Ne olur kötü birsey yapmadin deyin anneler =(

Yok canım sende ne kötü anneliği kendinize haksızlık yapmayın. Sabah kalkınca bıcır bıcır olur daha çok uyuduğu için daha iyi hisseder. Sizde öpüp koklarsınız.

bende benzerlerini yaşadım. Tek iyi yönü şu oldu, Bir daha aynısını yapmamaya çalıştım çok dikkatli davrandım, vesair.
yapmadıkça yapmadıkça unutuyorsun şimdiki acıyı merak etme.
şunu asla unutma o bir bebek,, bebek yaa bebek... afedersin ağzımıza bile sıçsa kızılmayacak dönemleri.
hiç bir şeyi bilinçli yapmıyor ki,
farzedelim uykusu saati gelse bile uykusu gelmedi uyumuyor, E bizim hiç mi olmuyor hep aynı saatte uykumuz gelir de bazen gelmeyebilemez mi ? düşünün ...
bebekler bilinçli kızdırmazlar insanı bunu unutmayın... ben unutmamaya başladığımdan beri vicdanımı da rahat bırakmış oldum...

Aynı şeyi bende yemek yedirirken yaşadım diş Çıkarma zamanıydı çok iştahsızdı ye yemek yiyor ne süt içiyordu
Oturdum mama sandalyesine ve bir âlimle ağzını tutup bir elimle zorla yedirmeye çalıştım yemedi ağlAdı midesi bulandı bıraktım sonra birden aklıma zorla yemek yedirilen kazlar geldi ciğerleri Yağlı olsun diye boğazlarına jortum takılıp beslenen kazlar o anda kendimden nefret ettim bende çAresiz başladım ağlamaya ...
Geçiyormuş o günler
Şimdilerde de inek sütüne geçmekte zorluk çekiyoruz içmek istemiyor biberonu lıkır lıkır Çeken oğlum Ağzına sürmüyor belki geçecek alışacak ama ben ona hep kızdığımı hatırlayacağım sabretmeye çalışıyorum ama yok iç hafta kalmış doğuma sinirler o Biçim yıpranmış Rabbim tüm annelerin yar be yardımcısı olsun bu kutsal görevi hayırlısıyla atlatmayı nasip Etsin sende üzme kendini demesi kolay gelse de seni çok iyi Anlıyorum umarım hemen unuturlar yaptığımız hataları

aklınıza kazlar geldi.... ama geldiğiyle kaldı değil mi ? yapmadınız öyle bişey ?

bebekler annelerine karşı sevgi dolu olurlar .Bir sevişlerine yenik düşerler .Ben de bir iki konuda sizin gibi hissetmiştim kendimi .Bebeğiniz küçük gayet normal .Telefisi olmayan bir şey değil çok şükür.

Saat de önemli elbette ama en önemlisi çocuğun huzurlu ve mutlu uyuması.
Aynı şey yemek için de geçerli. Zorla verilen yemeğin hiçbir faydası olmaz.
Neyse bir kereden de bişey olmaz.
Üzülmeyin o kadar.
Ve aklınızdan hiç çıkarmayın o minicik bir bebek.
İleride daha zorlu süreçleriniz var. İlk ergenliği gibi. Yani 2 yaş sendromu..
Zor bir süreç. Şimdiden sabırlı olmayı öğrenin..

Vallahi ne iyi annesiniz 8 de çocuğu uyutabiliyorsunuz:) benimki 10buçukda uyudu 1saat sonra kalkıp tekrar 2 buçukta zor uyudu, al sana kötü anne:) şaka bir yana ben 8 de yatırsam 9da kalkar dhada uyumaz gece 2 ye kadar, nedir bunun formülü?

Ben sekizde yataga götürüryorum ayni yatakta yatiyoruz yoksa hayatta uyumaz. Uzanip sütünü emiyor, saga dön sola dön derken artik uyumasi gerektigini biliyor ninni söylüyorum cok aktif olursa isik hep kapali oluyor uyuyor. Alistigi icin düzenini bozmak istemiyorum. Uyku saatleri oldugunu artik o da biliyor. Bazen büyüme ataklari geciriyor anliyorum gece mecbur oyun icin kalkiyoruz ama bu her zaman olan birsey degil. Azimle uygularsaniz cocuk benimseyecek. Ama cok bagirdi bana dün, saati gelmemis yavrumun megerse =(

Konu sahibi siz de üzülmeyin allaşkınıza uyumuş işte çocuk ne güzel faydalı bişi. Dövmüşsünüz sanki. Annelik ne dramatik bişi yahu

Konu sahibi siz de üzülmeyin allaşkınıza uyumuş işte çocuk ne güzel faydalı bişi. Dövmüşsünüz sanki. Annelik ne dramatik bişi yahu
Uyuduktan sonra bir saat icinde üc kere haykirdi agladi yanina gittim. Taktigim kadar oluyor sinir yapti cocuk kendince artik anlayabiliyorum. Bu sabah uyandik hersey geride kaldi. Bir dahakine, daha dikkatli olacagim kesin

sekiz cok erken yinede uyumak.icin bende bazen kendime.hakim.olamiyorum.sinirlerime cocuk buyutmek.kokay deil.ama.bunlardan bisey.olmaz erken yatms olmus insan bicdan azabi cekiyo anne.yureyi var bizde :) :) :)
Sekiz cok erken diyenler oldu evet. Ama alisti ve sekizde uyuyor ki cocuk icin ideal bir saat. Onlarin uykuya daha cok ihtiyaclari var =)

Birşeycik olmaz sen iyiliğini istiyorsun.. Benim kızım da ilk aylar 8 de uyurdu ama şimdi dediğim gibi 9 da bile uyusa yarım saat uyur sonra 2 ye kadar uyumaz daha. Azim filan kar etmiyor benimkine. 10buçuk gibi yatsa şükrediyoruz. Bakalım daha değişir sanırım. Sen de üzülme canım bu kadarcık şey için Allah başka dert vermesin:)

Sekiz cok erken diyenler oldu evet. Ama alisti ve sekizde uyuyor ki cocuk icin ideal bir saat. Onlarin uykuya daha cok ihtiyaclari var =)

kızımda 10 aylık sekizde uyur.bir de her kafadan bir ses çıkıyor bu konularrda herkes bilirkişi modunda dolaşıyor hepsini dinlersen işin içinden çıkamazsın.her bebek farklı kimi 7 de uyur kimi 10 da..senin kızın hangisine uyum sağlıyorsa onu yap.

Ilk aylar cok düzensizdik. Altinci aydan itibaren yanima aldim cünkü agliyordu gelmek istiyordu ayaga kalkip bütün gece. Simdi beraberiz uyku saati belli olsa da geceleri süt icin uyanip dururuz ama =) Yakinda bununla basa cikmam gerekecek gece beslenmemesi gerekiyor. Büyüdükce insallah daha deneyimli ve usta oluruz ne diyelim

Bazen yorgunluktan bir an önce uyumasını isteriz. Biz de makine değiliz sonuçta ama onlar da bizim seviyemize çıkıp bizi anlayacak yaşta değil. Keşke biz onun seviyesine inip onu anlayabilsek.

Herkeste olur bu tür durumlar. Ancak kontrol edebilmeyi öğrenmemiz lazım. Ben de kızıveriyorum bazen, insan taşıyor. Yine de sabrı zorlamak lazım bu tür durumlarda.

Oy kiyamam yavrunada sanada :) üzülmeyin bir daha dikkat edersiniz olur biter

Uzmeyin kendinizi arada olur boyle seyler. Bundan böyle daha dikkatli olursunuz Allah size de bebeginize de saglikli hayirli bir omur nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…