- 29 Mart 2023
- 70
- -35
- 3
- 30
- Konu Sahibi kendinedeli
-
Uzaklaşıp ders vermeyi şimdilik. 6 aylık hamileyim. Önü arkısı nedir diye düşünmek istiyorum. Ha sonrasında ikna olurum olmam o kısmını bilmiyorum. Buda bu adamın davranışına göre belli olcakBoşanmayı mi düşünüyorsun yoksa uzaklaşmayı kocana ders vermeyi mi? Buna karar vermelisin konu sahibi. Önemli detay bu.
Darp raporuna dair bilgim yok. Sordum cevap gelmemiş sanırım. Neye göre veriyorlar raporu. Yüzümde iz yok kızarıklık da geçti zaten o kadar ağlayınca kendim kızardım. Anlarlar mi tokat atıldığını. Birde darp raporu alınca hastane polisi devreye girer mı acabaGitmiyorsanız darp raporu alın en azından
Darp raporu aldığınızda şikayetçi olursanız uzaklaştırma kararı çıkacaktır ve siz şikayeti geri çekseniz bile dilekçeniz savcılığa gittiği için kamu davasına dönüşür. Ayrıca merak etmeyin uzaklaştırma kararından eşiniz ceza falan almaz maalesef ki acı ama gerçek. Yukarıdaki bilgilerde yanlışlık varsa arkadaşlar düzeltebilir başınıza gelenler için üzüldüm bebeğiniz için güçlü kalınİnsan bilemiyor ki. Ben bunu bile beklemezken artık dahasını düşünemiyorum. Ya zaten beklemediğim için bu kadar kırgın ve öfkeleyim sanırım. Evet ben de karasız kaldım. Her ihtimale karşı darp raporu elimde bulundurmalıyım diye düşündüm polise gitmesem de. Ama yasal bir süresi var mı yada darp raporu alınca hastahane polisi devreye giriyor mu bilemiyorum. Bu uzaklaştırma nedir heri çekilebilen bişey mi. Aklım çok karışık çok yorgunum
Darp raporu direk kayıtlara giriyor ama kuzenim doktora esimin haberi olmasin şuan dava acmayacagim boşanma davası acinca kullanırım tarzında bir şey demişti o da sistemde kapalı olacak tarzda bir şey demişti.Darp raporuna dair bilgim yok. Sordum cevap gelmemiş sanırım. Neye göre veriyorlar raporu. Yüzümde iz yok kızarıklık da geçti zaten o kadar ağlayınca kendim kızardım. Anlarlar mi tokat atıldığını. Birde darp raporu alınca hastane polisi devreye girer mı acaba
Evet ben de merak ettim açıkçası arkadaşlarının yanına salmadığı için mi tokat attı?Herkes yorum yapmış da şiddeti kesinlikle onaylamıyorum elbette laf ağızdan bir kere çıkar ama ben tartışma konusunu merak ettim açıkçası.
Bide eşini neden çaba göstermiyor hiç anlamadım.
düzelecekler ve barışacaklar zaten o belli. bence de olayları büyütür böyle bir durum.adamın özür dileyip kendini affetirmesi lazım. keşke gidicem diye blöf yapıp vazgeçmese en baştan odaya kapatsaydı kendini madem gitmeyecektiUzaklaştırma talebine gerek var mı? Evet Bi hayvanlık yapmış ama eşin tehlikeli biri mi? Olduğun yere gelirse zarar verebilecek biri mi? Ne bileyim yeni bebeğin olacak belki pişman olup barışmak isteyecek belki sen de düzelsin isteyeceksin uzaklaştırma kararı falan biraz işleri büyütmez mi? Tabi sen doğrusunu daha iyi bilirsin senin eşin.
Tartışma konumuz benim tansiyonum düşükken işten geldi kapıdan bana ayran verdi (Ben istedim) ve eve gelip hamile olan eşinin yanında durmak varken arkadaşıyla, arkadaşının işini halletmeye gitti. Bende surat astığım için suçlu oldum bencil düşüncesiz v.s oldum. Savunması evde olsa bana ne yapacakmış. Konu burdan büyüdü çığ gibi oldu. Çaba kısmını bende anlamadım evlenmeden önce gözümün içine bakan, küsersem ( ki sık sık küsmem kolayda küsmem) sabahlara kadar telefonda ben uyuyakalana kadar özür dileyen adam gittiHerkes yorum yapmış da şiddeti kesinlikle onaylamıyorum elbette laf ağızdan bir kere çıkar ama ben tartışma konusunu merak ettim açıkçası.
Bide eşini neden çaba göstermiyor hiç anlamadım.
Tüm mesajları okumadım ki bilmiyorum mevzuyu.Evet ben de merak ettim açıkçası arkadaşlarının yanına salmadığı için mi tokat attı?
Hayır küslüğümüz ordan başladı. Ki salmadım değil gitti normalde karışmam. O sıra tansiyonum düşüktü ve gerçekten elim ayağım titriyordu. Neyse geldi surat astım. Sonra ben bencil oldum düşüncesiz oldum o sayarken bende başladım ailesinden çok arkadaşını düşünen eş mi olur diyeEvet ben de merak ettim açıkçası arkadaşlarının yanına salmadığı için mi tokat attı?
Şuan ben de bi o kadar üzüldümTüm mesajları okumadım ki bilmiyorum mevzuyu.
Ama kendimden örnek vereyim memlekete annemlerin yanına gitmiştik eşinle tartıştık ben yerden göğe haksızdım. Eşim sen benimle gelme burda kal dedi bende tamam gelmem kalırım burda dedim. Sonra baktım gidemedi geri dönüp beni aldı ağlamalar özürler falan.
Anlamadığım bu kadın hamile sonuçta eşi çok çabuk vazgeçmiş ya üzüldüm gerçekten.
Çok basit bir şey aslında tokat atacak raddeye gelmesi peki daha önce nasıl davranıyordu size?Hayır küslüğümüz ordan başladı. Ki salmadım değil gitti normalde karışmam. O sıra tansiyonum düşüktü ve gerçekten elim ayağım titriyordu. Neyse geldi surat astım. Sonra ben bencil oldum düşüncesiz oldum o sayarken bende başladım ailesinden çok arkadaşını düşünen eş mi olur diye
İnanın kasılmam olmasaydı çoktan yoldaydım. Saatine kadar giyinik bekledim. Burayı okuduktan sonra çok daha fazla kararlıydım gitmeye. Ama bebeğine kıyma onu düşün dinlen diyen insanları gördükçe evlâdım için endişendimdüzelecekler ve barışacaklar zaten o belli. bence de olayları büyütür böyle bir durum.adamın özür dileyip kendini affetirmesi lazım. keşke gidicem diye blöf yapıp vazgeçmese en baştan odaya kapatsaydı kendini madem gitmeyecekti
Hiç böyle bir şey yoktu. Gayet iyi anlaşırdık. Ben öyle sanırdım. Anlatmak istemediğim bazı nahoş cümleler çıkınca ağzından bende karaktere getirdim konuyu. Sanırım onlar ağırına gitti. Ama gerçekten haksız değildi söylemlerimÇok basit bir şey aslında tokat atacak raddeye gelmesi peki daha önce nasıl davranıyordu size?
ben zaten gitmeniz taraftarı değildim. ama yola çıkamaya karar vermiş olduğunuz içim söyledim. yaşadığınız çok kötü bir durum ancak eşiniz hatasını anlayıp telafi etmeye uğraşırsa toparlarsınız diye düşünüyorum. işte bilet alıp gitmemek sıkıntı. bebek tabi ki daha önemli.neyse olan olmuş. umarım toparlarsınız en kısa süredeİnanın kasılmam olmasaydı çoktan yoldaydım. Saatine kadar giyinik bekledim. Burayı okuduktan sonra çok daha fazla kararlıydım gitmeye. Ama bebeğine kıyma onu düşün dinlen diyen insanları gördükçe evlâdım için endişendim
Tartışma konumuz benim tansiyonum düşükken işten geldi kapıdan bana ayran verdi (Ben istedim) ve eve gelip hamile olan eşinin yanında durmak varken arkadaşıyla, arkadaşının işini halletmeye gitti. Bende surat astığım için suçlu oldum bencil düşüncesiz v.s oldum. Savunması evde olsa bana ne yapacakmış. Konu burdan büyüdü çığ gibi oldu. Çaba kısmını bende anlamadım evlenmeden önce gözümün içine bakan, küsersem ( ki sık sık küsmem kolayda küsmem) sabahlara kadar telefonda ben uyuyakalana kadar özür dileyen adam gitti
Üzülmeyin lütfen evladınızı düşünün. Bir sabah olsun iki taraf da sakinleşsin oluru olmazı konuşur karar verirsiniz.Şimdi sakin kalmaya çalışınŞuan ben de bi o kadar üzüldüm
2 yıla yakındır evliyiz. Hiç olmadi daha önce. Çok büyük hayal kırıklıklarım var zaten. Sevgisine olan inancımı yitirmeme ayrı yanıyor içim yaptığı şeye ayrı. Saatlerdir deliye döndüm burda o muhtemelen içeride uyuyorKaç yıllık evlisiniz? Her ofkelendiginde böyle midir?
Benim eşim normalde iyidir . Ama öfkeliyken ,o o değildir net. Elini kaldıramaz o ayri.
Olduda haksız olduğunu kabul ederse , özürler diler ben barışına kadar.
Yani normalde esin haklı diyelim ama tokat atması haksız duruma düşürmüş. Sırf bunun için bile pişman olup ,yalvarıp yakarmali bana göre.
Bu arada evliliğinin başlarına göre, birbirimizi tanıdığımız için sanırım ,artik pek tartışmiyoruz.
Yeni evliyken tartıştığımız, direk uzaklaşırdim ben. Orta yolu bulana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?