Ne olur yardım eder misiniz? Lütfen yargılamadan fikir verin 3 saatim kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siddet bagimliliktir arkası mutlaka gelir
Hamileyken aile evine donmek çok zor bunu biliyorum ancak ya sonra daha çok siddet uygularsa.
Bence gidin ya burnu surter geri gelir o zaman keyfinize göre geri isterseniz dönersiniz
Gelmezse de ananızın duası basinizdadir kurtulursunuz

şiddet asla kabul edilemez. annem bana bir keresinde tokat atmıştı aylarca konuşmadım çocukken hatırlıyorum. elin adamı kim ki size tokat atıyor? üstelik içinzde bir can var bu ne hadsizlik! bence olayı ailenize anlatın saklarsanız sizi barıştırmaya çalışırlar

Gidecek olan kişi siz değil o eşiniz. Asla o halinizle bir yere gitmeyin. Eşiniz gitsin evden. Ve eve asla almayın. Darp raporu alın...

Hamile halinle baska bir evde kalmak zor olur kendim gibi dusunuyorum suan. Esin cok buyuk terbiyesizlik yapmis hatta gunah yani hamile kadina vurulmaz ama senin onceligin su an bebegin. Evinde dur gitme bence. Esinle muhattap olmazsin cocugunu saglikli dogur bi toparlan yine bosanirsinda istersen. Ayrica evet tokat olayi bi anlik yapilmis bir eylem fakat insan sonucta beser sasar. Affedersin affetmezsin sana kalmis ama su an once cocugunu dusun ona gore karar ver

Şimdiden yola çıkacağımı duyunca başladılar. biz gelelim de dediler. Çok büyük bişey değilse yuvanızı düşünün yavrunuzu düşünün v.s v.s v.s Ama inanın kendime yediremiyorum. Elim varmıyor yazayım dilim varmıyor söyleyeyim

Bakın evden gitmeniz illa ki boşanmanız anlamına gelmiyor eşinizin gidersen her şey büyür demesi ailenizin olayı duyması halinde sizin boşanmanızı ister diye düşünmüş olabilir o yüzden büyür demiş olabilir. Ama ne olursa olsun kafa dinlemek için gidin yine gidin en azından siz gidince çaba sarfedecek mi yoksa hiç aramayacak mı onu öğreneceksiniz. Geçtiğimiz yaz eşimle büyük bir kavga yaşadık hemen ailemi aradım ve taksi çağırdım gidecek olduğum yer de 55 km uzağımdaki yazlık semt taksi kapıya geldi eşim tamam taksi gitsin gitmek istiyorsan ben sizi götüreceğim dedi ve götürdü kaç gün görüşmedik en son eve pasta falan yolladı kızımla çok sevdiğimizi bildiği için velhasıl kelam bir çaba sarfetti bir denemenizi öneririm. En azından kafa dinlemek için bile olsa gitmelisiniz.

kesinlikle şiddet gördüğünü söylemelisin, kesinlikle. zaten üzgün ve sinirlisin bir de ailenin barış toparlan baskılarına katlanma

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama şu an ülkenin pek çok şehrinde hava çok soğuk. Siz hamile halinizle ve bu moral bozukluğu ile bu havada yola çıkıp kendi düzeninizden çıkıp ablanızın yanı bile olsa başka eve gideceksiniz. Sizin durumunuz daha önemli şu an. Bence olayı büyütün aileniz gelsin, raporunuzu da alın ama evinizden çıkmayın. Madem sizi tehdit ediyor gidersen şöyle olur böyle olur, gitmedeğinizde neler olacağını siz gösterin ona.

Döneceksiniz gitmeyin. Boşanacak mısınız? Mesleğiniz var mı? Aileniz destek mi?

Bence hamile bir kadına tokat atan adamdan hayır gelmez hatasını anlamış gibide gelmedi konuşma tarzından bence taviz verme git

Tokat olayını ailenize söyleyin. Saklamayın.
Şöyle bir yola başvurdum. Bütün gün ağlamaktan çok halsiz düştüm kasıldığım için sanırım ağrım var. O kadar saat koltuk tepesinde kalmaya korktum. Biraz kafamı toparlamak istiyorum. Hiç değilse bugün bi kendime gelmem lazım. Aileme açarsam konuyu şimdi de onlar ayaklanır. Yatak odasına geçtim kapıyıda kilitledim. Biraz kendime geleyim açacağım konuyu. Açmadıkça dediğiniz gibi barıştırmaya çalışıyorlar

Böyle bir şey yaparsam aileler duymadan hallolabilir mı acaba
Uzaklaştırma talebine gerek var mı? Evet Bi hayvanlık yapmış ama eşin tehlikeli biri mi? Olduğun yere gelirse zarar verebilecek biri mi? Ne bileyim yeni bebeğin olacak belki pişman olup barışmak isteyecek belki sen de düzelsin isteyeceksin uzaklaştırma kararı falan biraz işleri büyütmez mi? Tabi sen doğrusunu daha iyi bilirsin senin eşin.

Boşanmayı mi düşünüyorsun yoksa uzaklaşmayı kocana ders vermeyi mi? Buna karar vermelisin konu sahibi. Önemli detay bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…