NE OLUR YARDIM EDİN BANA :(

Ece yldzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2016
25
10
3
32
Arkadaşlar ben yeni üye oldun aranıza 1 buçuk yıllık evliyim ilk günden beri takip ediyorum sizi aynı dertte olanları okuyorum falan ama artık dayanamadım ve bende sizlere derdimi açmak istedim
Benim sorunum şu; evlendiğimiz günden beri eşimle ilgiliyim alakaliyim her türlü ihtiyacını karşılıyorum yeme içme hizmet ilgi alaka herseyini hizmetini ediyorum o benden ailesine daha yakın olamamı istiyo olmaya çalışıyorum oraya giderken pasta börek yapıyorum konuşuyorum muhabbet ediyorum güler yüz gösteriyorum ama eşim benim aileme tam tersi davranıyor yinede onu yaptığını yapmıyorum az önce dediğim gibi devam ediyorum ama 1.5 yıl oldu eşim hala ayni seyi diyor AİLEME SOĞUKSUN diyor bende en sonunda patladım sen benim aileme böyle böyle davranıyorsun bense böyle dedim o yine bildiğini okuyor sizce ne yapmalıyım?

Bundan dolayı evliligimzde hep tartışmalarımz oluyo boşanmayı bile düşünür oldum artık

.Mrb cnm çocuk var mı bilmiyorum ama . Maalesef sen böyle yaptıkça o böyle yapmaya devam edecek. Senin yaşadıklarını bende yaşadım.5 senelik evliyim son bir yıldır ne ararım ne sorarım.Bayramdan bayrama gider iki üç gün kalırız eşimle.Ayda bir konuşurum .Sende yapma ağır ol gülme fazla pasta börek yapma arama da .Ama hiç sürat ya asma normal davran .Onlar nasılsa sende öyle ol.Esine de ben değiştim bana nasıl davranır san bende öyle davran cm

Çocuk yok istemiyorum devamlı tartıştığımz için yarın bigün ne olur ne olmaz diye korktugumdan ne yazikki
Kendi aileme gittimizde yemin ediyorum Allah şahit annem her gittigimzde yemek yapıyor ve bir çeşit pasta borek yapıyor onları kaldırıyor meyve ardından kahve kuruyemiş her defasında bunları yapıyor bense kayinvalidemlere gidince sadece 1 bardak çay içiyorum kayinvalidem öyle şeyler yapmaz ben yinede kendim yapayım gotureyim dyorum yinede yaranamiyrm

Çocuğun var mı senin

Bu nasıl bir haksızlık ya deli oluyorum böyle şeyleri okuyunca.kendisi senin ailene sogukmus sen niye çok yakın olacakmissin.bir de neler yapıyorum diyorsun yetmiyormuş daha ne bekliyor ki.kabul etme lütfen neden dediğini yapmaya calisiyorsun sen annemlere nasılsan ben de onlara oyleyim de.benim annem babam yok mu de

Hep kendi istediği olsun istiyor ben erkeğim bana ayak uydurcaksin ben seni aldım benim sülaleme uycaksin fln dyor bu zmn kdr hep bn dedim HDi annelere gdlm HDi sizin şu akrabaya gdlm dyrm o bi kez bile HDi size gdlm demedi kndi aramızda CK iyi anlasiyoruz hiç bu problem yok ama aile konusu açılınca kedi köpek gibi oluyoruz Afedersiniz bunu eşimle konuştum aile konusunu acmlym bak trtsyz dedim tmm dedi 1.5 ay anneme gtmedk ağzımı acip tek kelime etmedim bu süre içinde kayinvalidemlre hep gttik ama yine SOĞUKSUN HALA KENDİ AİLEN GİBİ BENİMSEYEMEDİN diyince yine trtstk yani daha fazlsida glmyo içimden artık çünkü bn adım attikca cabaladikca onun hiç bsy ypmdgni grmeye dayanamıyorum
SİZCE DÜZELİR Mİ BU DURUM

Düzelmez büyük ihtimalle canım. O senin ailene karşı nasılsa sende onun ailesine öyle davran açıklamanı da yap eşine sen böyle davranirsan bende böyle davranırım de.Şahsen ben 3 senelik evliyim her konuda hakkımı savunurum.

Valla sabrına hayran kaldım.
Niye bu kadar peşinde dolanıyorsun anlamadım.
Gitsin az ötede oynasın.

Benim de sürekli beraber olmak isteyen bir kayın ailem vardı.
Ben senin gibi tamam demiyordum onlara ama onlar da baktım bir yerden üstüme gelip diretmeye çalıştılar.
En son kocam sözde blöf yapıp onlarla anlaşmassan olmaz dedi.
Ben de anlaşmıyorum tamam git ailenle yaşa dedim.
Açtım boşanma davamı.

Şimdi barışalı 1 yıl olacak.
O zamanlar biraz bocalasam da,
Keşke daha önce yapsaymışım bunu diyorum.
Kimse konuşamıyor, kesin net tavrımı herkes biliyor çünkü.

Düzelir mi diye soruyorsan, sen böyle yaptıkça düzelmez.

Dediğinizi yapıcam bundan sonra o benim aileme nasılsa bende onun ailesine öyle olucam bu zamana kadar iyi oldum tartıştık bi de böyle denicem bakalım Allah razı olsun

Siz kendi elinizle getirmişsiniz bu hale...
"Hadi annelere gidelim hadi akrabalarına gidelim" demişsiniz ya ne için? Ben böyle bir teklifte bulunmam mesela...bulunmadığım içinde anneme gitmek için teklif edilmesini beklemem.
Aileme sıcak davranmıyorsun demiş eşiniz sıcak olmak zorunda değilsiniz saygınızı koruyun yeter.yaranmak için hırpalanmayın.

Sıcak değilsin dediği için devamli ben diyordum gidelim diye görsun yakinligimi diye yani aynı şehirde yaşıyoruz bana diyoki yakın olsan kalmaya gidersin diyo bende o kadar samimi olamadım daha olursam giderim diyorum evde 3 kaynim var bide kayinpedrim e haliyle çekiniyorm bi bayramda kaldık eşimle başka da kalmadim suan kalmamakta cekindigimi rahat edemediğimı soyleyncede esim yine malum cümleyi kuruyor

Umarim düzelir önce senin gibi yaptım olmadı geri çektim kendimi ailesinden olmadı. Hep.aileme mesafe koydu. Ama ben yaparsam yapıyim bana aileme Soğuksun ddi. Ben 3 yıllık evliyim. 3 haftadırda baba evindeyim canım. Şuan yanında annesi var ben kaybettim . Keşke elimden bişe gelse de sana desem. Bu süreçte eşimle bir kere konuştum adam haha anneme daha sıcak davranacaksan barışın yoksa bitti diyor. Ne olacak bunların sonu bilmiyorum ve cok kızgınim.ananla yasa o zman ne diye evleniyorlasa

Boşanmak istemiyor kavga ettiğimzde Özür diliyor bn sni CK svyrm diyor bana ilgi Alka o biçim ama aradan 2 gün geçsin yine aynı taş aynı hamam Allah yrdmcmz olsn ne diyim boşanmak istemiyorum zamanla geçer dyorm ama 1.5 yıl oldu ilk 1 yıl dolsun düzelir dyodm dzlmedi şimdi bnde onun ailesine soğuk davrnicam bklm nlck Allah ne yzdysa o olur cnm ya olmazsa da inceldigi yerden kopar ne dymki çünkü bıktım artık sabahlara kadar aglamaktan sis gözlerle dersnye gidip orda rezil olmktn

Öncelikle siz birbirinizin hayat arkadaşı olmalısınız, o evin beyi siz onun hizmet göreni değil. Eşinizle "bağırmadan" bir karşınıza alıp, "Ailemin sana karşı yaptığı bir hata mı var, ben senin ailene saygıda kusur etmezken sen benim aileme neden böyle davranıyorsun" tarzı bir konuşma yapın. Ha yaptık olmuyor devam ediyor diyorsanız iki yol var:

1) Eşinizi ikna edeceksiniz, birlikte bir çift terapistine gidecek, sorunun nereden kaynaklandığını bulacaksınız. İyi iletişim kurmayı da öğrenmiş olacaksınız.
2) Eşiniz sizin ailenize nasıl davranıyorsa, siz de onun ailesine öyle davranacaksınız. Bu şekilde sizinle empati kurmasını sağlayacaksınız.

Genelde herkesin işine gelen yol ikincisi, ama ters tepip daha beter olma durumu var. İyi bir çift terapisti en kaliteli çözüm olur, iyi iletişim kurmak isteyen medeni çiftlerin hepsinin gitmesi gerekir bana kalırsa.

Şuan çalışıyor işte beni aradı konuşuyoruz haklısın sen çabalıyosn ama bn ne yapablrm güler yüz gstryrm dyor e onu bnde gstryrm üstüne sohbet edyrm e bnde bbnla edyrm dyo ama ettigi 2 kelime ya var ya yok o da babam bişey sorarsa cvpliyor annem o seviyor Dye pilavı bile sade yapıyor yengem o seviyor dye sarma yapiyor ona ananem deseniz konserve ayrı turşu ayrı veriyor niye eşim CK svdgi için aslında eşim bunlrn hiçbirini haketmiyor ben onların tarafından hiç bsy grmedgm gbi bi bardak çay içiyorum kimse kızım bi bardak daha iç dye bile ısrar etmiyor bnm ailem oğlum yesene bak oğlum bundanda ye dye üsteliyor herkes eşimin kişiliğinin frknda ama bni ck svdklri için grmezden geliyorlar ypmyn byle mahcup ediysnz bi diyince olsn kizim biz yapalm o görsün görmesn bsvr dyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…