ne olur yardım edin geleceğim hayatım bitti !!

anlatmamayı düşünüyorum zaten..tövbe edilen günahı kurcalama ddi gecen danıştığım biri.mantıklı geldi.ama kendime zaman vericem bi süre kimse olmayacak sevgiye de inancım kalmadı malesef..
Biliyo musun benimde kendime zaman vermeye o kadar ihtiyacım var ki, keşke bi an önce bitse şu nişan bende huzura kavuşsam, bu kadar çok severken birgün böyle düşüneceğim, kendimi bu kadar yorgun hissedeceğm aklıma gelmezdi...

Son düzenleme:

dönerse ben isteyecek miyim bunu da bilmiyorum..evet onu cook seviyorum.ama bi anda kestirip atması beni cok üzdü..bi konu daha actım belki okumussundur, resmen bana seni sildm ben sende beni sil hadi by ddi kapattı telefonu..

neden ama noldu ki?? snn de mi buna benzer bir problemin var.s

Yok canım benim farklı, nişanlımla 1 yıldır birlikteyiz, çok severek nişanlandık, ama zaman içinde beni yavaş yavaş kısıtladı, kısıtlamalarının ardı arkası gelmedi, ben bu duruma daha fazla dayanamıyorum, ne okulum kaldı, ne çalışma hayatım, ne arkadaşlarım, ne sosyal hayatım, tek başıma bile beni bir yere göndermez düşün yani. Özgürlüğüm sonuna kadar kısıtlandı, hep sevdiğimden sabrettim, ama sevgide bi yere kadar... Şimdi özgür olmak istiyorum, kendi ayaklarımın üstünde durmak, en çokta hayatımı istediğim şekilde yaşamak istiyorum, başkalarının yönlendirmesiyle değil, birşey yapmak istediğimde 'sorgusuz sualsiz' yapmak istiyorum, onun 'hayır'larından sıkıldım... Yani bizimkisi olcak şey değil, geç oldu ama anladım, anladık...

inanmıycan ama aynı durumdaydım..bizimde bu yaz olcaktı düğünümüz..onun yüzünden yüksek lisansımı yarıda bıraktım, iş tekliflerini geri cevirdim, ailem kızdı biz seni nye okuttuk madem die,ama sevdiğim adam ağır bastı geleceğimden vazgectim onunicin.şimdi ise evde oturup örgü örüyorum, hemde artk sevdiğm adam yok hayatımda.keşke yol yakınken onu dinlemeyip işime gücüme baksaydım diyorum.onca fedakarlıktan sonra tuttu gecmiş ve pişman olduğm bi hata için benden vazgeçti...olan yine bana oldu

Hiçbir şey için geç değil canım, bunu sakın unutma Her ne yaşarsak yaşayalım, mutlu olmaya bakalım...

Hiçbir şey için geç değil canım, bunu sakın unutma Her ne yaşarsak yaşayalım, mutlu olmaya bakalım...

bence de ...uzun süren bir depresyon sürecinden sonra inanması güç ama bende öyle düşünüyorum..burda yorum yapan herkesn katkısı antidepresandan daha büyüktür iyileşmeme teşekkürler KK !

insan, hatanin her turlusunu yapmaya meyilli varlik. bunlardam muaf olmasi insandan beklenmez.
insan hata yapar, gunah da isler, hicbir hata ve gunah allahin affedemeyecegi kadar buyuk degildir.
size dusen kendinizi karsi tarafa olanca acikliginizla ifade etmenizdir, sizi bilsin ve ona gore degerlendirip son kararini versin. bunda hicbir mahzur yok, olmamali da

Ah ah nasıl geleceğinden bir erkek için vazgeçersin
Neyse olan olmuş, yaşın daha genç. herşeye yeniden başlamalısın.
Ve sana geri dönerse asla ama asla bu çocuğu kabul etme ! .NET !

bekaretını vermedın eee o zaman ne bu kadar korkuyorsun en fazla öpmüşsündür konuyu soınuna kadar okudum ama detaylı bıursey yazmıyor

dönerse ben isteyecek miyim bunu da bilmiyorum..evet onu cook seviyorum.ama bi anda kestirip atması beni cok üzdü..bi konu daha actım belki okumussundur, resmen bana seni sildm ben sende beni sil hadi by ddi kapattı telefonu..
Dedikleri yanlış haklısın ama sinirlenmiş bu doğal çünkü ilk baş gizlenmemeli ama bence kendine zaman ayır. Onu çok seviyorum diyorsun kesinlikle kalbin onu affedecektir. Ben öyle hissettim

Dedikleri yanlış haklısın ama sinirlenmiş bu doğal çünkü ilk baş gizlenmemeli ama bence kendine zaman ayır. Onu çok seviyorum diyorsun kesinlikle kalbin onu affedecektir. Ben öyle hissettim

kalbim zaten onunla...tmm ben yanlış yaptım ama o da cok cabuk sildi sevgisinden süphe etmeme sebep oldu yani canım...

kendini cezalandirma eger tövbeni etti isen , Allah 'in merhametinden ,rahmetinden sual olunmaz.. kafana takma evlen.. sonucta herkes hata yapr..onemli olan hatadan vazgecmek ve tekrarlamamak..

anlatmamayı düşünüyorum zaten..tövbe edilen günahı kurcalama ddi gecen danıştığım biri.mantıklı geldi.ama kendime zaman vericem bi süre kimse olmayacak sevgiye de inancım kalmadı malesef..
Allahın affettiği günahı sen açık ederek hata yapmışsın. Ona asla yansıtmaman gerekiyodu. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Cok uzun oldugu icin okuyamadim baslari okudum konu sahibi soyledimi sevgilisine noldu biri cvp yazsinn

insan en zor kendisini affediyor sanırım....yaşadıkların geçmişte kaldı,aldığın dersler olmuş.sen hata dediğin o şeyleri yapmaya devam etmedin ki.kendini bu denli acımasızca cezalandırma....hepimizin pişmanlıkları var inan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…