- Konu Sahibi siddeteyatkinhatun
-
sevgili konu sahibi, gerçekten çok ağdalı yazmışsınız.. arkadaşın dediği gibi, biz sade vatandaşlar için daha yalın yazsaymışsınız keşke..
herneyse, madem alınmak-kırılmak yok bende yazayım birşeyler..
ilgilendiğiniz spor dalı çoook farklı, kumların üstünde yuvarlanacak bayan arkadaş aramanız çok farklıdır.. bir bayanı dövüş sporlarıyla ilgilendiğini görsem tebrik eder geçerim ama 2 bayanı kumların üstünde yuvarlanırken görsem "wooww işte bütün tabuların yıkıldığı an" diye düşünmem, sadece ama sadece "yazık çocukluğunu yaşayamamışlar" der, güler geçerim..
sizin içinde bulunduğunuz durum ayrıklık değil, siz de diğer insanlarla aynı standarttasınız bence.. sadece istekleriniz/yaşam tarzınız farklı, ama bu bile sizi farklı kılmıyor...
okuduğum kadarıyla kim size "farklı değilsin" dese çıkışmışsınız biraz.. bence siz kendinizi "farklı görmek" istiyorsunuz.. benim için farklılık çok başkadır mesela.. ben de kendim için farklıyım, x'de kendi içinde farklıdır...
hem ilgilendiğiniz sporun yapıldığı salonlar da bir çok kafa dengi bulabilirdiniz bence..
ayrıca benim anlayamadığım, normal standartta olmanın ne kötülüğü var ki?? ya eğitim olarak, ya fiziksel olarak, ya güzellik olarak farklı olunca (ya da faklısın denilince) hayatı daha mı değişik yaşıyoruz?
Evet.. kesinlikle yanlış anladın... ben ciddi anlamda nedir bize önerin diye sormuştum.
Basit bir dille anlat bakalım nedir biz kadınlara tavsiyelerin demek istemiştim.
Keyfim bozulsaydı senin gibi 10 adet amazon tutamazdı beni burada zaten.
Neyse sorun değil... siz muhabbetinize devam ediniz.
Benim gibi düz kadınlarla harcamayınız vaktinizi.
Saygılar.
Bir_kadın, arkadaşıma katılıyorum açıkçası. Örnekler verirken, bak benim hayatım da böyle, ben de böyle yüksek, herkesin yapamayacağı, belki erkeklerin yapacağı bir işte çalışıyorum, böyle böyle yaşta evlendim, böyle böyle ,derken aslında kendimizi arkadaşın yaptığı gibi bir kenara çekip, ben de aslında önemli bir insanım , benim de çok müthiş özelliklerim var ama ben kendime istisna demiyorum, derken istisna görüyoruz. Yani buradan bakarsanız bu anlamda çıkar.
Ayrıca konu sahibini bu kadar ti ye almaya da gerek yok sanırım. Kendi uslubunda , kendi derdini gayet güzel anlatmış. Her ne kadar istisna kelimesine ve başlığa katılmasam da, derdini çok iyi anlattığına, seçtiği kelimelerin güzelliğine, dert edinmesine, tarzına bayıldım.
agghh... var ya, eridim resmen, mest oldum, hatta yanaklarım kızardı... :kedi:
sağolasın canım benim, o asıl senin güzelliğin...
Kendimizle tezat düşüyoruz ama. Benim için anlattığım şeyler çok müthiş özellikler değil, bunlar normal şeyler zaten deniliyor ama , nedense bu normal şeyler anlatılma gereği hissediliyor. Madem bu kadar normal neden anlatma gereği hissediliyor ki. Bakın ne kadar normal özelliklerim var demek için mi. Konuyla ne alakası var bu normal özelliklerin. Burada kendinizle çatıştığınızı düşünüyorum. Bunları yazarken, bu özelliklerin önemli özellikler olduğu psikolojısı ile yazdığınızı kabul etmeniz önemliydi benim için sadece. Ki mutlaka önemlidir de. Mutlaka iyi yerlere gelinmiştir ve kolay da gelinmemiştir, HERKES gibi. Yoksa burada hayat hikayenizi de anlatabilirsiniz, o size kalmış.
aynı şehirdeyiz kumlarda yuvarlanmak istersen ben varımuzakdoğu sporu dersen de babam kung fu hocası ben de az bişeyler biliyorum öğretirim
Kendimizle tezat düşüyoruz ama. Benim için anlattığım şeyler çok müthiş özellikler değil, bunlar normal şeyler zaten deniliyor ama , nedense bu normal şeyler anlatılma gereği hissediliyor. Madem bu kadar normal neden anlatma gereği hissediliyor ki. Bakın ne kadar normal özelliklerim var demek için mi. Konuyla ne alakası var bu normal özelliklerin. Burada kendinizle çatıştığınızı düşünüyorum. Bunları yazarken, bu özelliklerin önemli özellikler olduğu psikolojısı ile yazdığınızı kabul etmeniz önemliydi benim için sadece. Ki mutlaka önemlidir de. Mutlaka iyi yerlere gelinmiştir ve kolay da gelinmemiştir, HERKES gibi. Yoksa burada hayat hikayenizi de anlatabilirsiniz, o size kalmış.
Dün sinirime hakim olamadım, yanlış bir şekilde sinirimi kustum, bugün elim şiş ve ağrıyor. Şu hayatımı yoluna bir koyayım senden fikir almak istiyorum. Ben nedense her zaman kadınların gittiği şu incik boncuk kurslarından nefre ettim, sadece içimde yaşayann bir geyşa vardı, onuda öldürdüm. Artık kendimi istediğim gibi yaşamak istiyorum. Yardım et bana da... İlk başta biriken şu sinirimden nasıl kurtulacağım onu öğrenmem lazım.
Bak senin gibi bir istisna daha çıktı, beaber güreşirsiniz izmirin park ve bahçelerinde :))alsanaalsanasmile
Ayy ceza alıcam haa çok sulandırdım diye konuyu
napıyım ciddiyealınca sinirleniyorum bende cıvıklığa vuruyorumzemuszemus
(...)
İzmirde genelde hafta sonu dalışları oluyor. Bu senin açından avantaj.
Hatta kızınlada yapabilirsin,buna yaşı uygun...
CMAS'ı bilmiyorum ama, PADI'de bir sonraki basamakta 6 dalış yapıyorsun. Navigasyon ve derin dalış yapma zorunluluğun var. Diğer 4'ü seçmeli.
İlk aldığın sertifikayla 18m dalarsın,ama unutmaki asıl güzellikler 40 m.de...
Bu anlamda su dünyasına ilgin varsa,ilerletmeni öneririm.
Ama dalış pahalı bir hobi, açıkcası sık sık dalan biri değilsen ve çokta ilgin yoksa şuanki sahip olduğun sertifika yeterli olacaktır.
Dün sinirime hakim olamadım, yanlış bir şekilde sinirimi kustum, bugün elim şiş ve ağrıyor. Şu hayatımı yoluna bir koyayım senden fikir almak istiyorum. Ben nedense her zaman kadınların gittiği şu incik boncuk kurslarından nefre ettim, sadece içimde yaşayann bir geyşa vardı, onuda öldürdüm. Artık kendimi istediğim gibi yaşamak istiyorum. Yardım et bana da... İlk başta biriken şu sinirimden nasıl kurtulacağım onu öğrenmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?