- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
Zaten kendi ailen degil ki. Icinden gelir benimsersin gelmez benimsemezsin. Kocanda is yooook. Ama bosancak goz acaba sende var mi?Hep kendi istediği olsun istiyor ben erkeğim bana ayak uydurcaksin ben seni aldım benim sülaleme uycaksin fln dyor bu zmn kdr hep bn dedim HDi annelere gdlm HDi sizin şu akrabaya gdlm dyrm o bi kez bile HDi size gdlm demedi kndi aramızda CK iyi anlasiyoruz hiç bu problem yok ama aile konusu açılınca kedi köpek gibi oluyoruz Afedersiniz bunu eşimle konuştum aile konusunu acmlym bak trtsyz dedim tmm dedi 1.5 ay anneme gtmedk ağzımı acip tek kelime etmedim bu süre içinde kayinvalidemlre hep gttik ama yine SOĞUKSUN HALA KENDİ AİLEN GİBİ BENİMSEYEMEDİN diyince yine trtstk yani daha fazlsida glmyo içimden artık çünkü bn adım attikca cabaladikca onun hiç bsy ypmdgni grmeye dayanamıyorum
SİZCE DÜZELİR Mİ BU DURUM
Evet aranızda çok fazla bir iletişimsizlik yoksa düzelir. Ama iki tarafa da karşılıklı eşit adil şekilde davranması lazım. Ama bence bir süre hiç birine gitmeyin yalnız kendinizi tartın . Bir de böyle bayanlar genellikle (sizi bimiyorum ama ) annesini mutlaka günde en az bir kere arar şu yemeği yaptım şu temizliği yaptım raporu verirler ve eşler bu konuşmaların farkına varır. Çevremdeki bütün aile sorunlarını bundna dolayı gördüm. annemi de aramam kayınvalidemi de aramam. eşimin terbiyesi belli benim aldğım terbiye belli Yani herkes kendi seviyesinde yaşar. Çok şükür hiç sorun yaşamadık. Siz evlenmişsiniz artık iki tarafta silkin yakanızı bu anne düşkünlüğünden. ayda bir gidin hoş beş bitti. Orda kaşını kaldırdın orda şunu yemedin bunlar derdi olmayan insanların kendine yaptığı dert diye düşünüyorum. Bence Siz kendinize bir çizelge hazırlayın annenizle telefon konuşmalarınızı yazın kvalide ile konuşmalarınızı yazın. Yani burda denge siz olacaksınız. Birde takip din eşiniz ne sıklıkta konuşuyor ailesi ile. Böyle böyle düzene girecek. Eğer eşiniz annesine her olup biteni anlatan herşeyi anlatan onun direktifinde yaşayan biri ise çok uğraşmayın. Ya kabul edin gitsin ya da boşanın.Hep kendi istediği olsun istiyor ben erkeğim bana ayak uydurcaksin ben seni aldım benim sülaleme uycaksin fln dyor bu zmn kdr hep bn dedim HDi annelere gdlm HDi sizin şu akrabaya gdlm dyrm o bi kez bile HDi size gdlm demedi kndi aramızda CK iyi anlasiyoruz hiç bu problem yok ama aile konusu açılınca kedi köpek gibi oluyoruz Afedersiniz bunu eşimle konuştum aile konusunu acmlym bak trtsyz dedim tmm dedi 1.5 ay anneme gtmedk ağzımı acip tek kelime etmedim bu süre içinde kayinvalidemlre hep gttik ama yine SOĞUKSUN HALA KENDİ AİLEN GİBİ BENİMSEYEMEDİN diyince yine trtstk yani daha fazlsida glmyo içimden artık çünkü bn adım attikca cabaladikca onun hiç bsy ypmdgni grmeye dayanamıyorum
SİZCE DÜZELİR Mİ BU DURUM
Eşim diyor ki ben sni aldım bnm aileme benm sülaleme ayak uydurcaksin bize 5 kere gdysak snn Ailene 2 kere gtcez dyo bn byle gördüm ailemden dyo ilk başta itiraz ettim bak o senn ailen ama bu bizim ailemiz şöle dedim yani kndi ailen gbi olamayz bklme dedim snra bu olaylar olunca tmm ytrki snde bnm aileme yakın olmya cls bnde snn dedgn gbi olurum dedim ama yine değişen bsy olmadı şimdi tlfnda syldm bnde snn gbi olcm sdce 1 2 kelime edip oturup kalkıp gelcem ne evime davet etcem ne de kalk gdelim dye sna sylicem dedim aynı snn yaptığını ypcam dedim deme şöyle byle yaparsan nsl iyi olcz bz snle nsl evliligimizi sürdürcz dyo bnde bu zmn kdr snn istdgn gbi olmya clstm ama sn hep kör oldun HC bi zmn grmedn ailen için yptklrmi bu saatten sonrada bn byleym dedim
Aaaahh ahhh al bendende okadar ben 13 senelik evliyim ama pöööfffff artık yani o dereceArkadaşlar ben yeni üye oldun aranıza 1 buçuk yıllık evliyim ilk günden beri takip ediyorum sizi aynı dertte olanları okuyorum falan ama artık dayanamadım ve bende sizlere derdimi açmak istedim
Benim sorunum şu; evlendiğimiz günden beri eşimle ilgiliyim alakaliyim her türlü ihtiyacını karşılıyorum yeme içme hizmet ilgi alaka herseyini hizmetini ediyorum o benden ailesine daha yakın olamamı istiyo olmaya çalışıyorum oraya giderken pasta börek yapıyorum konuşuyorum muhabbet ediyorum güler yüz gösteriyorum ama eşim benim aileme tam tersi davranıyor yinede onu yaptığını yapmıyorum az önce dediğim gibi devam ediyorum ama 1.5 yıl oldu eşim hala ayni seyi diyor AİLEME SOĞUKSUN diyor bende en sonunda patladım sen benim aileme böyle böyle davranıyorsun bense böyle dedim o yine bildiğini okuyor sizce ne yapmalıyım?
Bundan dolayı evliligimzde hep tartışmalarımz oluyo boşanmayı bile düşünür oldum artık
Aaaahh ahhh al bendende okadar ben 13 senelik evliyim ama pöööfffff artık yani o derece
Malesef ve annem artık bana gelmiyo hiçbir akrabamla bırak ziyareti ne bayram ne seyran gerisini sen düşün yada boşver düşünme canın sıkılmasın yani diceğim oki böyle geldi böyle gider sen ara sor gel git gelirse damattır gelmezse hiç damat OLAMAMIŞTIR nokta13 yıl ve hala aynı mı
Arkadaşlar ben yeni üye oldun aranıza 1 buçuk yıllık evliyim ilk günden beri takip ediyorum sizi aynı dertte olanları okuyorum falan ama artık dayanamadım ve bende sizlere derdimi açmak istedim
Benim sorunum şu; evlendiğimiz günden beri eşimle ilgiliyim alakaliyim her türlü ihtiyacını karşılıyorum yeme içme hizmet ilgi alaka herseyini hizmetini ediyorum o benden ailesine daha yakın olamamı istiyo olmaya çalışıyorum oraya giderken pasta börek yapıyorum konuşuyorum muhabbet ediyorum güler yüz gösteriyorum ama eşim benim aileme tam tersi davranıyor yinede onu yaptığını yapmıyorum az önce dediğim gibi devam ediyorum ama 1.5 yıl oldu eşim hala ayni seyi diyor AİLEME SOĞUKSUN diyor bende en sonunda patladım sen benim aileme böyle böyle davranıyorsun bense böyle dedim o yine bildiğini okuyor sizce ne yapmalıyım?
Bundan dolayı evliligimzde hep tartışmalarımz oluyo boşanmayı bile düşünür oldum artık
Ay ne güldüm ne güldüm çok yaşa emiİlk gittiğinizde şaplatın bir tane kayınpederin ensesine 'naber canım ya' deyiverin, bütün buzlar erimiş, sıcakkanlı davranmış olursunuz!
Tövbe tövbe ya, bu adamlar artık zıvanadan çıktı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?