bu günleri de görürüm insallah. Sakin büyüsün de. Uykusuz okuruydum bu arada Yigit Özgürün cizimlerini her zaman sevmisimdir.Eki Görüntüle 1385202 Aklıma bunu getirdiniz :)
Tesekkürler, yarin olsun diye can atiyorum. Ne uykusuzluk ne yorgunluk kaldi gözümde bi gülümsemesi var aklimdaBu kadar uzulduysen iyi bir annesin zaten. Bazen oyle hatalar olabiliyor. Merak etme, cok uzulme. Yarin ondan ozur dile, 10 aylik bile
Olsa anliyacaktir.
Tesekkür ederim. Kendimi kötülerken icten ice sizin yazdiklarinizdan iyi oldugumu duymak güc veriyorEn kötü anne sizin gibi olsun
Yarın çocuğunuzun sevdiği şeyleri yapar , güzel vakit geçirir ikinizde mutlu olursunuz
Size basit gelebilir ama kendimi berbat hissediyorum. 10 aylik kizim var ve hep sekizde uyuturum. Bugün saati geldi diyip götürdüm yatagina, uyumadi. Bekledim, sinirlendim, kizdim cünkü uyumasi lazimdi. Hep bu saatte uyuturum. Bagirdi da bagirdi o da bana kizdi =(. Bir saatimizi böyle yatakta bagirarak gecirdik, o ayaga kalkti ben sinirle tekrar yatirdim. Kendimi berbat hissediyorum gercekten. Sonunda uyudu ve salona gectim. Acaba kac dakikadir yatakta ugrastik diye saate bir baktim daha saat yeni sekiz olmus. Cocugumu zorla yedide yatirmisim ve mamasini yemedi neden yemedi sinirlendim ama üszerine gitmedim megersem saati gelmemis daha acikmamis bile. Mamasini yer yatirirdim. Bir saattir cocugum ne cile cekti benden. Kendimi berbat hissediyorum gercekten. Kalbim atiyor. Ben ne kadar kötü bir anneyim. Aglamamak icin zor tutuyorum. Kizimi kaldirip öpüp özür dileyesim var ama uyudu yapamam da. Bagrima basasim var onu aglattigim icin cok pismanim. Anneler bana yürek verin biraz kmileri icin cok basit gelebilir ama benim gibi hissedenler bana destek olun ne olu. Yoksa bu geceyi atlatmam mümkün degil. Kalbim carpmaya basladi panik atagim sanelerdir gelmemisti su an kriz esiginde hissediyorum kendimi.
Amin, o gözleri görmek icin saat sayiyorum. Allah byöe hatalar yaptirmasin. evlada karsi hem utanc hem pismanlik var icimde o kücük hatam basit de olsaOy Kıyamam uyaninca gozlerine bak sevgi goster ozur dile bebeginden bile olsa op kokla... kurban olurum allah bagislasin
Bu düzen onun da rutini. Zaten neden uyumadigina sasirdim dedim bana simariklik yapiyor. dört aydir bu sekilde uyuyor cünkü. Israr etmek istemem bugün böyle bir hata yaptim zaten. Insallah bir daha bu duruma düsürmem evladimi da kendimi debu ısrar nıye??? bıkere sekız çok erken bence....onu gectım bebğinizin uykusu yoksa nıye bukadar ısrarcı oldunuz kı???? mısal ben 22.30da yatırırım ama bazen ınat edıyo uyumuyo hop salona gecıyoruz 1 saat sonra uyuyoruz.tamam bızde uyusunlar zamanında kalksınlar uykusunu alsınlar ıstıyoruz ama henuz bebek onlar...bışeylerı dıretemeyız kı....sabretmelıyız.....ısrarcı tutumunuzu yanlış buldum.kaldı kı bende saatlere dıkkat eden bır anneyım ama bebegımı gözlemlerım oncelıkle...
neyse olan olmuş...artık uzulmeyın....çunku hepımızın bazı hataları oluyo ders almak lazım
Hayir zaten istahsizdi bende ustune zorlayinca kusmasi basladi 1.5 sene 7.ci aydan itibaren canim cikti.. bunalima girdim kimsemde yoktu bilemedim ilk cocuk iyi olcak sandim zorlayinca kusmalari basladi... zorla tikisyiriyordum agzina bazen elini kolunu tituyordum off hanimefendi off hala icim yanar... oglum cok iyi sukurler olsun aklimi kaybedecektim oyle zor gectiki... cok sukur disiplinli akilli gene istesem her dedigimi yapar ama zorla degil isteyerek.. demin mesajda demissiniz bana aglayarak her istedigini yaptirmak istedi diye.. biraz ufak degilmi bizim ki daha yeni basladi tutturmaya 1 tane yapsam 3 tane yapmam ki anlasin diye sizde benim gibi telaslisiniz her sey nizamli olsun diye belli sureden sonra degisir daha minik kuzu oBen düzeni oturtmaya calisiyorum ama cok bunaltmadan ama tabi zorlu zamanlar da oluyor. Siz galiba daha cok disiplin vermeye calismissiniz anladigim kadariyla. Cocuk fazla yedi mi kusar diye biliyorum. Zayif diye cok mu yedirdiniz anlayamadim. Simdi oglunuz daha iyidir insallah
anliyorum sizi de. Hic deneyimim olmadi ki benim de. Daha önce bebek pek görmedim bile, kücük kardesim olmadi hic bebekli komsum da olmadi. Haliyle görmedik kimseden annelik nasil yapilir telas icine düstük. Zamanla daha da iyi oturuyor herse böyle hatalarla malesef. En az hasarla büyüsün yavrularimiz baska ne isterim. Kusurumuz illa ki oluyor. Yeter ki zarar görmesin yavrularHayir zaten istahsizdi bende ustune zorlayinca kusmasi basladi 1.5 sene 7.ci aydan itibaren canim cikti.. bunalima girdim kimsemde yoktu bilemedim ilk cocuk iyi olcak sandim zorlayinca kusmalari basladi... zorla tikisyiriyordum agzina bazen elini kolunu tituyordum off hanimefendi off hala icim yanar... oglum cok iyi sukurler olsun aklimi kaybedecektim oyle zor gectiki... cok sukur disiplinli akilli gene istesem her dedigimi yapar ama zorla degil isteyerek.. demin mesajda demissiniz bana aglayarak her istedigini yaptirmak istedi diye.. biraz ufak degilmi bizim ki daha yeni basladi tutturmaya 1 tane yapsam 3 tane yapmam ki anlasin diye sizde benim gibi telaslisiniz her sey nizamli olsun diye belli sureden sonra degisir daha minik kuzu o
Ahh ahh. Sen bir de buyuyunce gor. Akillari erince sanki buyumus saniyorsun tahammulun azaliyorTesekkürler, yarin olsun diye can atiyorum. Ne uykusuzluk ne yorgunluk kaldi gözümde bi gülümsemesi var aklimda
Yarinlar hepimiz icin bol kucaklasmali olsun. Benim bu hatam da size yavrunuza bir kucak fazla katsin insallah. Herkes kendi hatasini hatirliyor. Kötü mü ettim bilemedim. Anneligin bu yürek tarafi ayri bir zor oluyor. Kucaklarim melegimi, onu aannesi sarmasin da kimler sarsinAhh ahh. Sen bir de buyuyunce gor. Akillari erince sanki buyumus saniyorsun tahammulun azaliyor
Malesef. Cunku karsinda bilmis bir
Insan olup inatlastigi zaman, sabrin da tukenip bagirinca o zaman cok uzuluyorsun. Bir kere kizim
Icli icli aglamisti hala icimden cikmaz.
Sen dogru yapiyorsun, cocugunu simarttigini dusunmuyorum, sadece sacma sapan sert davranarak guyaa simartmiyim diye cocugun ruhunu incitmiyorsun.
Yarin bir guzel sarilirsiniz, koklasirsiniz :)
Tabi iste bu yuzden ilk cocuklar ozel buyuyor ikinciler ikinci planda kaliyor.. inan o kadar zorlandim ki kardes bile dusunemiyorum gene ayni olur diye o kadar korkuyorum ki herkes tersi olur diyor ama yasadigimi bir ben bilirim.. bu arada seni kendi derdimle bogmak istemem bebisini yarin odullendir.. icin rahat eder keyfine bak biz anneler zadece onlarin iyiligini isteriz.. kuzularimiz iyi olsun da daha ne isterim ki ...anliyorum sizi de. Hic deneyimim olmadi ki benim de. Daha önce bebek pek görmedim bile, kücük kardesim olmadi hic bebekli komsum da olmadi. Haliyle görmedik kimseden annelik nasil yapilir telas icine düstük. Zamanla daha da iyi oturuyor herse böyle hatalarla malesef. En az hasarla büyüsün yavrularimiz baska ne isterim. Kusurumuz illa ki oluyor. Yeter ki zarar görmesin yavrular
Estagfurullah ne demek. Annesiniz siz benim derdime yardimci olurken ben de sizinkini okumusum cok mu. Birbirimizi anliyoruz nihayetinde. Teskkür ederim, sabah olsun kendimi affettirecegim insallahTabi iste bu yuzden ilk cocuklar ozel buyuyor ikinciler ikinci planda kaliyor.. inan o kadar zorlandim ki kardes bile dusunemiyorum gene ayni olur diye o kadar korkuyorum ki herkes tersi olur diyor ama yasadigimi bir ben bilirim.. bu arada seni kendi derdimle bogmak istemem bebisini yarin odullendir.. icin rahat eder keyfine bak biz anneler zadece onlarin iyiligini isteriz.. kuzularimiz iyi olsun da daha ne isterim ki ...
Yardimci oldummu bilemedim ama iyi niyetiniz anladim...bende size tesekkur ederim..Estagfurullah ne demek. Annesiniz siz benim derdime yardimci olurken ben de sizinkini okumusum cok mu. Birbirimizi anliyoruz nihayetinde. Teskkür ederim, sabah olsun kendimi affettirecegim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?