ne olur yardım edin geleceğim hayatım bitti !!

Ne güzel ve ne kadar da doğru yazmışsınız.

Aynen bende bisuru mesaj okudum kızcağız a üzüldüm ne yazsam diye düşünüyodum

Kaç senelik konuyu kim ısıtıp önümüze koydu yaa oturup tüm konuyu okudum manyak gibi konu sahibini merak ettim şimdi nerde ne yapıyor acaba
Ben de şimdi sırf bu yüzden konü sahibinin mesajlarını okumaya başladım tek tek.4 yıllık konu kim acti şimdi bunu ya:)))

Icini ferah tut. Gecmis adi gecmis. Gecmiste kalmistir artik. Bundan sonrasi onemli.
Saygi sevgi sadakat.

Sizene ya ne yaptin ne ettin diye neden soruyorsunuz kiza yardimci olun gecmisini irdelemeyin Canim kardesim benim bende inan ki senin gn dusunuyorum cogu zaman. Gecmiste cok kotu hatalar yaptim Allahim beni affetsin yuvami mutlulugmu daim etsin insallah. Ama oldu bir kere ve aklimiz basimiza geldi, allahim senin hep yaninda ve her sey gecmiste kaldi birak orda kalsin sen duani et Allaha birak gerisini. İcini ferah tut rabbim her zaman yar ve yardimcin olsun. Dualarim seninle cunku ben seni cook iyi anladim

Geçmişin için kendini suçlamamalısın. Eğer ki onları yaşamasaydın bu kadar olgunlaşmazdın yaşadığın her ne ise hepsi ders olmuş sana. Eğer ki şu anki erkek arkadaşınla alakalı vicdan yaşıyorsan bence direk karşına alıp askerden sonra açık açık konuş. Seni seven insan geçmişindeki hatalarına bakmaz, seninle gelecek görebiliyor mu ona bakar. Ama şu an yani askerdeyken anlatma çünkü oradaki psikoloji çok değişik ve kötü. Benim de nişanlım şu an asker ondan biliyorum sinirlenmeyeceği bir mevzuya fazla sinirleniyor yok sinirlenir dediğim şeye sinirlenmiyor. Yani anlattıklarını da orada kaldırması zor olur, askerliği bitince al karşına konuş için rahat etsin bir daha vicdan da yaşamazsın.

Canim tovbe etmisin. Allah tovbeleri cok sevendir. Onune bak uzulme. Rabbim onune guzel gunler cikarir. Ayrilmayi da dusunme. Anlatmada. Kapat konuyu. Sen brlki Allahın katında cok daha guzel bir yerdesin.

Baslik icerige gore abarti olmus. Hayat bitmesi boyle bir sey degil inan bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…