- 23 Ocak 2016
- 35.399
- 51.247
- 598
- Konu Sahibi kendinedeli
-
Üzülmeyin boşverin hamilesiniz yalnız bırakmaması gerekir sormadan izninizi istemeden gitmesi bile ayrı bi hataHiç böyle bir şey yoktu. Gayet iyi anlaşırdık. Ben öyle sanırdım. Anlatmak istemediğim bazı nahoş cümleler çıkınca ağzından bende karaktere getirdim konuyu. Sanırım onlar ağırına gitti. Ama gerçekten haksız değildi söylemlerim
Ben her tartışmada benzer duyguyu hissediyordum açıkçası. Ama eşim kendini affettirmeyi biliyor.2 yıla yakındır evliyiz. Hiç olmadi daha önce. Çok büyük hayal kırıklıklarım var zaten. Sevgisine olan inancımı yitirmeme ayrı yanıyor içim yaptığı şeye ayrı. Saatlerdir deliye döndüm burda o muhtemelen içeride uyuyor
Konuşacak şeyler kaldıysa aramızda olur tabii. Sabah ola hayrola diyelim.. belki yarın eve de gelmez. Bilemiyorum yatak odasının kapısını kilitleyip yattım benBen her tartışmada benzer duyguyu hissediyordum açıkçası. Ama eşim kendini affettirmeyi biliyor.
Eşiniz de umarım kendini affettirir. Sebebi ne olursa olsun el kaldirmamaliydi, kolay affetmeyin. Cok pişman olduğunu hissedersiniz, bir daha olmaması kaydıyla barisilabilir.
Bırakın dokunmayı, size el bile kaldıramamali. Sinirliysen ortamı terket. Öfke problemin varsa tedavi ol ,deyin. Ama sizde sakın konuşun.
Boşver üzülme burayı da kapat uyuyamıyorsan film falan aç. Şuan kimin kocası nasıl yalvarmış bilgisi lazım değil sana. Bebeğini strese sokma. Keyfine bak. Daha sonra ne yapacağına ne konuşacağına karar verirsin. Bi gün üzerine yat sakinleş bakalım.Şuan ben de bi o kadar üzüldüm
Keşke gitseydiniz veya gidip darp raporu alıp uzaklaştıma kararı çıkarsaydınız.Eşiniz pişman olmuş değil.Siz kendinizi suçlayama başlamışsınız.Emin olun kimse şiddeti hak etmez.Sizin suçunuz değil.Şiddet konusunda ben hep devamı geleceğini düşünürüm.Bence ailenize anlatın durumu.Geçmiş olsun.Hiç böyle bir şey yoktu. Gayet iyi anlaşırdık. Ben öyle sanırdım. Anlatmak istemediğim bazı nahoş cümleler çıkınca ağzından bende karaktere getirdim konuyu. Sanırım onlar ağırına gitti. Ama gerçekten haksız değildi söylemlerim
Ne yaptınız merak ettimİyi akşamlar. Direk konuya girmem lazım vaktim kısıtlı. Bugün eşimle çok ciddi tartıştık. 6 aylık hamileyim ve bana tokat attı. Tartışma konusunda ikimizinde haksız yanları var biliyorum. Ama tokat kısmını kaldıramıyorum. Ablamı aradım şehir dışında yaşıyor. Yanına gitmek için haber verdim. Valizimi hazırladım. Biletimi aldım. Eşimin dediği tek şey olaylar daha çok büyür bileti iptal et dönülmez yollara gireriz. Bu ilk oldu bende çok şaşkın ve üzgünüm. Biletim 12de. Oturdum otobüs saatini bekliyorum valizlerimle. Hava çok soğuk çünkü çıkamam. Sizce valizi alıp çıkmalı miyim yoksa hiç çaba sarf etmemesine rağmen oturduğum yerde oturmalı mıyım
evlenmeden önce gözümün içine bakan
Adam size hamile halinizle tokat atabiliyor, siz hala darp raporu almaya çekiniyorsunuz? Niye? Ne der kocanız, vay efendim sen nasıl böyle bir şey yaparsın mı? Uzaklaştırma kararını çıkardınız da geri çekmesi kaldı. Barışma ümidiniz var, bu çok normal anlıyorum ama inşallah ona da belli etmiyorsunuzdur bu kadar korktuğunuzu.İnsan bilemiyor ki. Ben bunu bile beklemezken artık dahasını düşünemiyorum. Ya zaten beklemediğim için bu kadar kırgın ve öfkeleyim sanırım. Evet ben de karasız kaldım. Her ihtimale karşı darp raporu elimde bulundurmalıyım diye düşündüm polise gitmesem de. Ama yasal bir süresi var mı yada darp raporu alınca hastahane polisi devreye giriyor mu bilemiyorum. Bu uzaklaştırma nedir heri çekilebilen bişey mi. Aklım çok karışık çok yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?