Ne olur yardım eder misiniz? Lütfen yargılamadan fikir verin 3 saatim kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üzülmeyin boşverin hamilesiniz yalnız bırakmaması gerekir sormadan izninizi istemeden gitmesi bile ayrı bi hata

Gitmeyeceğiniz belliymiş zaten. Gidecek olan 12.00 deki otobüs için 11.30 da taksi çağırmaz. Evden bir an önce çıkmalıyım der 1,2 saat önce çıkar otogarda bekler.
Gece gece gitmemeniz iyi oldu da eşinizin eli kuvvetlendi. Bu kadın blöf yapıyor bi halt yiyemez diye düşünüp bırakın özür dilemeyi gemiyi azıya alacak. Bari yarın onu evden gönderin almayın bir süre eve. Küçük ihtimal burnu sürter diyeceğim de zor.

Ben her tartışmada benzer duyguyu hissediyordum açıkçası. Ama eşim kendini affettirmeyi biliyor.
Eşiniz de umarım kendini affettirir. Sebebi ne olursa olsun el kaldirmamaliydi, kolay affetmeyin. Cok pişman olduğunu hissedersiniz, bir daha olmaması kaydıyla barisilabilir.
Bırakın dokunmayı, size el bile kaldıramamali. Sinirliysen ortamı terket. Öfke problemin varsa tedavi ol ,deyin. Ama sizde sakın konuşun.

Konuşacak şeyler kaldıysa aramızda olur tabii. Sabah ola hayrola diyelim.. belki yarın eve de gelmez. Bilemiyorum yatak odasının kapısını kilitleyip yattım ben

Bence devamında konuşmayın fazlası ile trip atın ise gittiğinde de mesaj atıp manipule edin
Sizi fazlası ile manipule etmiş zaten

Şuan ben de bi o kadar üzüldüm
Boşver üzülme burayı da kapat uyuyamıyorsan film falan aç. Şuan kimin kocası nasıl yalvarmış bilgisi lazım değil sana. Bebeğini strese sokma. Keyfine bak. Daha sonra ne yapacağına ne konuşacağına karar verirsin. Bi gün üzerine yat sakinleş bakalım.

arkadaşımın eşi çok zor bir dönemlerinde, öfke anında bı tokat atmış. Arkadaşım bı şekilde tolere etti. Üzüldü- yıprandı." dedi görmezden geldi. Adam aradan zaman geçince, başka bı meselede gene tokat atmış. Daha basit bı olayda. Arkadaşım O'na "dur bakalım! O zaman üzgünsün diye görmezden geldim. Ama bı daha böyle bişey yaparsan, boşarim seni!" Demiş.

Adam o gün bugündür vurmadı. Kaç yıl oldu. Ama mesela çok sınırlı ise vuracak gibi üstüne geliyormuş o kadar.

Nerdeyse 15 yıllık evliler. Bu olay olalı 12 yıl oldu

Keşke gitseydiniz veya gidip darp raporu alıp uzaklaştıma kararı çıkarsaydınız.Eşiniz pişman olmuş değil.Siz kendinizi suçlayama başlamışsınız.Emin olun kimse şiddeti hak etmez.Sizin suçunuz değil.Şiddet konusunda ben hep devamı geleceğini düşünürüm.Bence ailenize anlatın durumu.Geçmiş olsun.

Ne yaptınız merak ettim

Kesin gitmemiştir dedim, çünkü kal dememizi beklemişsin, gitmemişsiniz artık daha ağır şiddet gelecek hayırlı olsun.

Kocan da hiç pişman değil gidersen dönüşü olmaz boşarım seni demiş sen de pısmışsın pişman olan ah ellerim kırılaydı ah sen de bana vur vs vs derdi bildiğin gidersen çocuğunla ortada kalırsın bana bişi olmaz demiş sen de kabul etmişsin aferin kapıyı kitlemekte baya büyük tepki bravo sana

evlenmeden önce gözümün içine bakan

Bu da en büyük sanı, asla böyle bir şey yok, bazı kadınlar cinsel yakınlaşmalardaki erkek tavırlarını çok ciddiye alıyor.

Aynısı benim arkadaş da diyordu bekarken gözümün içine bakıyordu beni aldattı, halbuki adamla fuckbody idi, başına kaldı evlendi

Şiddet uygulayan adam gözünün içine anca seks öncesi bakar, geçiniz bunları zerre değer vermiyor size.

Hamile karısını döven tansiyonu düşükken arkadaşına giden sorunda da kızan şiddet uygulayan kocadan adam olmaz

Adam size hamile halinizle tokat atabiliyor, siz hala darp raporu almaya çekiniyorsunuz? Niye? Ne der kocanız, vay efendim sen nasıl böyle bir şey yaparsın mı? Uzaklaştırma kararını çıkardınız da geri çekmesi kaldı. Barışma ümidiniz var, bu çok normal anlıyorum ama inşallah ona da belli etmiyorsunuzdur bu kadar korktuğunuzu.

bir insan hamile olmayı da geçtim nasıl eşine tokat atıp bu derece rahat davranabilir aklım almıyor.
yalvarıp kapıyı açtırıp elini ayağını öpeceğine tehdit edip yan odada uyuması gerçekten akıl alır değil.
ayrıca konuda da sonrasında neler dediniz bilmiyorum ama haksız değilsiniz, 6 aylık hamile ve tansiyonu düşük bir insan olarak yanınızda eşinizi istemeniz en normal şey. eğer gideceği yerin aşırı aciliyeti yoksa..
şiddetin hiçbir şekilde affı olmaz fakat hadi çok pişman olduğunu görseniz belki süründürür, pişman edersiniz de. en ufak pişmanlık durumu olmaması daha vahim.
Allah yardımcınız olsun ne diyeyim. üzüldüm.

Ah şu blöfler hiçbir tavır sergilememekten daha tehlikeli. Her zaman derim bir ilişkide blöf yapmayacaksın. Sadece eğer gerçekten bir kararın arkasında durabileceksen ortaya bir iddia atacaksın. Bu bir süre sonra karşıdakini çabasızlığa itiyor. Valizi toplasa da gidemez, gitse de geri döner, boşanıcam dese de dava açamaz vb. kalıpları oluşturuyor adamın kafasında. Eee sonra o kaybetme tedirginliği tamamen gidiyor. O valizi hiç toplamasaydınız daha hayırlıydı sizin için madem gidemeyecektiniz. Eşiniz asıl blöfü yapmış size ve siz de düşmüşsünüz ne yazık ki. Daha kötü şeyler olacaksa olsun. Beni kaybetmeye göze alan umrumda bile olmaz. Hele ki böyle bir konuda.

Şu an şok gecirmeni anlıyorum fakat bilmediğin bir şey var. Hamilesin ve bu hamilelik bu kişiye güvendiğin için gerçekleşti. Senin gidemeyeceginden emin olduğu için sana tokat atmaktan cekinmedi bu erkek musfettesi. İstersen küfür etmiş ol bu sadece senin ayıbın olur, yine şiddete uğramayı hak etmezsin. Şu an hem fiziksel hem duygusal olarak şiddete uğramış durumdasın. Yarın gidip darp raporu al diğer türlu gideceğim deyip gitmemek seni daha aciz bir duruma sokar. Yaptığının karsiligini ne pahasına olursa ol ver. Şu an hala işin ciddiyetini ikiniz de kavrayamamışsiniz. Sen soktasin o ise hala seni sucluyor özür dileyecegine. Konunun üzerini kapatirsan yarın öbür gün o tokat yumruğa döner.

Ben bu tür durumda erkeğin gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Niye karnı burnunda kadın elinde valizle başka bir yere gitsin? Ayrıca ilk bir kaç gün tamam aile abla arkadaş yanında kalıp dertleşmek huzur bulmak insana iyi geliyor. Ama günün sonunda bu kadın kendi evinde kendi düzeninde yaşamalı.

Ben giderim demiş defolsun gitsin. Mesaj gönderin, dünkü attığın tokattan sonra yine şiddet göstermenden korkuyorum kapı kilidini değiştirdim gelme artık bu eve yazın. Hem elinizde kanıt olur hem de evinizden düzeninizden olmazsınız. Hamilesiniz ve size konfor lazım. Tartışma kavga hadi iki taraf özür diler barışılır ama mesela ben affedemem, kendime yediremem tokadı.

Biraz sakinleşip dinlendikten sonra ailenize söyleyin. Ben ayrılmak istiyorum kendimi güvende hissetmiyorum ama destek lazım, doğuma kadar hatta bebekle düzen kurana kadar yanımda olmanızı istiyorum deyin. Sonra bakarsınız başınızın çaresine. Nafaka öder yine babalık ilişkisi kurar çocuğuyla.

Darp raporu diyen arkadaşlara soruyorum, nasıl kanıtlayacak? Morarma kırık vs tamam da tokatın izi kalmıyor.

İşte bu sebeple tam da evlenmeden önce adamların ailesine, kendisine hatta gerekirse erkekliğine sövün, sövün ki tanıyın ne hale geliyor!
Ha o saatten sonra olur olmazı bilmem ama en üst sınırda siniri ve yapabilecekleri görmek için damarına basmam gerek.
Bunun affı sebebi vs yok, tıynetinde varsa vardır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…