bende benzerlerini yaşadım. Tek iyi yönü şu oldu, Bir daha aynısını yapmamaya çalıştım çok dikkatli davrandım, vesair.Size basit gelebilir ama kendimi berbat hissediyorum. 10 aylik kizim var ve hep sekizde uyuturum. Bugün saati geldi diyip götürdüm yatagina, uyumadi. Bekledim, sinirlendim, kizdim cünkü uyumasi lazimdi. Hep bu saatte uyuturum. Bagirdi da bagirdi o da bana kizdi =(. Bir saatimizi böyle yatakta bagirarak gecirdik, o ayaga kalkti ben sinirle tekrar yatirdim. Kendimi berbat hissediyorum gercekten. Sonunda uyudu ve salona gectim. Acaba kac dakikadir yatakta ugrastik diye saate bir baktim daha saat yeni sekiz olmus. Cocugumu zorla yedide yatirmisim ve mamasini yemedi neden yemedi sinirlendim ama üszerine gitmedim megersem saati gelmemis daha acikmamis bile. Mamasini yer yatirirdim. Bir saattir cocugum ne cile cekti benden. Kendimi berbat hissediyorum gercekten. Kalbim atiyor. Ben ne kadar kötü bir anneyim. Aglamamak icin zor tutuyorum. Kizimi kaldirip öpüp özür dileyesim var ama uyudu yapamam da. Bagrima basasim var onu aglattigim icin cok pismanim. Anneler bana yürek verin biraz kmileri icin cok basit gelebilir ama benim gibi hissedenler bana destek olun ne olu. Yoksa bu geceyi atlatmam mümkün degil. Kalbim carpmaya basladi panik atagim sanelerdir gelmemisti su an kriz esiginde hissediyorum kendimi.
aklınıza kazlar geldi.... ama geldiğiyle kaldı değil mi ? yapmadınız öyle bişey ?Aynı şeyi bende yemek yedirirken yaşadım diş Çıkarma zamanıydı çok iştahsızdı ye yemek yiyor ne süt içiyordu
Oturdum mama sandalyesine ve bir âlimle ağzını tutup bir elimle zorla yedirmeye çalıştım yemedi ağlAdı midesi bulandı bıraktım sonra birden aklıma zorla yemek yedirilen kazlar geldi ciğerleri Yağlı olsun diye boğazlarına jortum takılıp beslenen kazlar o anda kendimden nefret ettim bende çAresiz başladım ağlamaya ...
Geçiyormuş o günler
Şimdilerde de inek sütüne geçmekte zorluk çekiyoruz içmek istemiyor biberonu lıkır lıkır Çeken oğlum Ağzına sürmüyor belki geçecek alışacak ama ben ona hep kızdığımı hatırlayacağım sabretmeye çalışıyorum ama yok iç hafta kalmış doğuma sinirler o Biçim yıpranmışRabbim tüm annelerin yar be yardımcısı olsun bu kutsal görevi hayırlısıyla atlatmayı nasip Etsin sende üzme kendini demesi kolay gelse de seni çok iyi Anlıyorum umarım hemen unuturlar yaptığımız hataları
bebekler annelerine karşı sevgi dolu olurlar .Bir sevişlerine yenik düşerler .Ben de bir iki konuda sizin gibi hissetmiştim kendimi .Bebeğiniz küçük gayet normal .Telefisi olmayan bir şey değil çok şükür.Size basit gelebilir ama kendimi berbat hissediyorum. 10 aylik kizim var ve hep sekizde uyuturum. Bugün saati geldi diyip götürdüm yatagina, uyumadi. Bekledim, sinirlendim, kizdim cünkü uyumasi lazimdi. Hep bu saatte uyuturum. Bagirdi da bagirdi o da bana kizdi =(. Bir saatimizi böyle yatakta bagirarak gecirdik, o ayaga kalkti ben sinirle tekrar yatirdim. Kendimi berbat hissediyorum gercekten. Sonunda uyudu ve salona gectim. Acaba kac dakikadir yatakta ugrastik diye saate bir baktim daha saat yeni sekiz olmus. Cocugumu zorla yedide yatirmisim ve mamasini yemedi neden yemedi sinirlendim ama üszerine gitmedim megersem saati gelmemis daha acikmamis bile. Mamasini yer yatirirdim. Bir saattir cocugum ne cile cekti benden. Kendimi berbat hissediyorum gercekten. Kalbim atiyor. Ben ne kadar kötü bir anneyim. Aglamamak icin zor tutuyorum. Kizimi kaldirip öpüp özür dileyesim var ama uyudu yapamam da. Bagrima basasim var onu aglattigim icin cok pismanim. Anneler bana yürek verin biraz kmileri icin cok basit gelebilir ama benim gibi hissedenler bana destek olun ne olu. Yoksa bu geceyi atlatmam mümkün degil. Kalbim carpmaya basladi panik atagim sanelerdir gelmemisti su an kriz esiginde hissediyorum kendimi.
Saka misiniz allasen kadin pismanligindan bahsediyoraklınıza kazlar geldi.... ama geldiğiyle kaldı değil mi ? yapmadınız öyle bişey ?
Saka misiniz allasen kadin pismanligindan bahsediyor
Tovbe ya Rabbimm
Ben sekizde yataga götürüryorum ayni yatakta yatiyoruz yoksa hayatta uyumaz. Uzanip sütünü emiyor, saga dön sola dön derken artik uyumasi gerektigini biliyor ninni söylüyorum cok aktif olursa isik hep kapali oluyor uyuyor. Alistigi icin düzenini bozmak istemiyorum. Uyku saatleri oldugunu artik o da biliyor. Bazen büyüme ataklari geciriyor anliyorum gece mecbur oyun icin kalkiyoruz ama bu her zaman olan birsey degil. Azimle uygularsaniz cocuk benimseyecek. Ama cok bagirdi bana dün, saati gelmemis yavrumun megerse =(Vallahi ne iyi annesiniz 8 de çocuğu uyutabiliyorsunuz:) benimki 10buçukda uyudu 1saat sonra kalkıp tekrar 2 buçukta zor uyudu, al sana kötü anne:) şaka bir yana ben 8 de yatırsam 9da kalkar dhada uyumaz gece 2 ye kadar, nedir bunun formülü?
Uyuduktan sonra bir saat icinde üc kere haykirdi agladi yanina gittim. Taktigim kadar oluyor sinir yapti cocuk kendince artik anlayabiliyorum. Bu sabah uyandik hersey geride kaldi. Bir dahakine, daha dikkatli olacagim kesinKonu sahibi siz de üzülmeyin allaşkınıza uyumuş işte çocuk ne güzel faydalı bişi. Dövmüşsünüz sanki. Annelik ne dramatik bişi yahu
Sekiz cok erken diyenler oldu evet. Ama alisti ve sekizde uyuyor ki cocuk icin ideal bir saat. Onlarin uykuya daha cok ihtiyaclari var =)sekiz cok erken yinede uyumak.icin bende bazen kendime.hakim.olamiyorum.sinirlerime cocuk buyutmek.kokay deil.ama.bunlardan bisey.olmaz erken yatms olmus insan bicdan azabi cekiyo anne.yureyi var bizde :) :) :)
Birşeycik olmaz sen iyiliğini istiyorsun.. Benim kızım da ilk aylar 8 de uyurdu ama şimdi dediğim gibi 9 da bile uyusa yarım saat uyur sonra 2 ye kadar uyumaz daha. Azim filan kar etmiyor benimkine. 10buçuk gibi yatsa şükrediyoruz. Bakalım daha değişir sanırım. Sen de üzülme canım bu kadarcık şey için Allah başka dert vermesin:)Ben sekizde yataga götürüryorum ayni yatakta yatiyoruz yoksa hayatta uyumaz. Uzanip sütünü emiyor, saga dön sola dön derken artik uyumasi gerektigini biliyor ninni söylüyorum cok aktif olursa isik hep kapali oluyor uyuyor. Alistigi icin düzenini bozmak istemiyorum. Uyku saatleri oldugunu artik o da biliyor. Bazen büyüme ataklari geciriyor anliyorum gece mecbur oyun icin kalkiyoruz ama bu her zaman olan birsey degil. Azimle uygularsaniz cocuk benimseyecek. Ama cok bagirdi bana dün, saati gelmemis yavrumun megerse =(
Sekiz cok erken diyenler oldu evet. Ama alisti ve sekizde uyuyor ki cocuk icin ideal bir saat. Onlarin uykuya daha cok ihtiyaclari var =)
Ilk aylar cok düzensizdik. Altinci aydan itibaren yanima aldim cünkü agliyordu gelmek istiyordu ayaga kalkip bütün gece. Simdi beraberiz uyku saati belli olsa da geceleri süt icin uyanip dururuz ama =) Yakinda bununla basa cikmam gerekecek gece beslenmemesi gerekiyor. Büyüdükce insallah daha deneyimli ve usta oluruz ne diyelimBirşeycik olmaz sen iyiliğini istiyorsun.. Benim kızım da ilk aylar 8 de uyurdu ama şimdi dediğim gibi 9 da bile uyusa yarım saat uyur sonra 2 ye kadar uyumaz daha. Azim filan kar etmiyor benimkine. 10buçuk gibi yatsa şükrediyoruz. Bakalım daha değişir sanırım. Sen de üzülme canım bu kadarcık şey için Allah başka dert vermesin:)
Oy kiyamam yavrunada sanada :) üzülmeyin bir daha dikkat edersiniz olur biterSize basit gelebilir ama kendimi berbat hissediyorum. 10 aylik kizim var ve hep sekizde uyuturum. Bugün saati geldi diyip götürdüm yatagina, uyumadi. Bekledim, sinirlendim, kizdim cünkü uyumasi lazimdi. Hep bu saatte uyuturum. Bagirdi da bagirdi o da bana kizdi =(. Bir saatimizi böyle yatakta bagirarak gecirdik, o ayaga kalkti ben sinirle tekrar yatirdim. Kendimi berbat hissediyorum gercekten. Sonunda uyudu ve salona gectim. Acaba kac dakikadir yatakta ugrastik diye saate bir baktim daha saat yeni sekiz olmus. Cocugumu zorla yedide yatirmisim ve mamasini yemedi neden yemedi sinirlendim ama üszerine gitmedim megersem saati gelmemis daha acikmamis bile. Mamasini yer yatirirdim. Bir saattir cocugum ne cile cekti benden. Kendimi berbat hissediyorum gercekten. Kalbim atiyor. Ben ne kadar kötü bir anneyim. Aglamamak icin zor tutuyorum. Kizimi kaldirip öpüp özür dileyesim var ama uyudu yapamam da. Bagrima basasim var onu aglattigim icin cok pismanim. Anneler bana yürek verin biraz kmileri icin cok basit gelebilir ama benim gibi hissedenler bana destek olun ne olu. Yoksa bu geceyi atlatmam mümkün degil. Kalbim carpmaya basladi panik atagim sanelerdir gelmemisti su an kriz esiginde hissediyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?