Ne olur kötü birsey yapmadin deyin anneler =(

Cocuklar kusmek nedir bilmiyorlar uzmeyin kendinizi bu kadar.
Sabah uyandiginda yine size gulumseyecek.
Anneler olarak bazen yorgun,uzgun, tahammulsuz vs olabiliyoruz.
Bundan sonra hic boyle davranmazsiniz.

Bu kadar uzulduysen iyi bir annesin zaten. Bazen oyle hatalar olabiliyor. Merak etme, cok uzulme. Yarin ondan ozur dile, 10 aylik bile
Olsa anliyacaktir.
Tesekkürler, yarin olsun diye can atiyorum. Ne uykusuzluk ne yorgunluk kaldi gözümde bi gülümsemesi var aklimda

Oy Kıyamam uyaninca gozlerine bak sevgi goster ozur dile bebeginden bile olsa op kokla... kurban olurum allah bagislasin

En kötü anne sizin gibi olsun
Yarın çocuğunuzun sevdiği şeyleri yapar , güzel vakit geçirir ikinizde mutlu olursunuz
Tesekkür ederim. Kendimi kötülerken icten ice sizin yazdiklarinizdan iyi oldugumu duymak güc veriyor

bu ısrar nıye??? bıkere sekız çok erken bence....onu gectım bebğinizin uykusu yoksa nıye bukadar ısrarcı oldunuz kı???? mısal ben 22.30da yatırırım ama bazen ınat edıyo uyumuyo hop salona gecıyoruz 1 saat sonra uyuyoruz.tamam bızde uyusunlar zamanında kalksınlar uykusunu alsınlar ıstıyoruz ama henuz bebek onlar...bışeylerı dıretemeyız kı....sabretmelıyız.....ısrarcı tutumunuzu yanlış buldum.kaldı kı bende saatlere dıkkat eden bır anneyım ama bebegımı gözlemlerım oncelıkle...
neyse olan olmuş...artık uzulmeyın....çunku hepımızın bazı hataları oluyo ders almak lazım

Oy Kıyamam uyaninca gozlerine bak sevgi goster ozur dile bebeginden bile olsa op kokla... kurban olurum allah bagislasin
Amin, o gözleri görmek icin saat sayiyorum. Allah byöe hatalar yaptirmasin. evlada karsi hem utanc hem pismanlik var icimde o kücük hatam basit de olsa

Bu düzen onun da rutini. Zaten neden uyumadigina sasirdim dedim bana simariklik yapiyor. dört aydir bu sekilde uyuyor cünkü. Israr etmek istemem bugün böyle bir hata yaptim zaten. Insallah bir daha bu duruma düsürmem evladimi da kendimi de

Hayir zaten istahsizdi bende ustune zorlayinca kusmasi basladi 1.5 sene 7.ci aydan itibaren canim cikti.. bunalima girdim kimsemde yoktu bilemedim ilk cocuk iyi olcak sandim zorlayinca kusmalari basladi... zorla tikisyiriyordum agzina bazen elini kolunu tituyordum off hanimefendi off hala icim yanar... oglum cok iyi sukurler olsun aklimi kaybedecektim oyle zor gectiki... cok sukur disiplinli akilli gene istesem her dedigimi yapar ama zorla degil isteyerek.. demin mesajda demissiniz bana aglayarak her istedigini yaptirmak istedi diye.. biraz ufak degilmi bizim ki daha yeni basladi tutturmaya 1 tane yapsam 3 tane yapmam ki anlasin diye sizde benim gibi telaslisiniz her sey nizamli olsun diye belli sureden sonra degisir daha minik kuzu o

anliyorum sizi de. Hic deneyimim olmadi ki benim de. Daha önce bebek pek görmedim bile, kücük kardesim olmadi hic bebekli komsum da olmadi. Haliyle görmedik kimseden annelik nasil yapilir telas icine düstük. Zamanla daha da iyi oturuyor herse böyle hatalarla malesef. En az hasarla büyüsün yavrularimiz baska ne isterim. Kusurumuz illa ki oluyor. Yeter ki zarar görmesin yavrular

Tesekkürler, yarin olsun diye can atiyorum. Ne uykusuzluk ne yorgunluk kaldi gözümde bi gülümsemesi var aklimda
Ahh ahh. Sen bir de buyuyunce gor. Akillari erince sanki buyumus saniyorsun tahammulun azaliyor
Malesef. Cunku karsinda bilmis bir
Insan olup inatlastigi zaman, sabrin da tukenip bagirinca o zaman cok uzuluyorsun. Bir kere kizim
Icli icli aglamisti hala icimden cikmaz.

Sen dogru yapiyorsun, cocugunu simarttigini dusunmuyorum, sadece sacma sapan sert davranarak guyaa simartmiyim diye cocugun ruhunu incitmiyorsun.

Yarin bir guzel sarilirsiniz, koklasirsiniz :)

Yarinlar hepimiz icin bol kucaklasmali olsun. Benim bu hatam da size yavrunuza bir kucak fazla katsin insallah. Herkes kendi hatasini hatirliyor. Kötü mü ettim bilemedim. Anneligin bu yürek tarafi ayri bir zor oluyor. Kucaklarim melegimi, onu aannesi sarmasin da kimler sarsin

Tabi iste bu yuzden ilk cocuklar ozel buyuyor ikinciler ikinci planda kaliyor.. inan o kadar zorlandim ki kardes bile dusunemiyorum gene ayni olur diye o kadar korkuyorum ki herkes tersi olur diyor ama yasadigimi bir ben bilirim.. bu arada seni kendi derdimle bogmak istemem bebisini yarin odullendir.. icin rahat eder keyfine bak biz anneler zadece onlarin iyiligini isteriz.. kuzularimiz iyi olsun da daha ne isterim ki ...

Estagfurullah ne demek. Annesiniz siz benim derdime yardimci olurken ben de sizinkini okumusum cok mu. Birbirimizi anliyoruz nihayetinde. Teskkür ederim, sabah olsun kendimi affettirecegim insallah

Aynı durumu hepımız yasıyoruz cnm benim üzülme sabah yanına alır öper koklarsn..

:)sıkıntı yapma olur böyle şeylet.2tane canavar gibi oğlum var onları her yatırışımda üzülüyorum
Bugün onlara çok bağırdım hatta popoya yediler şaplakları
Ama ne yapıyım yalvarıyom yakarıyom ((
Yok

O daha minicik hatırlamaz bile sen ona birkere sarıl kokusunu içine çek.. Geçer

sekiz cok erken yinede uyumak.icin bende bazen kendime.hakim.olamiyorum.sinirlerime cocuk buyutmek.kokay deil.ama.bunlardan bisey.olmaz erken yatms olmus insan bicdan azabi cekiyo anne.yureyi var bizde :) :) :)

Nasıl güzel bir kalbin var Abla Allah seni yavrundan ayırmasın. Stresli ve gergin olabilirsin o an bunlar bence normal şeyler. Allah merhamet duygusunu herkese vermez, senin kalbin sıcacık merhamet yüklü. Sıkma canını bebekler anne kokusuna küsmez ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…