- 17 Temmuz 2018
- 4.192
- 19.407
- 208
- Konu Sahibi kendinedeli
-
Umarım o evden çıkmışsınızdırİyi akşamlar. Direk konuya girmem lazım vaktim kısıtlı. Bugün eşimle çok ciddi tartıştık. 6 aylık hamileyim ve bana tokat attı. Tartışma konusunda ikimizinde haksız yanları var biliyorum. Ama tokat kısmını kaldıramıyorum. Ablamı aradım şehir dışında yaşıyor. Yanına gitmek için haber verdim. Valizimi hazırladım. Biletimi aldım. Eşimin dediği tek şey olaylar daha çok büyür bileti iptal et dönülmez yollara gireriz. Bu ilk oldu bende çok şaşkın ve üzgünüm. Biletim 12de. Oturdum otobüs saatini bekliyorum valizlerimle. Hava çok soğuk çünkü çıkamam. Sizce valizi alıp çıkmalı miyim yoksa hiç çaba sarf etmemesine rağmen oturduğum yerde oturmalı mıyım
Senin bir şey yapmayacağın belliydi zaten. Dön evine kocişine de kızdırma daha fazla adamcağızı.İnsan bilemiyor ki. Ben bunu bile beklemezken artık dahasını düşünemiyorum. Ya zaten beklemediğim için bu kadar kırgın ve öfkeleyim sanırım. Evet ben de karasız kaldım. Her ihtimale karşı darp raporu elimde bulundurmalıyım diye düşündüm polise gitmesem de. Ama yasal bir süresi var mı yada darp raporu alınca hastahane polisi devreye giriyor mu bilemiyorum. Bu uzaklaştırma nedir heri çekilebilen bişey mi. Aklım çok karışık çok yorgunum
Ne yaptığımı bilmeden ne güzel yazmışsınız. Dilerim aynı durum başınıza gelmez. Hamile halimle ramazan ayında sizin için bunu canı gönülden isterim. Başkalarının acılarına kibirlenip onları acizmiş gibi göreceğinize empati yapın olur mu. Yada siz hiç bişey yapmayın yorum bile. Üzgün olan insanları daha fazla nasıl üzerim nasıl güçsüz hissettiririm gibi bir düşünce yapısına girmişsiniz sanırım. Çok yanlış. En güçlü sizsiniz, en şiddet görse dünya da kıyamet kopartacak olan sizsiniz, en değerli sizsiniz hanım efendi tamam. Sağlıkla kalınSenin bir şey yapmayacağın belliydi zaten. Dön evine kocişine de kızdırma daha fazla adamcağızı.
Bize çok kızıyorsunuz ama asıl zaten bebeğiniz için gitmeliydiniz. Artık her şey daha kötü olacak daha da şiddetlenecekNe yaptığımı bilmeden ne güzel yazmışsınız. Dilerim aynı durum başınıza gelmez. Hamile halimle ramazan ayında sizin için bunu canı gönülden isterim. Başkalarının acılarına kibirlenip onları acizmiş gibi göreceğinize empati yapın olur mu. Yada siz hiç bişey yapmayın yorum bile. Üzgün olan insanları daha fazla nasıl üzerim nasıl güçsüz hissettiririm gibi bir düşünce yapısına girmişsiniz sanırım. Çok yanlış. En güçlü sizsiniz, en şiddet görse dünya da kıyamet kopartacak olan sizsiniz, en değerli sizsiniz hanım efendi tamam. Sağlıkla kalın
Ama ben gerçekten çok kötüyüm bakın. Sevgimden aşkımdan kalmadım ki. Evet keşke valiz hazırlamak bilet almak yerine direk onu kovsaydım evden. Gidemezdim gerçekten evlâdım için gidemezdim. Öyle ağrım oldu ki. Miniğim de hissetti canımın nasıl yandığını. Biletimi askıya aldırdım valizim hala kapıda. Şu dakika aktif edip gidebilirim ama bakın korkuyorum. O kadar saat yol ve ben uyurken ağlıyordum uyanınca ağlıyorum. Sizde haklısınız olması gerekeni söylüyorsunuz biliyorum bir kadını düşündüğünüzden. Ama inanın çok yorgunumgece okumuştum konunuzu gitmemişsiniz.
gitmeliydiniz en azından ağzınızdan gidicem lafı çıktığı için gitmeliydiniz. bilet bile almışsınız bavul hazırlamışsınız.
bunları hiç yapmamış ve gitmemiş olsanız daha iyiydi. adam artık gitmeyeceğinizi blöf yaptığınızı düşünüyor. küssenizde yatak odasını kilitlesenizde gitmediniz. ikinci tokata hazır olun artık. çünkü bunu yapmaması için bir sebep yok.
bütün yaptırımınızı küsmek olarak görüyor şu anda.
Gidip gelme tiyatro değildi zaten. Çok güzel söylemişsiniz şok içinde alınmış bir karardı. Olay yaşanır yaşanmaz aile bireylerimi aradım. Çünkü tek düşüncem gitmekti tek istediğim buydu. Ne hissettiğimi ne yaşadığımı idrak edemezken nasıl sağlıklı düşünebilirdim ki. Hâlâ daha ne yapmam nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Sadece öncelik olarak bebeğimin sağlığını düşünmeye çalışıyorum. Ağlamamaya kendimi sıkmamaya onu üzmemeye çalışıyorumBence sizin evden gitmeniz gereksizdi zaten. Kendisi gitsin ya da oturun konuşun, boşanacaksanız boşanırsınız, boşanmayacaksanız da neye, nasıl güvenip de kalacağınızı bulmanız lazım. Böyle tokat atıp, önemli bir şey olmamış gibi davranıyorsa ya gerçekten şiddet eğilimli ve giderek artıracak bunu (çoğunluk böyle zaten) ya da kendisi de çok şok yaşayıp, hareketini kabullenemiyor, üstünü kapatmaya çalışıyor.
Ben genel olarak evlilik kavgalarında aile evine gitme tavrını anlayamıyorum. Yani can güvenliğiniz olmaz kaçarsınız onu anlarım da, kızdım ben diye evden gitmek mantıksız. Boşanma yoluna girip ayrı yaşayacaksanız da o gitsin zaten, siz hamile halinizle düzen kurmakta zorlanırsınız. Zaman çabuk geçiyor, bebek gelir aniden, doktor kontrolleri, vs.
Bence sizin boşanma konusunda kafanız net değil ama büyük bir tavır göstermemeyi gururunuza yediremiyorsunuz. Sıkışmışlık oradan geliyor. Ben açıkçası böyle büyük olaylarda şu an içinde yaptığınızın çok önemi olduğunu düşünmüyorum. Yani “gidicem dedim gitmedin, olay artık berbat oldu” bana mantıklı gelmiyor. Sonuçta siz şiddet gördünüz ve şok içindesiniz, tavır gösterecekseniz de, boşanacaksınız da bunu 1 hafta sonra yapınca da karar aynı karar acele etmeyin.
Eğer boşanmayacaksanız da gidip gelme tiyatrosunun olmaması bence çok çok daha iyi.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. Böyle hödükleri de baba yapmasanız keşke.
çok yorulmuş sancısı varmış alamazmisGitmiyorsanız darp raporu alın en azından
Bekarken mi kullandı bu cümleyi size ? Yoksa kavga esnasında mı ?Geç gördüm mesajınızı. Yok sanırım ben hayallerimle evlenmişim gerçek şahıs çok başkaymış. Beni uyarmış ama ben anlamamışım. Uyardım dediği de yapıştrıcam bitane yere yapışcaksın demek
Ama ben gerçekten çok kötüyüm bakın. Sevgimden aşkımdan kalmadım ki. Evet keşke valiz hazırlamak bilet almak yerine direk onu kovsaydım evden. Gidemezdim gerçekten evlâdım için gidemezdim. Öyle ağrım oldu ki. Miniğim de hissetti canımın nasıl yandığını. Biletimi askıya aldırdım valizim hala kapıda. Şu dakika aktif edip gidebilirim ama bakın korkuyorum. O kadar saat yol ve ben uyurken ağlıyordum uyanınca ağlıyorum. Sizde haklısınız olması gerekeni söylüyorsunuz biliyorum bir kadını düşündüğünüzden. Ama inanın çok yorgunum
Bekarken mi kullandı bu cümleyi size ? Yoksa kavga esnasında mı ?
size 6 aylık hamile halinizle tokat atan adam adama derdiniz ders vermekUzaklaşıp ders vermeyi şimdilik. 6 aylık hamileyim. Önü arkısı nedir diye düşünmek istiyorum. Ha sonrasında ikna olurum olmam o kısmını bilmiyorum. Buda bu adamın davranışına göre belli olcak
Gerçekten uyarı aslında bu cümleler.tokattan önce söylemiş.
Şey mi demişim "gidiyim burnu sürtsün sonra kesin gelcem"? Yoksa düşünmek istiyorum ilerisini bilemiyorum mu demişim. Çünkü birde hamileyim. Hani yaşadığım çok sağlıklı bir şey değil ve benim için ciddi anlamda hayatımın şoku ya. Beklediğim bir şey olsaydı bir planım olmasını bırakın aynı nikah masasına oturmazdık. Asla beklemeyince insan şok olup ne yapması ne düşünmesi gerektiğini bilmiyorsize 6 aylık hamile halinizle tokat atan adam adama derdiniz ders vermek
boşanmayı bile düşünmüyorsunuz.
inanın herkes kendine neyi layık görürse onu yaşıyor.
ya allah aşkına yok hamileyim dışarda durmayayim yok kasilmam var bilmem ne diye diye kaldınızŞey mi demişim "gidiyim burnu sürtsün sonra kesin gelcem"? Yoksa düşünmek istiyorum ilerisini bilemiyorum mu demişim. Çünkü birde hamileyim. Hani yaşadığım çok sağlıklı bir şey değil ve benim için ciddi anlamda hayatımın şoku ya. Beklediğim bir şey olsaydı bir planım olmasını bırakın aynı nikah masasına oturmazdık. Asla beklemeyince insan şok olup ne yapması ne düşünmesi gerektiğini bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?