- 10 Aralık 2022
- 2.960
- 1.542
- 63
- Konu Sahibi kendinedeli
-
Siddet bagimliliktir arkası mutlaka gelirİyi akşamlar. Direk konuya girmem lazım vaktim kısıtlı. Bugün eşimle çok ciddi tartıştık. 6 aylık hamileyim ve bana tokat attı. Tartışma konusunda ikimizinde haksız yanları var biliyorum. Ama tokat kısmını kaldıramıyorum. Ablamı aradım şehir dışında yaşıyor. Yanına gitmek için haber verdim. Valizimi hazırladım. Biletimi aldım. Eşimin dediği tek şey olaylar daha çok büyür bileti iptal et dönülmez yollara gireriz. Bu ilk oldu bende çok şaşkın ve üzgünüm. Biletim 12de. Oturdum otobüs saatini bekliyorum valizlerimle. Hava çok soğuk çünkü çıkamam. Sizce valizi alıp çıkmalı miyim yoksa hiç çaba sarf etmemesine rağmen oturduğum yerde oturmalı mıyım
Yok daha çıkmadım 11.30da taksi geliyor 12.00da otobüs varkonu sahibi yola çıktı galiba. keşke kapıyı arkadan kilitlese eşini eve almasaydı gelirse polisi arardı. ne yaptı acaba.
Kovdum kovdum gitmiyor. Ben oturma odasında yatarım sen geç yatağa diyor hala. İşin ciddiyetinin farkında değilO giysin tabiko biraz özür yazır etsin madem barışacaksinız. Hamile kadina rl kaldirmak kaçıncı seviye bir öküzlük
Hamile halinle baska bir evde kalmak zor olur kendim gibi dusunuyorum suan. Esin cok buyuk terbiyesizlik yapmis hatta gunah yani hamile kadina vurulmaz ama senin onceligin su an bebegin. Evinde dur gitme bence. Esinle muhattap olmazsin cocugunu saglikli dogur bi toparlan yine bosanirsinda istersen. Ayrica evet tokat olayi bi anlik yapilmis bir eylem fakat insan sonucta beser sasar. Affedersin affetmezsin sana kalmis ama su an once cocugunu dusun ona gore karar verİnanın benimde elimi kolumu bağlayan bebeğim. Evet eşimi de çok çok sevdim çok aşık evlendim ama şuan buz gibiyim. Suratına da dedim zaten gerçekten midem bulanıyor acizliğine. Ama sabahtan beri ağla ağla kendimi kalmamaya çalışıyorum ama ağrımda oluyor karıştım kaldı
Şimdiden yola çıkacağımı duyunca başladılar. biz gelelim de dediler. Çok büyük bişey değilse yuvanızı düşünün yavrunuzu düşünün v.s v.s v.s Ama inanın kendime yediremiyorum. Elim varmıyor yazayım dilim varmıyor söyleyeyimşiddet asla kabul edilemez. annem bana bir keresinde tokat atmıştı aylarca konuşmadım çocukken hatırlıyorum. elin adamı kim ki size tokat atıyor? üstelik içinzde bir can var bu ne hadsizlik! bence olayı ailenize anlatın saklarsanız sizi barıştırmaya çalışırlar
Bakın evden gitmeniz illa ki boşanmanız anlamına gelmiyor eşinizin gidersen her şey büyür demesi ailenizin olayı duyması halinde sizin boşanmanızı ister diye düşünmüş olabilir o yüzden büyür demiş olabilir. Ama ne olursa olsun kafa dinlemek için gidin yine gidin en azından siz gidince çaba sarfedecek mi yoksa hiç aramayacak mı onu öğreneceksiniz. Geçtiğimiz yaz eşimle büyük bir kavga yaşadık hemen ailemi aradım ve taksi çağırdım gidecek olduğum yer de 55 km uzağımdaki yazlık semt taksi kapıya geldi eşim tamam taksi gitsin gitmek istiyorsan ben sizi götüreceğim dedi ve götürdü kaç gün görüşmedik en son eve pasta falan yolladı kızımla çok sevdiğimizi bildiği için velhasıl kelam bir çaba sarfetti bir denemenizi öneririm. En azından kafa dinlemek için bile olsa gitmelisiniz.İnanın benimde elimi kolumu bağlayan bebeğim. Evet eşimi de çok çok sevdim çok aşık evlendim ama şuan buz gibiyim. Suratına da dedim zaten gerçekten midem bulanıyor acizliğine. Ama sabahtan beri ağla ağla kendimi kalmamaya çalışıyorum ama ağrımda oluyor karıştım kaldı
Şimdiden yola çıkacağımı duyunca başladılar. biz gelelim de dediler. Çok büyük bişey değilse yuvanızı düşünün yavrunuzu düşünün v.s v.s v.s Ama inanın kendime yediremiyorum. Elim varmıyor yazayım dilim varmıyor söyleyeyim
Döneceksiniz gitmeyin. Boşanacak mısınız? Mesleğiniz var mı? Aileniz destek mi?İyi akşamlar. Direk konuya girmem lazım vaktim kısıtlı. Bugün eşimle çok ciddi tartıştık. 6 aylık hamileyim ve bana tokat attı. Tartışma konusunda ikimizinde haksız yanları var biliyorum. Ama tokat kısmını kaldıramıyorum. Ablamı aradım şehir dışında yaşıyor. Yanına gitmek için haber verdim. Valizimi hazırladım. Biletimi aldım. Eşimin dediği tek şey olaylar daha çok büyür bileti iptal et dönülmez yollara gireriz. Bu ilk oldu bende çok şaşkın ve üzgünüm. Biletim 12de. Oturdum otobüs saatini bekliyorum valizlerimle. Hava çok soğuk çünkü çıkamam. Sizce valizi alıp çıkmalı miyim yoksa hiç çaba sarf etmemesine rağmen oturduğum yerde oturmalı mıyım
Geç gördüm mesajınızı. Yok sanırım ben hayallerimle evlenmişim gerçek şahıs çok başkaymış. Beni uyarmış ama ben anlamamışım. Uyardım dediği de yapıştrıcam bitane yere yapışcaksın demekSiz böyle söyleyince o ne dedi bir daha yapmayacağım dedi mi?
Bence hamile bir kadına tokat atan adamdan hayır gelmez hatasını anlamış gibide gelmedi konuşma tarzından bence taviz verme gitİyi akşamlar. Direk konuya girmem lazım vaktim kısıtlı. Bugün eşimle çok ciddi tartıştık. 6 aylık hamileyim ve bana tokat attı. Tartışma konusunda ikimizinde haksız yanları var biliyorum. Ama tokat kısmını kaldıramıyorum. Ablamı aradım şehir dışında yaşıyor. Yanına gitmek için haber verdim. Valizimi hazırladım. Biletimi aldım. Eşimin dediği tek şey olaylar daha çok büyür bileti iptal et dönülmez yollara gireriz. Bu ilk oldu bende çok şaşkın ve üzgünüm. Biletim 12de. Oturdum otobüs saatini bekliyorum valizlerimle. Hava çok soğuk çünkü çıkamam. Sizce valizi alıp çıkmalı miyim yoksa hiç çaba sarf etmemesine rağmen oturduğum yerde oturmalı mıyım
Çok zor bir durum ama uzmeyin kendinizi hamilesiniz. Pişkin yaa esiniz deKovdum kovdum gitmiyor. Ben oturma odasında yatarım sen geç yatağa diyor hala. İşin ciddiyetinin farkında değil
Şöyle bir yola başvurdum. Bütün gün ağlamaktan çok halsiz düştüm kasıldığım için sanırım ağrım var. O kadar saat koltuk tepesinde kalmaya korktum. Biraz kafamı toparlamak istiyorum. Hiç değilse bugün bi kendime gelmem lazım. Aileme açarsam konuyu şimdi de onlar ayaklanır. Yatak odasına geçtim kapıyıda kilitledim. Biraz kendime geleyim açacağım konuyu. Açmadıkça dediğiniz gibi barıştırmaya çalışıyorlarTokat olayını ailenize söyleyin. Saklamayın.
Uzaklaştırma talebine gerek var mı? Evet Bi hayvanlık yapmış ama eşin tehlikeli biri mi? Olduğun yere gelirse zarar verebilecek biri mi? Ne bileyim yeni bebeğin olacak belki pişman olup barışmak isteyecek belki sen de düzelsin isteyeceksin uzaklaştırma kararı falan biraz işleri büyütmez mi? Tabi sen doğrusunu daha iyi bilirsin senin eşin.Böyle bir şey yaparsam aileler duymadan hallolabilir mı acaba
İz olmasa dahi tokat durumunda darp raporu alabiliyor muyuz?Terminalden önce hastane gidip darp raporu da alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?