NE OLUR YARDIM EDİN BANA :(

Sende yapma canim, o zaman anlarlar ortadaki farki, hem mecburda degilsin..iyilik yaramiyor demekki bazilarina... hizmet demissinde kadin hizmetci degildir.. ayrica esin ailene karsi soguk davraniyor, sen ise onun ailesine iyi davraniyorsun burada haksizlik var..

Eşlerin kavgaları genelde hep başkaları için ,birbirini kırar
hiç birşey tek taraflı olmaz hayatımızda sınırları koymayı bilmeliyiz , o sizin ailenize neden öyle davranıyor ,siz onun eşisiniz,kölesi degilsiniz

Niye yakın olmaya çalışıyorsunuz ki ? Mesafeli olun. Aramayın sormayın. Çabalamayın zaten yaranamıyormuşsunuz. Siz 1 bardak çayla misafir edilin bir de giderken pasta börek yapın ne gerek var hiç yormayın kendinizi. O zaman görsün eşiniz yakınlığı.

Canım ne kadar ekmek o kadar köfte vereceksin. Benim eşim de bi kaç defa annemlerde süŕekli telle oynadı hiç uyarmadım bile. Bizim kv ile sohbetimiz iyidr saatlerce konuşuruz normalde. Bende aynı şeyi yaptım telden kafamı kaldırmadım. Benim yaptığımı kapatmak için kırk takla attı sonra cır cır böceği gibi oldu tekrar gittiğimizde susturamadık

Eşim diyor ki ben sni aldım bnm aileme benm sülaleme ayak uydurcaksin bize 5 kere gdysak snn Ailene 2 kere gtcez dyo bn byle gördüm ailemden dyo ilk başta itiraz ettim bak o senn ailen ama bu bizim ailemiz şöle dedim yani kndi ailen gbi olamayz bklme dedim snra bu olaylar olunca tmm ytrki snde bnm aileme yakın olmya cls bnde snn dedgn gbi olurum dedim ama yine değişen bsy olmadı şimdi tlfnda syldm bnde snn gbi olcm sdce 1 2 kelime edip oturup kalkıp gelcem ne evime davet etcem ne de kalk gdelim dye sna sylicem dedim aynı snn yaptığını ypcam dedim deme şöyle byle yaparsan nsl iyi olcz bz snle nsl evliligimizi sürdürcz dyo bnde bu zmn kdr snn istdgn gbi olmya clstm ama sn hep kör oldun HC bi zmn grmedn ailen için yptklrmi bu saatten sonrada bn byleym dedim

Niye ciftler birbirini aileleriyle icli disli olmaya zorlar anlamiyorum. Ben adamla anlasmisim, sevmisim evlenmisim. Otomatik olarak tum sulalesini mi sevmek gerekiyor? Ne kadar saçma şeyler. Ben seni aldım, bana ve sulaleme uycaksın ne demekmiş. Siz ayri aile oldunuz artik bunu idrak etmesi gerekiyor. Sizi ailesine katilmis yeni biri olarak degil, ikinizin ayri bir aile oldugunu dusunmesi lazım. Sizin aileniz yine sizin, esinizin ailesi esinizin.
Karsilik goremedigin halde bu kadar kendini paralama zaten. Madem yapiyorsunda kotusun, yapma baride oyle kotu ol olcaksan.

Ndn byle yzıysn cnm okumk cddn ck zor olyr ayrca ssli hrf parayla dgl :ss

Canım benim bence eşinin bu tepkisine rağmen alttan alarak eksiksiz gelin olmaya çalışırsan bu iş enayiliğe doğru gider. Akıllı olmak lazım. Mesafe her zaman iyidir. Pastalarını yediler ama bak sonuç ortada. İnsanoğluna YA RA NA MAZ SIN ( true story.

Ben seni aldım benim sülaleme uyacaksın.

Ne denir ki bu lafın üstüne adamın beyni yamuk bi kere. Konu sahibinden özür dilerim Ama bu tip despot tiplerden nefret ediyorum....

Orada gidip kalmamı onları gün içinde arayıp sormamı daha da samimi olmamı içli dışlı olmamı kendi ailem gibi benimsememi istiyor aynen dediğiniz gibi bi despotluk var özünde ben istiyorum ki her iki tarafla da böyle olalım sadece onun ailesine yakın benimkilere uzak değil eğer öyle olacaksa bende bundan sonra onun yaptığını yapmaya karar verdim ona şu cümleyi bile kurdum senin yerinde bi başkası olsa beni el üstünde tutardı karım ailem için bunları bunları yapıyo benim için bunları bunları yapıyo diye ama sen hep yapılmayan ne varsa onu görüyorsun hiç yaptıklarımı görmüyorsun dedim

işte yapmayacaksınız
bundan sonra yapmayın hatanız bu
güleryüzü yine gösterin saygıyı ihmal etmeyin

Ama bu adam zopayi haketmis ya
Sanki ailesine Mal aldida beyefendi.
Coook simartmisin cook. Asil sogukluk neymis bak gor diyip bundan sonra ailesine mesafeli olup pasta borek yapmadan fazla arayip sormadan dene bakalim.
Aman cocuk mocuk yapma su durumda kurban olayim.

Allahallahh niye onun ailesine 5 kere sizin ailenize 2 kere gidiliyormus...Eşinizin zihniyeti hiç sevmediğim bir zihniyet isyan etseniz sonuna kadar haklısınız...Kendi ailesine nasıl da deger veriyor e sizin de aileniz değerli. Sizin ailenize nasılsa siz de onun ailesine karşı öyle olun bence. O zaman esiniz anlar belki hatasını.

siz bu adamın eşi misiniz hizmetçisi kul kölesi mi? niye paralıyosunuz kendinizi bu kadar, anlamadım.

valla ailesine hakederse iyi davranırım. tolerans gösteririm alttan alırım ama canım istediğinde. şımartma bu kadar.

Erkeklerin genel tavrı hep böyle. Çok nadirdir içli dışlı olan. Kadın köle olsun aileme istiyor ama kendi el gibi olmak istiyor. Arada bir mecburiyetten gideyim gittim mi de hemen kalkıp geleyim istiyorlar.

yapmayacan ozaman , nekadar kıymet görüyorsan okdar gösterecen ,

zıkkımın kökünü yesinler

ilk başlarda bende sizin gibi yapıyordum bi baktım millet verdikçe daha da istiyor. bide benimkie aileme en ufak olayda surat yapardı. artık ailemin yanına götürmüyorum çünkü sen olunca beni geriyorsun diyorum ailesinede kendisine de çektim resti ben çalışan bir insanım kaldı ki çalışmasam bile her dakika sizi mutlu etmek zorunda değilim. siz beni mutlu edebiliyormusunuz bakalım dedim. hatta ev işlerinide bi ara bıraktım çünkü çalıştığım halde herseyi dört dörtlük yapıyordum adam yok anam olaydı şunu yapardı vay anam olaydı masaj yapardı dedikçe bıraktım herseyi. artık bulduğuna şükrediyor. bence nabız yoklayın sonra çekin resti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…