende esimle 4 sene sevgilik doneminden sonra evlendim ve onunda vardi asker olma plani ben saygi duydum olsa giderdim velhasil olamadi memur oldu ama eger olsaydida oni birakmazdim destek olurdum hersey hayal ettigin sekilde gelismez bazen eger varsa bi sevdigin anlastigina inandigin ondan vazgecmemek gerek senin dedigini yapip he hos deyince herkes sever ama kendi istediginin pesinden gitmis bunun icin terketmek olmaz benceee tabi ..
Ben olsam destek olurdum ama sunuda deyim cok seviyosan seviliyosan gecerli bu dediklerim
E adamin senin fikrini almadan boyle bisey yapmasi yanlis ama cok seviyo olsam sirf bu sebepten ayrilamazdim bengüzel yazmışsınzda fedakarlık tek taraflı olmaz benimde mesleğim var mühendisim devlette değilim özel sektördeyim onun gittiği yerlerde ben çalışamayacam . yaşadığımız yerde evi arabası vardı ikimizde burda çalısır geçinirdik en azından bende evde oturup bunalıma girmezdim o bu mesleği seçince bn hep evde oturcam alışıkta değilim çok yüksek maaslarda yok kira vercez yani bana mantıksız geldi bu yapığı devlette çalışıyo olsam gderdim düşünmezdm ama oda bi iş yaptıysada benide düşünmek zorundaydu
aile konusuna gelincede belkide bana ihtiyacları var bilemezsiniz ?
İyi de o sizin düşünceniz.Sana dicekbisey bulamiyorum ama yinede dicem
Bak simdi sen 5 senedir berabersin seviyosun onca yil gecirdigine gore
Neymis aileden uzak olmak istemiyomusun e iyide sen evlenince bi aile kurcaksin esinin isi gucu ekmegi nerdeyse orda yasayacaksin belki baska biriylede evlensen memmur olsa misal tayini cikcak belki gitmicen mi o zaman aileni birakip
Evlilik fedakarlik demek birlikte YENI bi aile kurman demek onceliklerinin bi nevi degismesi demek onu bi deyim
Diger asker polis mevzusuna gelince
Bende esimle 4 sene sevgilik doneminden sonra evlendim ve onunda vardi asker olma plani ben saygi duydum olsa giderdim velhasil olamadi memur oldu ama eger olsaydida oni birakmazdim destek olurdum hersey hayal ettigin sekilde gelismez bazen eger varsa bi sevdigin anlastigina inandigin ondan vazgecmemek gerek senin dedigini yapip he hos deyince herkes sever ama kendi istediginin pesinden gitmis bunun icin terketmek olmaz benceee tabi ..
Ben olsam destek olurdum ama sunuda deyim cok seviyosan seviliyosan gecerli bu dediklerim
E tabimi sadece benim dusuncem herkesin oncelikleri farkli olabilir ben olsam diye dusunup yazdim benİyi de o sizin düşünceniz.
Sırf seviyor diye neden bunu yapsın ki? Hadi asker olduğunu bilerek başlasa neyse ama öyle değil. Ayrıca ailesinden uzakta olmak istememesi gayet doğal. Sırf seviyor diye uzak memlekete gidip mesleğini yapamayacaksa bu ilişkisini ilerde evliliğini de etkiler yani sağlıksız.
Oyhh öldüm gulmekten .Kiz millet bulsamda evlensem diye ariyor. Sende buldun da bunumsuyormusun :)))kızlar bana yardım edinn benim 5 senelik bi sevgilim var vee senlerden beri ben askerle polisle evlenemem dedm çünkü ben ailemden uzakta yaşamak istemiyorum hemde doğuda çalışma imkanım çok az özel sektörde. asker olma olma dedim gitti astsubay oldu şu an eğitimde siz olsanız ne yapardınız bana akıl verin beni bırakırsan hakka girersin diyo bende sen hakka girersin ben zaten gitme gidersen ben olmam dedim gitti asker eşleri zormu yapabilirmiyim karacı astsubay
Helal size ayni fikirdeyim. Benimde oglum bu isin icinde. Ellerini sallasalar ellisi diye dusunuyorum:))Niye günah olsun.
Hem siz hep söylemişsiniz istemediğinizi buna rağmen gitmiş asker olmuş. Günahsa ona günah.
Ayrılın veya ayrılmayın diyemem.
Ben kendim de bu mesleklerin içindeyim, zor ama ayrı bir manevi havası da var. Ben öyle düşünüyorum en azından.
Gurbetlik zor, beklemek zor, canımız ağzımızda yaşamak zor.
Ama Allahıma emanet hepsi.
Sevginiz varsa aileler onaylıyorsa, hayata aynı bakıyor anlaşıyorsanız bozmayın bu ilişkiyi.
Yapamam derseniz bitirin, karar sizin.
Helal size ayni fikirdeyim. Benimde oglum bu isin icinde. Ellerini sallasalar ellisi diye dusunuyorum:))
Aminnn. Butun polislerimizi askerlerimizi Allah korusun.
Allah yardımcısı olsun oğlunuzun da, ayağına taş değdirmesin inşallah.
Amiin amiin, hepsini inşallah.Aminnn. Butun polislerimizi askerlerimizi Allah korusun.
ayrılmıyo da hakka girersin ah alırsın bırakamazsın diyo dedimde tamam sen bana saygı duymadın ama ben sana saygı duycam ben 2mizi mutsuz ederim ilerde dedim
ayyy. genzim yandı...Benim babam polis,biz sark gorevindeyken ben 9 yasindaydim,yasadiklarimi hala unutamiyorum,surekli catisma oluyordu.
Babamin yuzunu pek goremiyorduk,babam eve boyumdan buyuk silahlarla gogsune dizili mermilerle geliyordu yemek yiyip bizi acele acele sevip pusuya gidiyordu.
Annem hep agliyordu,catisma oldugunda bizi alip siginak denen yere goturup bekletiyorlardi guvenlik acisindan.
Boyle bir korkun varsa yapamazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?