.Mrb cnm çocuk var mı bilmiyorum ama . Maalesef sen böyle yaptıkça o böyle yapmaya devam edecek. Senin yaşadıklarını bende yaşadım.5 senelik evliyim son bir yıldır ne ararım ne sorarım.Bayramdan bayrama gider iki üç gün kalırız eşimle.Ayda bir konuşurum .Sende yapma ağır ol gülme fazla pasta börek yapma arama da .Ama hiç sürat ya asma normal davran .Onlar nasılsa sende öyle ol.Esine de ben değiştim bana nasıl davranır san bende öyle davran cmArkadaşlar ben yeni üye oldun aranıza 1 buçuk yıllık evliyim ilk günden beri takip ediyorum sizi aynı dertte olanları okuyorum falan ama artık dayanamadım ve bende sizlere derdimi açmak istedim
Benim sorunum şu; evlendiğimiz günden beri eşimle ilgiliyim alakaliyim her türlü ihtiyacını karşılıyorum yeme içme hizmet ilgi alaka herseyini hizmetini ediyorum o benden ailesine daha yakın olamamı istiyo olmaya çalışıyorum oraya giderken pasta börek yapıyorum konuşuyorum muhabbet ediyorum güler yüz gösteriyorum ama eşim benim aileme tam tersi davranıyor yinede onu yaptığını yapmıyorum az önce dediğim gibi devam ediyorum ama 1.5 yıl oldu eşim hala ayni seyi diyor AİLEME SOĞUKSUN diyor bende en sonunda patladım sen benim aileme böyle böyle davranıyorsun bense böyle dedim o yine bildiğini okuyor sizce ne yapmalıyım?
Bundan dolayı evliligimzde hep tartışmalarımz oluyo boşanmayı bile düşünür oldum artık
Çocuğun var mı seninArkadaşlar ben yeni üye oldun aranıza 1 buçuk yıllık evliyim ilk günden beri takip ediyorum sizi aynı dertte olanları okuyorum falan ama artık dayanamadım ve bende sizlere derdimi açmak istedim
Benim sorunum şu; evlendiğimiz günden beri eşimle ilgiliyim alakaliyim her türlü ihtiyacını karşılıyorum yeme içme hizmet ilgi alaka herseyini hizmetini ediyorum o benden ailesine daha yakın olamamı istiyo olmaya çalışıyorum oraya giderken pasta börek yapıyorum konuşuyorum muhabbet ediyorum güler yüz gösteriyorum ama eşim benim aileme tam tersi davranıyor yinede onu yaptığını yapmıyorum az önce dediğim gibi devam ediyorum ama 1.5 yıl oldu eşim hala ayni seyi diyor AİLEME SOĞUKSUN diyor bende en sonunda patladım sen benim aileme böyle böyle davranıyorsun bense böyle dedim o yine bildiğini okuyor sizce ne yapmalıyım?
Bundan dolayı evliligimzde hep tartışmalarımz oluyo boşanmayı bile düşünür oldum artık
Düzelmez büyük ihtimalle canım. O senin ailene karşı nasılsa sende onun ailesine öyle davran açıklamanı da yap eşine sen böyle davranirsan bende böyle davranırım de.Şahsen ben 3 senelik evliyim her konuda hakkımı savunurum.Hep kendi istediği olsun istiyor ben erkeğim bana ayak uydurcaksin ben seni aldım benim sülaleme uycaksin fln dyor bu zmn kdr hep bn dedim HDi annelere gdlm HDi sizin şu akrabaya gdlm dyrm o bi kez bile HDi size gdlm demedi kndi aramızda CK iyi anlasiyoruz hiç bu problem yok ama aile konusu açılınca kedi köpek gibi oluyoruz Afedersiniz bunu eşimle konuştum aile konusunu acmlym bak trtsyz dedim tmm dedi 1.5 ay anneme gtmedk ağzımı acip tek kelime etmedim bu süre içinde kayinvalidemlre hep gttik ama yine SOĞUKSUN HALA KENDİ AİLEN GİBİ BENİMSEYEMEDİN diyince yine trtstk yani daha fazlsida glmyo içimden artık çünkü bn adım attikca cabaladikca onun hiç bsy ypmdgni grmeye dayanamıyorum
SİZCE DÜZELİR Mİ BU DURUM
Valla sabrına hayran kaldım.Hep kendi istediği olsun istiyor ben erkeğim bana ayak uydurcaksin ben seni aldım benim sülaleme uycaksin fln dyor bu zmn kdr hep bn dedim HDi annelere gdlm HDi sizin şu akrabaya gdlm dyrm o bi kez bile HDi size gdlm demedi kndi aramızda CK iyi anlasiyoruz hiç bu problem yok ama aile konusu açılınca kedi köpek gibi oluyoruz Afedersiniz bunu eşimle konuştum aile konusunu acmlym bak trtsyz dedim tmm dedi 1.5 ay anneme gtmedk ağzımı acip tek kelime etmedim bu süre içinde kayinvalidemlre hep gttik ama yine SOĞUKSUN HALA KENDİ AİLEN GİBİ BENİMSEYEMEDİN diyince yine trtstk yani daha fazlsida glmyo içimden artık çünkü bn adım attikca cabaladikca onun hiç bsy ypmdgni grmeye dayanamıyorum
Umarim düzelir önce senin gibi yaptım olmadı geri çektim kendimi ailesinden olmadı. Hep.aileme mesafe koydu. Ama ben yaparsam yapıyim bana aileme Soğuksun ddi. Ben 3 yıllık evliyim. 3 haftadırda baba evindeyim canım. Şuan yanında annesi var ben kaybettim . Keşke elimden bişe gelse de sana desem. Bu süreçte eşimle bir kere konuştum adam haha anneme daha sıcak davranacaksan barışın yoksa bitti diyor. Ne olacak bunların sonu bilmiyorum ve cok kızgınim.ananla yasa o zman ne diye evleniyorlasaHep kendi istediği olsun istiyor ben erkeğim bana ayak uydurcaksin ben seni aldım benim sülaleme uycaksin fln dyor bu zmn kdr hep bn dedim HDi annelere gdlm HDi sizin şu akrabaya gdlm dyrm o bi kez bile HDi size gdlm demedi kndi aramızda CK iyi anlasiyoruz hiç bu problem yok ama aile konusu açılınca kedi köpek gibi oluyoruz Afedersiniz bunu eşimle konuştum aile konusunu acmlym bak trtsyz dedim tmm dedi 1.5 ay anneme gtmedk ağzımı acip tek kelime etmedim bu süre içinde kayinvalidemlre hep gttik ama yine SOĞUKSUN HALA KENDİ AİLEN GİBİ BENİMSEYEMEDİN diyince yine trtstk yani daha fazlsida glmyo içimden artık çünkü bn adım attikca cabaladikca onun hiç bsy ypmdgni grmeye dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?