NE OLUR YARDIM EDİN BANA :(

Zaten kendi ailen degil ki. Icinden gelir benimsersin gelmez benimsemezsin. Kocanda is yooook. Ama bosancak goz acaba sende var mi?

Evet aranızda çok fazla bir iletişimsizlik yoksa düzelir. Ama iki tarafa da karşılıklı eşit adil şekilde davranması lazım. Ama bence bir süre hiç birine gitmeyin yalnız kendinizi tartın . Bir de böyle bayanlar genellikle (sizi bimiyorum ama ) annesini mutlaka günde en az bir kere arar şu yemeği yaptım şu temizliği yaptım raporu verirler ve eşler bu konuşmaların farkına varır. Çevremdeki bütün aile sorunlarını bundna dolayı gördüm. annemi de aramam kayınvalidemi de aramam. eşimin terbiyesi belli benim aldğım terbiye belli Yani herkes kendi seviyesinde yaşar. Çok şükür hiç sorun yaşamadık. Siz evlenmişsiniz artık iki tarafta silkin yakanızı bu anne düşkünlüğünden. ayda bir gidin hoş beş bitti. Orda kaşını kaldırdın orda şunu yemedin bunlar derdi olmayan insanların kendine yaptığı dert diye düşünüyorum. Bence Siz kendinize bir çizelge hazırlayın annenizle telefon konuşmalarınızı yazın kvalide ile konuşmalarınızı yazın. Yani burda denge siz olacaksınız. Birde takip din eşiniz ne sıklıkta konuşuyor ailesi ile. Böyle böyle düzene girecek. Eğer eşiniz annesine her olup biteni anlatan herşeyi anlatan onun direktifinde yaşayan biri ise çok uğraşmayın. Ya kabul edin gitsin ya da boşanın.

Birincisi her türlü hizmetini yapiyorum diye anlatman cok itici..hayat müşterek .o senin yaptıklarını yapıyor mu?
Eger yapıyorsa yani o da senin her türlü hizmetini karsiliyorsa devam amenna.
Öyle değilse sen neden bu kadar cirpiniyorsun?
İkincisi ailesine karşı her zaman mesafeli.esin sorarsa da saygimdan de gecistir.'sen benim aileme soguk davrandigin icin' gibi kavga odaklı cevaplar verme.en önemlisi beklentiyi hep düşük tuttur.senin hatan bu olmus.yapmissin yapmissin sen yaptikca daha fazlası beklenmis.düzelt bu huyunu.niye her gitmende pasta borek yapiyorsun?
Beklentilerini dusurmelerini sagla ki surekli yuklenmesinler sana.
Hep böyle kolen olurum mantigiyla hareket edersen cok yipranirsin bu hayatta.

Konu sahibi esime hizmet ediyorum cumlen beni cok rahatsiz etti.

Esine hizmetci degil yol arkadasi olacaksin.

her türlü hizmetini karşılıyorum falan çok çirkin olmuş :S

eşinin ailesine saygısızlık yapmadan araya mesafe koy bakalım asıl soğuk nasıl olunuyormuş farkeder o zaman. sorarsa soğuk davranıyorsun diyodun aradaki farkı gör istedim dersin. kv kp le enseye tokat... kıvamında mı olmanı istiyor nedir?

Bu ne yahu yok benimkine 5 kere seninkine 2 kere, nerede yazıyor böyle bir kural anayasada mı? İlla birine mi uyulması lazım, çok istiyorsa o sizinkine uysun ne münasebet? Bu kadar da alttan almaya gelmez.

Arkadaşlar hizmet konusuna gelince yani bir ev hanımı olarak yapmam gerekenleri demek istemiştim aslında yanlış ifade ettim sanırım bi arkadaş annemle telefonda konuşma konusunu yazmış inanın ki ailem beni aramaya çekiniyor damat bişey der diye ilk başlarda kızdım o kim oluyor dedim aricaksiniz tabiki dedim şimdi babam hiç aramaz annemde haftada 2 kez arar anca ama eşimin telefonuna baktığımda gun icinde hem annesiyle hem babasıyla konuşmuş oluyor arama kaydına ve istisnasiz fix her akşam eğer eşim evdeyim malum vardiyalı çalışıyor 8de annesi 9-10 gibi de babası arıyor boşanma konusuna gelince tartışma noktamız bu yalnızca ama bütün hayatımızı etkiliyor ailemle bu konuyu konustugumda annem düzelir kızım biraz zaman ver dedi o da sizin soylediklrinizi söyledi biraz mesafe koy araya o zaman anlar senin değerini kıymetini dedi bilmiyorum bakalım bu saatten sonra eşime de fazla ilgi göstermeyi düşünmüyorum anlasın artık kırıldığımı

Aaaahh ahhh al bendende okadar ben 13 senelik evliyim ama pöööfffff artık yani o derece

eşiniz kendisine hayat arkadaşı değil, hizmetçi almış belli ki? Siz bunları yaparken eşiniz ne yapıyor acaba, onun ilgi alakası hizmeti ne durumda?
aileme göstermiyorsa benden de bulamaz bir süre sonra. Onun ki ailede sizin ki ne..

13 yıl ve hala aynı mı
Malesef ve annem artık bana gelmiyo hiçbir akrabamla bırak ziyareti ne bayram ne seyran gerisini sen düşün yada boşver düşünme canın sıkılmasın yani diceğim oki böyle geldi böyle gider sen ara sor gel git gelirse damattır gelmezse hiç damat OLAMAMIŞTIR nokta

sen kocanın hizmetini görmeye devam et. hizmet önemlidir..

ne kadar çok yaranmaya çalışırsan
o kadar ezilirsin
ne derse desin
dikkat ediyorum canım
sana öyle geliyor
deyn
uzatmayın konuyu ne oldu niye dedin falan vs. gibi
he he deyin
cevap vereceği cevaplar vermeyin
yaranmazsınız kimseye boşverin

İlk gittiğinizde şaplatın bir tane kayınpederin ensesine 'naber canım ya' deyiverin, bütün buzlar erimiş, sıcakkanlı davranmış olursunuz!
Tövbe tövbe ya, bu adamlar artık zıvanadan çıktı!
Ay ne güldüm ne güldüm çok yaşa emi
Konu sahibi eşinizin samimiyet anlayışı neymiş acaba çok merak ettim daha ne yapackmışsın

Kendi ailen gibi benimseyemedin ne demek yahu kendi ailen değil çünkü...
Anesinin eksiğini bastırmaya çalışıyo ikram vesaire konusundaki...
Senin ailen de fazla izzet ikramda bulunmasın bence damatlarına sorarsa da senin annen ne yapıyo ki benim annemden bekliyosun deyin
Pasta börek falan götürmeyin
Kv kp e cevap verin altta kalmayın aaa anne bi kek de mi yapmadın aşkolsun hazıra iyi alıştın falan diye şakalar yapın samimiyet anlayışları budur belki
Bazı insanlar mesafeli saygılı olgun durmayı soğukluk zannediyor
Kayınvaliden ya da kp herneyse kocanı dolduruyorlar bunlar kocanın fikirleri değil bence...
Allah yardımcın olsun işin zor bu evlilik işi genel olarak zor sana özel bi durum değil yani üzülme...herşey olacağına varır

Hizmetçilik ne ya? Ne istiyosun neresini yalayayım diye sor ?? Hiç işim yok pasta börek yapıp götürcem hadi ordaan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…