H
helenic
Ziyaretçi
- Konu Sahibi siddeteyatkinhatun
-
hmmm... kızıma da scuba öğretmek hiç aklıma gelmemişti... enfes bir fikir, neden olmasın? ama o da katılacaksa yaz tatilini ayarlamak daha makul olur... ve bir de bütçe oluşturmak lazım anladığım kadarıyla.
bir ara senin scuba eğitmenliğine meslek olarak yöneldiğin çarpmıştı gözüme? dersleri senden almak nasıl bir fikir dersin? hem win-win olayı yakalamış oluruz, hem de yabancıya gitmesin?
Neden olmasın...
Bütçe için cmas daha uygun diye biliyorum,ama cmas hakkında pek bilgim yok. İlla cmas'dan devam edeyim diyorsan, sağdan soldan araştırıp seni yönlendirebilirim.
Sadece bütçe açısından değil,hava durumu ve deniz suyu sıcaklığı açısından şöyle en erken haziran gibi başlamak daha iyi olur. Hele hele kızınla başlayacaksan, ağustosta gel derim :)
Benim çalıştığım yerden kursu al yada alma; seve seve bu konuda yardımcı olurum. Uygun fiyatlı ve güvenilir yerlere yönlendirebilirim...
Ama bak anlaşalım,öyle kumda yuvarlamaca tepik atmaca falan yok :tomato:
sevgili helenic, sağolasın, ilgin beni çok mutlu etti. cmas'da çok yol almış olsaydım, yazık ediyor gibi hissedebilirdim belki... ama eğer en yaygın ve kullanışlısı padi ise... ki sanki öyle olduğuna dair daha önce de bazı yorumlar duymuştum gibime geliyor... bütçesini haklayabildiğim ölçüde pekala padi'ye transfer olabilirim, sorun değil.
henüz vaktimiz olduğuna göre, özel mesaj olayım açıldığında ayrıntıları oradan görüşebiliriz...
kumda tepik olayına gelince, bi kere cümleyi okur okumaz bir kahkaha patlattım... :roflol:
e haklısın tabii, şurda ciddi bi iş yaparken öyle hocanla egeşmek yakışık almaz şimdi... doğrudur... *izci sözü verme efekti...*
(bu aklıma geldikçe daha bi hafta gülücem herhalde... ehi...)
valla helenic sana kufur etmedim "ya miden genis" dedim ama evet senin miden genis demedim :) ama sen direk edepsiz diyebildigine gore kufr olmasada hakaret etmis bulundun
ve yorumumu bu kadar candan sahiplendigin icin soylecek fazla bir seyimde yok
gizli bir siniflandirma olayi var burda ayrica
kendi seviyeni belirlemek isteyip ona gore yaranmanida anliyorum bazi arkadaslara
mutlu oldugunuz gibi devam edin dokAnmiyor bana : )
Hayrola neden alevlendin? Bir sorun mu var? Bence aranızda yalış anlaşılma olmuştur. Gerçekten konuyu bilmiyorum da. Ama eminim ki görüşseniz arada bir sorun olmaığı ortaya çıkar.
merhaba edanaz, bosver onemli bir durum yok sadece cevap verdi sahis bende kendimce cevapladim. gerginlik yaratmak istemiyorum gerilmiyorum bile.
kufur etmedigim icin tebrik edecek kadar kustahlasiyorlar ne kufur ettiysem
sadece tespit ettigimi soyledim oysaki..
seni okudum demin ofkene yenik dusmussun; gecmis olsun elini acitmissin
belki sende yeni gidecegin sehirde sevebilecegin ugraslar bulursun
incik boncuk hosuna gitmiyorsa guzel bir arastirma yap mutlara kendini ifade edebilecegin ugraslar cikacaktir onemli olan uretmek. kendin uzme yeterki.. kendine zarar vermemeye calis
basarilar sana
Evet kızlar, hep beraber bişeyler yapalım. Öncelikle benim şu öfkemi kontrol etmem gerekli. Herşey yolunda giderken bir anda hiç olmayacak birşeye o kaar sinirlendim ki, eski eşime vurmamak için duvara yumruk attım. Bugün elim şiş, çürük ve kıpırdattıkça acıyor. Esasında Foça'da kendimce uğraşlarım vardı dai gideceğim yerde ne yapacağım bilmiyorum. Motorla gezerdim, balık tutardım, arkadaşlarla olunca kızlarla araba ile çıkardık. Şimdi nasıl bir yer gidiyorum hiç bilmiyorum, yarın herhalde bir kanaat edinirim.
herşey yolunda giderken mi...?
mutlaka zihninizin bir yerinde sizi rahatsız eden bir fikir uyanmış olmalı. yani herşey yolunda görüntüsünün altında bir yerlerde.
ne de olsa insan sebepsiz yere o kadar öfkelenmez. ha, sizi öfkeli savunmaya iten endişe aslında gerçekçi birşey olmayabilir, onu da ancak kendi içinizde ortaya çıkarıp yüzleşerek kararlarsınız.
yakında özel mesajlarım açılır herhalde... yani eğer bulup çıkaracak birşey varsa analiz etmenize ben de yardımcı olmaya çalışırım.
bir de... naprosyn diye bir jel var. veya algesal suractive. fiyatları çok ehvendir. alıp elinize sürerseniz rahatlar ve daha hızla iyileşir.
Ben kime yaranıyorum,pardon?
Burda benim kimseyle gerçek hayatta görüştüğüm yada görüşmek istediğim yok ki yaranayım. İlginç birisin cidden.
Bana geniş hanım demiştin...
Soruyorum,bu ne demektir? Bana düpedüz O... dedin. Bende karşılığında edepsiz demişim. Bu mu sorun yani?
Açıkcası ben sizden başka hiçbir kimseden böyle bir muamele görmedim. Benim sizinle birebir lafım olmadığı halde gelip bana bulaştın.
Ne sana laf atmışlığım vardı,ne ters verilmiş cevabım. Musade et, bana "O..." küfürü etmişsin,bende edepsizsin diyeyim. Ne derdin var benle anlamadım,anlamakta istemiyorum.
O kadar içerlediysen edepsiz kelimesine, birde kendini benim yerime koyup düşünmeni dilerim.
Neyse, benim bu konuda yaptığım son yorumdur. Size iyi sohbetler...
valla guluverdim birde sasirdim cidden
eli belinde mahalle kadini demistin hatirliyorsan simdi "kime yaranmisim pardon" derken oyle bir izlenim oldu gozumun onunde hehehe
ben sana O... demedim haddini bil miden genis olabilir dedim bu O... anlamina gelmez bu bir
'ki benim O... lara karsi dusuncem cok farkli bu yuzden hic bir kadina O.. demem
edepsiz olmayi kabul ediyorum icin rahatlayacaksa ama ben sana O... dedigimi kabul etmiyorum
ben yanlis anladiysam sen bin beter yanlis anlamissin
yazmiyorum sana sende bana yazma bir daha yorum yazdigimda ismini yazmadigim muddetce alinma bende gelip sana bulasmayim. Gerilmemistim gerildim simdi iyimi? Ben kimseye O deme hakkini kendimde gormuyorum ama evet o yorum icin soylediklerimi tekrarliyorum o zaman
sen ciddi anlamda bunalan ve hassasiyeti olan derdini paylasmak isteyen bir kadina alay edercesine yorum yazdin olay ordan ileri geliyo inkar etmiyorum ve tum dediklerimi tekrar ettigimi farzet
hiyaaah... varan iki... *sevinçten ne diyeceğini bilemeyip saçmalama efekti...*
sevgili maix, tam da aynı şehirde değiliz gerçi, oturduğum yere en yakın seçenek diye izmir'i işaretledim ben. ama aramızda taş çatlasa 2,5 saatlik mesafe vardır tahminim...
bu da demektir ki müsait bir zamanda tanışma, görüşme, tatil yapma olaylarına yönelebiliriz... benim özel mesaj yazabilmeme daha kırk değilse bile yirmi fırın var... ne önerirsin?
Evet kızlar, hep beraber bişeyler yapalım. Öncelikle benim şu öfkemi kontrol etmem gerekli. Herşey yolunda giderken bir anda hiç olmayacak birşeye o kaar sinirlendim ki, eski eşime vurmamak için duvara yumruk attım. Bugün elim şiş, çürük ve kıpırdattıkça acıyor. Esasında Foça'da kendimce uğraşlarım vardı dai gideceğim yerde ne yapacağım bilmiyorum. Motorla gezerdim, balık tutardım, arkadaşlarla olunca kızlarla araba ile çıkardık. Şimdi nasıl bir yer gidiyorum hiç bilmiyorum, yarın herhalde bir kanaat edinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?